ona -> RE: Socialna,drugi otrok... (22.12.2007 23:39:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Saj ji csd izplačuje porodniško-itak da vejo. ja,s tem se strinjam,da je tako Ni pa nujno da da vlogo za otroške, to je res.V bistvu hoče skrit dohodke od partnerja, ne?Ja,ker potem ne dobi nič dinarčkov,tako pa nekaj dobi Naj pač reče da nista skupaj in določi preživnino na sodišču pa potem zahteva otroške za oba otroka kot samohranilka.Če pa je poročena je pa itak v prekršku, ker mora vsako spremembo javiti v določenem roku (za otroške od starejšega otroka). LP, Sibil RR Ni poročena,otrok ima 18 mesecev(sorry,sem prej napisala dojenček),ni več na porodniški in ni dala vloge za otroški noter,niti ni javila,da je še eden član,nobeden jo pa nič ni vprašal.Kaj ni malo smešno,saj itak na socialni vejo,da ima še enega otroka,a nobenemu ni čudno,da vleče otroške samo za enega? Saj moje mnenje,ki sem ji ga tudi povedala,je,da naj da not še tega otroka,kot,da jo kdo lovi okoli,ampak je rekla,da dokler pali,pali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|