|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. gin. Rožič-Izola
20.12.2007 8:52:56   
byanca
Ojla! me zanima, če ima katera Rožičevo za svojo gin., pa če lahko kaj o njej pove-priporoča ali odsvetuje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. gin. Rožič-Izola
20.12.2007 9:03:45   
anajmad
Jst jo nimam. Sem pa slišala bolj slabe,kot dobre stvari od nje. Ti bo pa katera,ki so hodila k njej več napisala.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 10:11:49   
Tinky
Moja kolegica hodi k njej.
Na žalost nič lepega ni povedala. Je full hladna, redkobesedna in groba.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 11:02:57   
byanca
hvala vama.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 22:45:32   
amor real
Moja kolegica je bila njena pacientka pa jo je HVALA BOGU zamenjala, ker ji je v nosečnosti na pregledu z UZ kar direkt rekla, da je z otrokom nekaj hudo narobe.... kasneje so pa v Postojni rekli, da je vse ok in res se je Martina rodila živa in zdrava!!!

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2007 8:26:37   
Anonimen
jaz sem pri njej in jo čim prej menjaj, če si njen pacient.Hvalabogu sem bolj malo tam, drugače pravijo da je dober urolog, glede diagnoz pa je zelo direktna in res groba, brez srca.Včasih te celo nadere.Meni je uvalila KT, čeprav jih nisem hotela.Tudi moji znanki je mrtvohladno rekla da ne bo mogla imet otrok, pa ima 2 lepa fanta.
Ko bom drugič noseča, sigurno ne bom pri njej, sedaj pa je na srečo ne rabim, da potrkamuser posted image .

(odgovor članu amor real)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2008 15:30:08   
saruška
meni je rekla, da če me kaj zanima o nosečnosti (takrat sem bila 1. noseča), naj si preberem na internetu. ona mi že ne bo govorila...

totalen šok!!!

zdaj sem pa pri dr. jordanovi v postojni - to je zlata ženska!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?