Dr. gin. Rožič-Izola (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

byanca -> Dr. gin. Rožič-Izola (20.12.2007 8:52:56)

Ojla! me zanima, če ima katera Rožičevo za svojo gin., pa če lahko kaj o njej pove-priporoča ali odsvetuje.

anajmad -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (20.12.2007 9:03:45)

Jst jo nimam. Sem pa slišala bolj slabe,kot dobre stvari od nje. Ti bo pa katera,ki so hodila k njej več napisala.

Tinky -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (20.12.2007 10:11:49)

Moja kolegica hodi k njej.
Na žalost nič lepega ni povedala. Je full hladna, redkobesedna in groba.

byanca -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (20.12.2007 11:02:57)

hvala vama.

amor real -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (20.12.2007 22:45:32)

Moja kolegica je bila njena pacientka pa jo je HVALA BOGU zamenjala, ker ji je v nosečnosti na pregledu z UZ kar direkt rekla, da je z otrokom nekaj hudo narobe.... kasneje so pa v Postojni rekli, da je vse ok in res se je Martina rodila živa in zdrava!!!

Anonimen -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (25.12.2007 8:26:37)

jaz sem pri njej in jo čim prej menjaj, če si njen pacient.Hvalabogu sem bolj malo tam, drugače pravijo da je dober urolog, glede diagnoz pa je zelo direktna in res groba, brez srca.Včasih te celo nadere.Meni je uvalila KT, čeprav jih nisem hotela.Tudi moji znanki je mrtvohladno rekla da ne bo mogla imet otrok, pa ima 2 lepa fanta.
Ko bom drugič noseča, sigurno ne bom pri njej, sedaj pa je na srečo ne rabim, da potrkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

saruška -> RE: Dr. gin. Rožič-Izola (7.5.2008 15:30:08)

meni je rekla, da če me kaj zanima o nosečnosti (takrat sem bila 1. noseča), naj si preberem na internetu. ona mi že ne bo govorila...

totalen šok!!!

zdaj sem pa pri dr. jordanovi v postojni - to je zlata ženska!!!!

Stran: [1]