Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 21:45:31
|
|
|
|
cmokec
|
Biba, nočko tudi tebi
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 21:46:48
|
|
|
|
cmokec
|
Spet sem zbluzila, Biba; ne mi zamert; tebu Emamair pa nočko; nočko: Cmokec
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 21:56:39
|
|
|
|
cmokec
|
:zmeden2:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 21:58:40
|
|
|
|
biba77
|
Ni blema. Sem morala skocit v kuhinjo, da sem pogledala, kako napreduje jutrisnje kosilo, zdaj pa pisem z eno roko in si umivam zobe z drugo. :) Kaj sva ostali sami??
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 21:59:57
|
|
|
|
cmokec
|
Ja, očitno so vse omagale: Pa saj jaz sem tudi že mal koma, sam se ne dam tako hitro. Kaj pa kuhaš? Cmokec
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:05:36
|
|
|
|
biba77
|
Ah, ves kaj, nic posebnega, enoloncnico z mesano zelenjavo in mletim mesom. Jutri bodo moji starsi in od mojega dragega sli v vinograd, midva z mojim :love: greva smucat, njegov brat z punco se ne ve, ce bo tukaj na kosilu in... tako pac kuham nekaj na zlico, kar se lahko pogreje, ko pac pridemo domov - vsak ob svoji uri. Z mojim lubijem pa greva jutri smucat na Pohorje.:bravo::bravo: Malo se cvikam: lani sem bila povratnica (po 13 letih, po poskodbi kolena na smucanju) in zdaj ne vem, kolko se znam,:zmeden:. Mogoce pa je to zadnje smucanje za najmanj naslednje leto dni:zmeden2::zmeden2:?? Ti ze vas, kaj bo pri vas jutri na mizi v casu kosila?
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:14:56
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz jutri ne bom kuhala, ker smo se zmenili za celodnevni izlet. Dolgo bomo spali, tja do 8.00, potem zajterk. Šli se bomo sankat na Jezersko, ker je v nedeljo menda slabše vreme. Pospravljanje je tako v planu v nedeljo. Kosilo bomo jedli kar v koči ob jezeru, majo super domače kmečke jedi. Pol pa na sankališče, pa domov. V nedeljo bo pa mesna musaka, ker med tednom ne pride na vrsto, ker se predolgo peče. cmokec
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:15:00
|
|
|
|
biba77
|
:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan: grem se malo "gobelinit", pol pa spat :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:. Lahko noc vsem...
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:15:04
|
|
|
|
Anitka
|
Sem se prišla poslovit. Punce lepo spite, kaj lepega sanjajte in jutri se srečne in vesele zbudite v objmeih svojih predragih. Povratnica BIBA ti pa previdno. In za vsako en :angel: Anitka (s poslavljajočo se :hudicek: ) :metulj:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:17:05
|
|
|
|
cmokec
|
Lepo spančkajta, kaj lepega sanjajta, pa ne pozabta, da nista same v postli. Biba uživaj na snegu in pazi na svoje nogice. Anitka, Ljubljana te pričakuje v svoj objem. nočko :rozica::rozica::rozica: cmokec
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:47:13
|
|
|
|
cuma
|
Ojla, jaz sem spet tu!
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 22:54:41
|
|
|
|
cuma
|
Mogoče je pa zdej res že bolj čas za kamilice in pižamo:) ... je vseeno še kdo tukaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?