Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:00:09
|
|
|
|
baguSka
|
hm..praujo punce da bi ga tam okoli 17-ih ali 18-ih :zmeden: očitno ga še niso potrebne..:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:01:21
|
|
|
|
Urša76
|
neva6, hvala za :kava: - defi jo rabim eno veeeeeeeeeeeeellllllllllllllliiiikooo skledo! že na pol spim v pisarni za računalnikom. vč. ste se pa res razpisale... uf, sploh nisem mogla vsega prebrat - ni časa = treba delat... lp, u.
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Urša a veš da sem jih komi ujela na začetku še vedla nisem o čem se gre:zmeden2::zmeden2::)-pa sem se uštulila..ujela debato..pa so kar ušle:)-:)-:)- Hmm Cmokec nič bomo pa počakale do tiste ure,ko bojo potrebne :kava:Jaz se nacejam z čajem-zato pa dežuram pol na WC:)-
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Oprosti baguska..ne vem zakaj imam našo cmokec v mislih:ups::zmeden:A morda to kaj pomeni.??:zmeden:Al pa men več možgani ne delujejo sem jih skihala vse ven:((Apčihaaaaaaaaaa!!
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla. Jaz sm za občasen :kava:. Ta glavno bom itak zamudila, k grem na zabavo:bravo:8):)- Zdele delam seznam otročkov...ga popravljam...mater je na RR enih otročičkov...uf!!!
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:36:58
|
|
|
|
Anonimen
|
OhoJ:fis:!!!!!! Ja ani lepo ko je tolko naraščaja:bravo::bravo::bravo: Fajn se imej na zabavi-še zame malo!!!
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 15:56:24
|
|
|
|
enci
|
Ciao Neva6, kako je kaj pri vas? Kako je Timi? Upam, da boljse. A ja kaj pa tvoja soseda? Kaj je rodila fanta ali puncko? Pozdrav Katji in Timiju in res skoda, ker vas danes ne bo!:( Lp enci
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 16:00:05
|
|
|
|
wawa
|
Tud jaz bi rabila eno VELIKO :kava: že napol spim tukaj na šihtu pa še tok mam dela, če nočem bit še v soboto tukaj......
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 16:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Enci!! Timi je malo boljše hvalabogu.Zdej smo pa me boge..šmrc... Selena je rodila fantka-princa Gabrijela:bravo::bravo:se že oglaša vsake toliko časa. Lepo se imejte danes!!! Neva6:rozica:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 16:23:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Končala! Zaenkrat:) Zdajle se mroam lotit še starega seznama nosček + dodat noove...ajej!
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 16:39:59
|
|
|
|
enci
|
O Neva, lepo slisati, da je Timi boljse, sedaj se pa se vi pocuvajte. Ja prvkar me je klicala anajmad, da tudi ona in Pia ne bosta prisli :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( pa saba tudi, da ne ve?!?! No se dobro, da bom jaz in vas bom vse upravicila pred novimi puncami, ki bodo danes prisle!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Lp anci:metulj:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 16:42:19
|
|
|
|
Vilma
|
Jaz pridem, jaz pridem sigurno :kuza: Da bo le ša katera tam :metulj: Se vidimo :bravo:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 17:10:02
|
|
|
|
Darja*
|
alo! a še pijete kofetek:kava::kava::kava: men bi se tud prilegel?! Je ktera še gor?
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 17:16:09
|
|
|
|
wawa
|
Jaz sem tle, za druge pa ne vem, se mi zdi da je danes bolj zatišje jaz bi en kapučino s smetano seveda..:)
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 17:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no jaz sem šla malo pospravit pa kaj pametnega postorit v pričakovanju,da se oglasite na kofetkanju:)-
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 17:47:03
|
|
|
|
Pia73
|
Evo stalno kofetkarico, jaz saj na ta način pridem do :kava: saj zdaj spijem le eno na dan, včasih pa sem tri,... Je pa že bolje virtualna :kava: kot nič,... Sicer vam ne bom dolgo delala družbe, ker grem zaradi slabega počutja v vodoravni položaj, se pa mogoče še kasneje kaj javim,....
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:04:55
|
|
|
|
emaa
|
Počas pa že kapljamo, kar povejte, sem :kava: nazadnje pila po kosilu
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:08:41
|
|
|
|
biba77
|
Jaz se na hitro javljam, da povem, da bom prisla nazaj :zmeden::ups::zmeden:. Moram najprej mojo :kuza: sprehodit, potem pa se vam posvetim. Prisparajte en kapucin. Pa-pa, :miska:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:15:14
|
|
|
|
Pia73
|
biba77 še zame mal :kuza::kuza::kuza: s tvojo lepo kužiko,... emamair bom še zate pristavila :kava: . Črno? Z mlekom?
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:21:01
|
|
|
|
emaa
|
Z mlekom, še rajš belo :kava:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:23:20
|
|
|
|
Pia73
|
O.K. ni problema,.... za :kava: Kako pa si kaj drugače,... Vsedno, ko vidim tvoj nick, se spomnim na tvojo držino z nenavasnimi imeni,... Super ste!!! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:25:50
|
|
|
|
emaa
|
Gre, sem vesela, da je petek. Moj bratec zraven mene vadi svoj najljubši gostilniški šport pikado.
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:26:49
|
|
|
|
cuma
|
čau punce! Tudi jaz bi eno kofe! Sva ostala z mojim :kuza: sama doma...:(( še dobro, da lahko pokofetkam z vami ;) cuma
|
|
|
|
Kaj danes ne bo petkovega kofetka? 7.1.2005 18:28:47
|
|
|
|
emaa
|
Kako:kuza: pa imaš. Jaz mam eno luštno ampka trapasto :muca:. Je hotla včeraj na sprehod z našima :kuza:, pa jo je tovornjak zbil. Ji pa na srečo čist nič ni, majo pa :muca: res 9 življenj. Najina Julie zdaj samo 8.
|
|
|
spol otročkatijatiso vam na morfologiji pravilno napovedali spol otroka?ne, kasneje je bila punčka (
63%)
ne, kasneje je bil fantek (
37%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!