Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 20:48:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem iskala po netu, pa nič ne najdem. Kaj pa, če se mu poje tista pesmica "Siva kučma, bela brada, topel kožuh, zvrhan koš. Oj že prišel je med nas, stari dobri dedek mraz."?
|
|
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 20:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste že meli dedka mraza v službi? Sta prišla tista brata dvojčka, kis em ti ju jaz priporočila?
|
|
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 20:56:00
|
|
|
|
vlak
|
Stari dedek z belo brado, stari dedek, dober mož, vsi te čakamo veselo, da prineseš zvrhan koš. Tinčku konja, Jani punčko, Tončku žogo, Mihcu vlak, Janezku trobento zlato, da bo trobil kot vojak. Jurčka našega se spomni, revček v postelji leži, zdravja, dedek, mu prinesi, da bo srečen on in mi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2007 21:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 21:02:03
|
|
|
|
Veverička
|
Joj oprosti, sem ti pozabila sporočit, da sta pred dvema tednoma odpovedala nastop, ker je moral en od njiju na operacijo kolena (oz. neko poškodbo je imel na nogi pa je dobil zdaj termin). In nam je bilo fuuuuuul žal... Smo imeli celo paniko, so bili vsi ostali, ki ste mi jih svetovali, že zasedeni ali pa predragi, potem pa je sodelavka našla ene, ki so prišli zaigrat lutkovno predstavo. Je bila tud simpatična predstava, samo meni je še vedno žal, da nista prišla brata. Upam, da ob kakšni drugi priložnosti prideta. Pesmica pa ni ta, tisto že zna zapet. Ta se po moje deklamira. Bom jutri v vrtcu vprašala vzgojiteljice, če ne bo nobena tukaj vedela.
|
|
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 21:03:23
|
|
|
|
Veverička
|
Ooooo, sem tako dolgo packala odgovor aspirinčici, da sta mi že dve vmes napisali pesmico. Hvala!!!!!! Pa še na enem CD-ju jo ima!!! Zdaj pa mi je kar nerodno , ampak v pravičilo mi je, da je CD pri nas šele par dni....
|
|
|
|
RE: Stari dedek z belo brado... 18.12.2007 21:09:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veverička Joj oprosti, sem ti pozabila sporočit, da sta pred dvema tednoma odpovedala nastop, ker je moral en od njiju na operacijo kolena (oz. neko poškodbo je imel na nogi pa je dobil zdaj termin). In nam je bilo fuuuuuul žal... Smo imeli celo paniko, so bili vsi ostali, ki ste mi jih svetovali, že zasedeni ali pa predragi, potem pa je sodelavka našla ene, ki so prišli zaigrat lutkovno predstavo. Je bila tud simpatična predstava, samo meni je še vedno žal, da nista prišla brata. Upam, da ob kakšni drugi priložnosti prideta. Pesmica pa ni ta, tisto že zna zapet. Ta se po moje deklamira. Bom jutri v vrtcu vprašala vzgojiteljice, če ne bo nobena tukaj vedela. Joj, škoda. Ta'dva sta res face. In drugač tud resna- kar se dogovoriš, drži. Vem, da je en imel težave z koleni že poleti- mislim, da Gašper. Sem vesela, če je dočakal operacijo. Kolk sta pa računala? Upam, da si jih kdaj drugič pogledate, ker sta res fenomenalna, in pričarata nevrjetno vzdušje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?