Anonimen -> RE: Stari dedek z belo brado... (18.12.2007 21:09:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veverička Joj oprosti, sem ti pozabila sporočit, da sta pred dvema tednoma odpovedala nastop, ker je moral en od njiju na operacijo kolena (oz. neko poškodbo je imel na nogi pa je dobil zdaj termin). In nam je bilo fuuuuuul žal... Smo imeli celo paniko, so bili vsi ostali, ki ste mi jih svetovali, že zasedeni ali pa predragi, potem pa je sodelavka našla ene, ki so prišli zaigrat lutkovno predstavo. Je bila tud simpatična predstava, samo meni je še vedno žal, da nista prišla brata. Upam, da ob kakšni drugi priložnosti prideta.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pesmica pa ni ta, tisto že zna zapet. Ta se po moje deklamira. Bom jutri v vrtcu vprašala vzgojiteljice, če ne bo nobena tukaj vedela. Joj, škoda. Ta'dva sta res face. In drugač tud resna- kar se dogovoriš, drži. Vem, da je en imel težave z koleni že poleti- mislim, da Gašper. Sem vesela, če je dočakal operacijo. Kolk sta pa računala? Upam, da si jih kdaj drugič pogledate, ker sta res fenomenalna, in pričarata nevrjetno vzdušje.
|
|
|
|