|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dostava iz Ikee
17.12.2007 21:16:28   
GoYa
Ali je katera naročila stvari iz Ikee prek interneta in koliko časa je čakala na dostavo?
Je v tem primeru plačilo po povzetju ali je treba prej plačati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dostava iz Ikee
18.12.2007 4:36:00   
Lunca1
Če se ne motim je Lara naročala.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 7:47:19   
urška
dostava nad 100€ je zastonj. za podrobnejše info lahko vprašaš tudi v njihovi pisarni na Šmartinski v lj.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 7:58:25   
DANVARI
mene pa še zanima če kupiš nad 1000 EUR je dostava zastonj - a to velja tud za SLO al samo po Austriji? Če ima katera mogoče direktno izkušnjo.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 8:17:12   
dory
Nad 1000€ je dostava za SLO zastonj. Mene je tud ful skrbel kako bo, zato sem se šlepala k LARI. Pa je blo vse tko kot mora bit, čez ikeo nimam pripomb. Ravno sedaj si delam nov seznam :)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 13:26:35   
pety78
Nam so pripeljali pred cca 10. dnevi. Dostava nad 1000 EUR je brezplačna. Nimam pripomb. user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 20:11:53   
GoYa
pety, koliko časa ste pa čakali na dostavo?

Jaz sem naročila pred 10 dnevi, pa še ni nič. No, verjetno imajo tudi oni veseli december user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 10:49:45   
maja1488
Kolko se pa plača če ni nad 1000€?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 11:51:05   
GoYa
No, mi smo danes dobili robouser posted image . Torej je trajalo vse skupi slaba dva tedna.

maja1488, stroški dostave so 20 % vrednosti blaga + 30 evrov dodatka do Celja oz. 50 evrov za ostalo Slovenijo. Najnižji transportni storšek je 50 oz. 90 evrov, najvišji pa 150 oz. 170 evrov (odvisno od kraja dostave).

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2007 20:06:38   
maja1488
GoYa hvala za info.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2008 19:56:03   
LoCa
GROOOOOOOZA!!! js se opravičujem, ampak znorela bom user posted image . sem se usedla, da naročim tono robe prek spleta iz ikeje, in zdej ugotovim, da KAVČA in še ene par zadev NE MOREM!!!! pa še par dni nazaj se je dalo user posted image user posted image . nekje sem neki časa nazaj zasledila (na med.over), da je ena naročila kr prek mejla, samo ne vem, a ima še kjra tako izkušnjo? pol je pa še TA stran, k ne zastopim nič, samo se mi zdi da gre neki za naročanje....nemško pač ne znam :(. groza groza, groza. mam dovolj živet v stanovanju s pol pohištva.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2008 20:00:28   
taly82
kdaj bo Ikea prišla bližje nam, sem slišala da v Udine ali pa celo v Slovenijo ali katera kaj več ve o tem?user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2008 20:04:43   
LoCa
ma udine naj ne bi ble tko daleč v času. h nam pa ne računaj. živčna sem.
js bom kr mejl poslala, boli mene.

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.2.2008 21:29:14   
Nisaa
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=4&c_id=138038&rss=1

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2008 19:47:53   
LoCa
no, ne boste verjeli, ampak js imam dejansko negativno zgodbo o Ikeji . ful ful sem razočarana nad njihovi odnosom, nisem sploh pričakovala. sem naročala robo prek mejla, naročila sem za 2500 evrov. ko so me klicali so mi samo za neko omarco rekli, da je ne delajo več in smo se zmenli za dve manjši. učjri pride dostava, kavča, nogic za omare in ročajev ni blo, plačala pa sem še dostavo 120 evrov. sem mislila, da ni stvari na zalogi in da bojo pršle kasneje. pa mi danes pišejo, da tega ne dostavljajo in da naj grem v Graz iskat. da jim je žal, ker mi prej niso dali prave informacije. ma gnil odnos, res. če bi meni to prej rekli, bi šla na net naročat in mi nebi (brez da bi mi karkoli rekli) zaračunali transporta. ker nikjer ne piše, da ti ne moreš vsega naročit (razen seveda na homeshopping). tko pa moram, če hočem imet kavč, poleg že plačanega transporta  dodatnih 120 evrov zagonit za kombi in benz do graza. razen tega, da kavča v grazu sploh ni na zalogi. čisto sem razočarana nad tem, še posebej zato, k sm vedno samo dobro mnenje o njih imela. in sm jim tudi napisala. res, sm gin, ne vem kaj rečt. v končni fazi se gre za to, da ti kupcu sploh poveš, kaj kupuje in plačuje in v čem se moti, če je tko evidentno da se.

< Sporočilo je popravil LoCa -- 27.2.2008 19:49:16 >

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.9.2009 11:08:09   
pilihonder
Za prevoze in dostavo iz Ikeje se je mogoče dobro obrniti na www.kombicenter.si, firma je iz Ljubljane in imajo zelo ugodno dostavo in še vedno se je z njimi mogoče vse dogovoriti.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.9.2009 11:12:57   
Arwenko
Jaz imam dobro izkušnjo, dali smo dostavit posteljo, dostava je stala neih 30 eurov nič več, rečeno je bilo da pripeljejo v roku 10 dni, pa so bili že čez 4 ali 5 dni pri nas, tako da preden je rok potekel, vse je štimalo. Je pa res, da sem jaz bila v Grazu, pa tam kupila, plačala in tam na licu mesta naročila dostavo in sicer do Celja, bilo je pa to lani. 

(odgovor članu pilihonder)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.9.2009 11:30:09   
pilihonder
Za prevoze in dostavo se alhko obrnte na iz Ikeje Celovca alhko obiščete spletno stran: http://www.kombicenter.si/prevozi-ikea-center

V Kombicentru opravljamo tedensko dostavo in prevoze pohištva iz Ikea centra v Celovcu in Grazu. Vi preko spleta ali osebno izberete izdelek, naročite, mi vam poceni pripeljemo, po želji tudi zmontiramo.
Cena rednega prevoza iz Celovca, ki se opravlja v okviru rednih naročil, je pavšalni znesek 35 EUR, plus 10 procentov od vrednosti nakupa blaga. Maksimalni znesek, ki vam ga skupaj s pavšalom zaračunamo, je 80 EUR, pri tem pa vrednost nabavljenega blaga pri posameznem naročilu ne sme presegati 1100 EUR.

Dodatno se zaračuna nabava in nakladanje blaga v Ikea centru (10 EUR/ura). V ceni prevoza je všteta pomoč pri razkladanju blaga pri dostavi v Sloveniji, nošenje blaga pri dostavi ni všteto v ceno.
Prav tako prevoznik ni odgovoren v primeru, da naročenega blaga ni na zalogi v Ikea centru. Naročnik prevoza je dolžan sam preveriti, če je blago na zalogi. Prevoznikova cena prevoza blaga je enaka ceni polnega naročila. 
Ti pogoji veljajo le ob zadostnem številu prijav. Na vašo željo vam pohištvo tudi sestavimo. Cena montaže je 15 EUR/ura za enega delavca in 24 EUR/ura za dva delavca. V ceno ni vštet DDV.

Za več informacij lahko pokličete: 051 313 729 ali pišete na mail: info@kombicenter.si

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?