LoCa -> RE: Dostava iz Ikee (27.2.2008 19:47:53)
|
no, ne boste verjeli, ampak js imam dejansko negativno zgodbo o Ikeji . ful ful sem razočarana nad njihovi odnosom, nisem sploh pričakovala. sem naročala robo prek mejla, naročila sem za 2500 evrov. ko so me klicali so mi samo za neko omarco rekli, da je ne delajo več in smo se zmenli za dve manjši. učjri pride dostava, kavča, nogic za omare in ročajev ni blo, plačala pa sem še dostavo 120 evrov. sem mislila, da ni stvari na zalogi in da bojo pršle kasneje. pa mi danes pišejo, da tega ne dostavljajo in da naj grem v Graz iskat. da jim je žal, ker mi prej niso dali prave informacije. ma gnil odnos, res. če bi meni to prej rekli, bi šla na net naročat in mi nebi (brez da bi mi karkoli rekli) zaračunali transporta. ker nikjer ne piše, da ti ne moreš vsega naročit (razen seveda na homeshopping). tko pa moram, če hočem imet kavč, poleg že plačanega transporta dodatnih 120 evrov zagonit za kombi in benz do graza. razen tega, da kavča v grazu sploh ni na zalogi. čisto sem razočarana nad tem, še posebej zato, k sm vedno samo dobro mnenje o njih imela. in sm jim tudi napisala. res, sm gin, ne vem kaj rečt. v končni fazi se gre za to, da ti kupcu sploh poveš, kaj kupuje in plačuje in v čem se moti, če je tko evidentno da se.
|
|
|
|