|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:17:34   
SANDY
JA glede teme k sem že napisala...prejle sem ta malo skopala in ma po hrbtu in po pol trebuha že te fleke hrapave in malo rdeče. V lekarni so mi dal bepanten, pa bom zjutri vidla kako bo, če ne pa k dohtar mal pogledat. Po moje na hrano nima bit kej alergična-ker nič takega ni jedla, mogoče kak mehčalec, alpa ne vem kaj..kr naenkrat! Pa nič takega ji nismo dal..:zmeden2: še kaki predlogi??

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:18:44   
Anonimen
A si na novo zamenjala mehčalec?

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:20:33   
ZARA
Sandy dej jo pelji k zdravniku,k pa ce je kej druzga :(...A se ji to siri, al kako??

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:20:48   
SANDY
nej še to povem, da se je praskala samo prej k sm jo brisala z brisačo drgač se pa ne.

Fiša sej vsakič enga drugega kupim, pa do sedaj ni blo nč. Ne vem, nimam ideje kaj bi lahko blo!??

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:24:07   
Seven*
K zdravniku. Cist mozno, da je mehcalec ali pa kaksna alergija na hrano.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:24:38   
Seven*
Aja. Mozno je tudi, da je alergicna na kaksno kozmeticno sredstvo, milo npr.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:25:20   
ZARA
no zdej pa se mene srbi,matr...
Ja SANDY a vsakic mas drug mehcalec :zmeden2:??

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:26:59   
SANDY
na hrano ne vrjamem-ker res ni kej takega jedla k še ni, zato..
mehčalec-hm ja..možno-pojma nimam. Vsakič enega probam-da vidim kako diši, sam tud to ni bil nikol problem.
Če bo jutr tako, bom poklicala dr. in jo peljala pogledat.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:43:27   
SANDY
Zdej sem mal gruntala, da ji ene par dni dajem fructalov sok-marelice in jabolka!?? Tudi to je možno ane??

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 19:44:22   
ZARA
Vse je mozno...

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
6.1.2005 20:48:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   zej me pa že mal skrbi!
6.1.2005 21:40:07   
urška76
A ma mogoče tud kaj vročine. K naš Miha je mel zdele eno virozo in so se mu pikice spustile, pa je rekla zdravnica, da je to sam netipični virozni izpuščaj. Vsekakor pa pojdita na pregled. Zihr je le zihr.
Pa hitro se pocajtajta.
LP

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   zej me pa že mal skrbi!
7.1.2005 8:49:48   
viv_
Sandy,

pri nas je bilo isto pa sva šle za vsak slučaj k zdravnici. Rekla mi je, da to ni alergija (ker se alergija običajno pojavi tudi po obrazu) ampak da ima nekoliko bolj občutljivo kožo. Svetovala mi je, naj jo umivam samo z vodo, naj opustim milo Buebchen (ki sem ga do tedaj uporabljala), 1x na teden pa naj uporabim Linola fett kopel. Že po prvem kopanju je bilo precej bolje!

lp, viv

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   zej me pa že mal skrbi!
7.1.2005 9:18:46   
SANDY
oj!

Morm povedat, da učer k sm jo namazala z bepantenom, je danes veliko boljše..polovica je že izginila. Tko da je zgleda suha koža in seveda ,malo bolj občutljiva koža! Bom pa še mal pozorna če bo kej novega!

Punce hvala za nasvete! :sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   zej me pa že mal skrbi!
7.1.2005 14:38:18   
NinKa
Sandy

men se je 2 krat zgodilo podobno, sam ni bilo mocno. In to vsakic ko sem hotela zacet uporabljat mehcalec. Takrat sem poskusala Lenor, ki je madzarski in se kupi pri nas v Mercatorju ali Sparu.

Pol sem pa v Avstriji kupila v Mullerju nemski lenor sensitive, ki ful lepo disi in je dermatolosko pregledan,...od takrat sam se tega uporabljam in misko ni imel vec nikakrsne pikice.

Po moje je mehcalec, ce pravis, da hrana ni.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime otroka
Shilou

.

Miha (32%)

Nel (15%)

Matic (36%)

Matija (17%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!