zej me pa že mal skrbi! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:17:34)

JA glede teme k sem že napisala...prejle sem ta malo skopala in ma po hrbtu in po pol trebuha že te fleke hrapave in malo rdeče. V lekarni so mi dal bepanten, pa bom zjutri vidla kako bo, če ne pa k dohtar mal pogledat. Po moje na hrano nima bit kej alergična-ker nič takega ni jedla, mogoče kak mehčalec, alpa ne vem kaj..kr naenkrat! Pa nič takega ji nismo dal..:zmeden2: še kaki predlogi??

LP

Anonimen -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:18:44)

A si na novo zamenjala mehčalec?

ZARA -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:20:33)

Sandy dej jo pelji k zdravniku,k pa ce je kej druzga :(...A se ji to siri, al kako??

SANDY -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:20:48)

nej še to povem, da se je praskala samo prej k sm jo brisala z brisačo drgač se pa ne.

Fiša sej vsakič enga drugega kupim, pa do sedaj ni blo nč. Ne vem, nimam ideje kaj bi lahko blo!??

Seven* -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:24:07)

K zdravniku. Cist mozno, da je mehcalec ali pa kaksna alergija na hrano.

Seven* -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:24:38)

Aja. Mozno je tudi, da je alergicna na kaksno kozmeticno sredstvo, milo npr.

ZARA -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:25:20)

no zdej pa se mene srbi,matr...
Ja SANDY a vsakic mas drug mehcalec :zmeden2:??

SANDY -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:26:59)

na hrano ne vrjamem-ker res ni kej takega jedla k še ni, zato..
mehčalec-hm ja..možno-pojma nimam. Vsakič enega probam-da vidim kako diši, sam tud to ni bil nikol problem.
Če bo jutr tako, bom poklicala dr. in jo peljala pogledat.

SANDY -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:43:27)

Zdej sem mal gruntala, da ji ene par dni dajem fructalov sok-marelice in jabolka!?? Tudi to je možno ane??

ZARA -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 19:44:22)

Vse je mozno...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (6.1.2005 20:48:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

urška76 -> zej me pa že mal skrbi! (6.1.2005 21:40:07)

A ma mogoče tud kaj vročine. K naš Miha je mel zdele eno virozo in so se mu pikice spustile, pa je rekla zdravnica, da je to sam netipični virozni izpuščaj. Vsekakor pa pojdita na pregled. Zihr je le zihr.
Pa hitro se pocajtajta.
LP

viv_ -> zej me pa že mal skrbi! (7.1.2005 8:49:48)

Sandy,

pri nas je bilo isto pa sva šle za vsak slučaj k zdravnici. Rekla mi je, da to ni alergija (ker se alergija običajno pojavi tudi po obrazu) ampak da ima nekoliko bolj občutljivo kožo. Svetovala mi je, naj jo umivam samo z vodo, naj opustim milo Buebchen (ki sem ga do tedaj uporabljala), 1x na teden pa naj uporabim Linola fett kopel. Že po prvem kopanju je bilo precej bolje!

lp, viv

SANDY -> zej me pa že mal skrbi! (7.1.2005 9:18:46)

oj!

Morm povedat, da učer k sm jo namazala z bepantenom, je danes veliko boljše..polovica je že izginila. Tko da je zgleda suha koža in seveda ,malo bolj občutljiva koža! Bom pa še mal pozorna če bo kej novega!

Punce hvala za nasvete! :sloncek:

NinKa -> zej me pa že mal skrbi! (7.1.2005 14:38:18)

Sandy

men se je 2 krat zgodilo podobno, sam ni bilo mocno. In to vsakic ko sem hotela zacet uporabljat mehcalec. Takrat sem poskusala Lenor, ki je madzarski in se kupi pri nas v Mercatorju ali Sparu.

Pol sem pa v Avstriji kupila v Mullerju nemski lenor sensitive, ki ful lepo disi in je dermatolosko pregledan,...od takrat sam se tega uporabljam in misko ni imel vec nikakrsne pikice.

Po moje je mehcalec, ce pravis, da hrana ni.

:sloncek::kuza::sloncek:

Stran: [1]