Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moje dekle je bilo spolno zlorabljano kot... 17.12.2007 13:47:43
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Rad jo imej, čuvaj jo, stiskaj jo in bodi potrpežljiv. Stoj ji ob strani, ko bo čutila da lahko, ti bo sama povedala. Tudi jaz tako mislim.
|
|
|
|
RE: Moje dekle je bilo spolno zlorabljano kot... 17.12.2007 13:49:18
|
|
|
|
purple
|
Zlorabe v otroštvu so nekaj najhujšega, kar se lahko otroku zgodi. Vsaka oseba se drugače sooča s tem. Težko je v vsakem primeru. Tudi sama sem doživela zlorabo v otroštvu. S prijateljico naju je moški z pretvezo odpeljal v gozd, kjer naju je prijemal za spolovilo, govoril sladke besede....kaj se je naprej zgodilo pa se na srečo ne spomnim. Priznam, da si tudi ne želim vedeti, kaj se je zgodilo in kako daleč se je ta moški spustil.Stara sem bila komaj pet let in zaradi tega imela zelo velike težave. To da si vdru v njeno zasebnost se mi enostavno ne zdi prav, saj če bi si ona to želela bi ti verjetno zaupala. O tem ni prijetno govoriti, še manj pa se spominjati. Pusti jo, saj boš s tem, da si odkril njeno globoko skrivnost kvečjemu izgubil vso njeno zaupanje.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?