Anonimen
|
Saj ne vem kako naj začnem pisat in tudi ne vem, če spada na to temo. Namreč že celo življenje, odkar se spomnim imam občutek, da sem bila kot otrok zlorabljena, oziroma, da se mi je zgodilo nekaj hudega. Zadnje čase sploh veliko premišljujem o tem...Na primer spomnim se, da sem nekoč odhajala iz trgovine(stara sem bila okoli 5 let), ki je bila v našem naselju, spomnim se moškega, ki me je vabil v avto, spomnim se, da mi je rekel, če greva na sladoled in potem se spomnim, da sem prišla domov, vse povedala mami. Ne spomnim se kako točno sem prišla domov, ali sem sploh sedla v avto...sploh ne vem ali je vse skupaj plod moje domišljije ali se je res kaj zgodilo. Kot najstnica nisem cenila svojega telesa, hitro sem se zaljubila in se podala v seks brez občutkov, se delala, da uživam, v bistvu pa sem komaj čakala, da bo konec, še najbolj mi je "pasal" grobi seks, brez čustev...tudi razne droge so bile posredi, ki so me odnašale v čudne občutke, ravno zaradi tega sem prenehala z vsem, tudi alkohola se po večini izogibam, spomnim se, da sem si rezala roke, samo toliko, da je pritekla kri... Brala sem, da je za tiste, ki se ne spomnijo kaj se jim je zgodilo, boljše, da se ne spuščajo tja, tudi to imam ves čas v glavi, čeprav se tega občutka, da se je nakj zgodilo ne morem in ne morem znebiti... Z leti sem se naučila uživati v spolnosti, predvsem sem spoznala kaj mi paše in kaj ne, čeprav pride kakšen dan, ko se mi vse gabi in ne prenesem dotikov, ko odrivam moža in takrat sem obupana in si želim, da bi se spomnila česa, da bi vsaj vedela, če se je res kaj zgodilo...Možu sem povedala za občutke, ker mu zaupam in nikoli ne sili vame, nikoli mi še ni vrgel pod nos ničesar v zvezi z zavračanjem, tudi, ko še ni vedel za moje občutke, ravno zato sem z njim tako sproščena, kadar sem lahko, ker mi pusti dihati. Grozno se bojim za svojo hči in ima oči ves čas odprte, ker ne bi rada spregledala, če bi se ji kaj zgodilo, ne maram, da se jo dotikajo nepoznani moški, že vsak najmanjši dotik mi je sumljiv. Ko ji je pediatrinja prvič pregedala spolovilo, sem imela čuden občutek... Res je veliko stvari, ki mi dajejo misliti zakaj imam take občutke. Sej ne vem...včasih se mi zdi, da sem blazna, da imam tako domišljijo, da je z mano nekaj hudo narobe in potem so spet obdobja, ko zgleda vse tako kot mora bit... Kako težko je pritisniti "potrdi"
|