|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA
22.12.2007 15:39:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jery

user posted image user posted image user posted image

Pa ti si z njim, čeprav veš da ima družino???
Pa saj ni čudno, da se dogajajo take stvari, če pa obstajajo take ženske kot si ti in taki moški kot je ta tvoj ljubimec ki ima družino. Ampak ne razumem žensk ki sprejmejo poročenega moškega z otroci in se od njih vrača k družini. OGABNOuser posted image . Pa kaj nimate nič samozavesti, da bi se postavile zase? Da bi rekle NE če je poročen in živi z ženo? Pa jas ne raqzumem in nebom nikoli razumela takih oseb.

Zakaj je treba napadat samo njo, a dejanje moškega z družino, ki se odloči za takšno dejanje, pa ni ogabno? Vedno sta dve plati in zakaj obsojati samo enega?!

Saj ne obsojam samo nje, tudi njega. Ampak on je itak butl, če vara svojo žensko, nerazumem poa žensk ki vedo da ima ta moški družino in da se od nje vrača k družini pa je vseeno z njimuser posted image !
Če se tako ljubita naj počaka da se loči pa naj ne vara svoje ženske in je naj ne ponižuje (ker za mene je to poniževanje, če se najprej bi grel pri ljubici pol pa bi prišel k meni)

(odgovor članu Nikita***)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.12.2007 15:53:41   
karmy
ljubezen ne pozna meja, niti pri vezanih moških ali očetih ... Lahko pa tudi udari na partnerko, ženo da se zatreska v drugega, vse je možno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.12.2007 18:47:52   
corfu
SibilRR, oprosti, ampak kakšno je tvoje življenjeuser posted image . A si sploh srečna, sproščena? A ti je kdaj žal da si se tako odločila? Želim ti vse lepo in to zdaj sploh ni mišljeno, kot žalitev, ampak sama si kaj takega ne predstavljam, sicer pa kot si sama rekla, nikoli ne reci nikoli, žal...

Uživaj življenje...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.12.2007 19:42:51   
Sibil_
Corfu-vedno boljše in ni mi žal in mi tudi nikoli ne bo.
Je pa res bilo eno obdobje zelo težko, ampak je za mano.Je pa tko-enkrat je napaka, drugič se ne sme zgoditi, ke rpottem odleti kot knof od gat.Simpl.user posted image

Sem pa tut jaz zaletavo vedno ne bom oprostila blabla...na koncu pa je dosti faktorjev, ki odločajo, ponos je najmanjši....

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.12.2007 19:47:29   
corfu
SibilRR, super, da sta vse to uspelo uspešno rešit, sta med redkimi najbrž. Želim vam vse lepo!

Uživaj življenje...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.12.2007 19:50:49   
daddy
Sibil, srce si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zrelo in trezno razmišljanje, no.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.12.2007 19:52:33   
corfu
daddy, kaj bi pa ti naredil, če bi bil na njenem mestu?

Uživaj življenje...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.12.2007 19:53:47   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ker malce bolj poznam njuno štorijo .... enako.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.12.2007 19:55:12   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ker malce bolj poznam njuno štorijo .... enako.

Fajn! Sm da se je za vse ok končalouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Poročen moški in ljubica
22.12.2007 21:47:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Sem pa tut jaz zaletavo vedno ne bom oprostila blabla...na koncu pa je dosti faktorjev, ki odločajo, ponos je najmanjši....

Ja, na pamet je zelo lahko biti pameten....user posted image . Bi vsi čez noč krojili nova oblačila. Praksa je pa taka, da se da marsikaj oprati, samo drgniti je treba dovolj vztrajno.

Sibil, me veseli, da ste lepo user posted image .

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.12.2007 7:13:03   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ja, na pamet je zelo lahko biti pameten....user posted image . Bi vsi čez noč krojili nova oblačila. Praksa je pa taka, da se da marsikaj oprati, samo drgniti je treba dovolj vztrajno.

Sibil, me veseli, da ste lepo user posted image .

Dobro povedanouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.12.2007 12:02:36   
Rožica I
Jaz sem se pa naučila, da se od zarečenega kruha najbolj zredi user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 37
23.12.2007 12:11:00   
kovač
Jaz tudi poznam poročene moške z otroki že, pa ko vidijo kako zanimivo žensko, jim skoraj oči ven padejo in so čisto slinasti in mokri.
Fuj!
Nevem, kako lahko razmišljajo samo s ta spodnjo glavo.
Ali pa so se prenaglili in prehitro skočili v zakon in imeli otroke. Sedaj pa so nesrečni in živijo dvojno življenje in bezljajo okoli in se obnašajo kot kako najstniki. No tudi ženske so lahko take.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.12.2007 12:13:36   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
[
user posted image user posted image user posted image

Pa ti si z njim, čeprav veš da ima družino???
Pa saj ni čudno, da se dogajajo take stvari, če pa obstajajo take ženske kot si ti in taki moški kot je ta tvoj ljubimec ki ima družino. Ampak ne razumem žensk ki sprejmejo poročenega moškega z otroci in se od njih vrača k družini. OGABNOuser posted image . Pa kaj nimate nič samozavesti, da bi se postavile zase? Da bi rekle NE če je poročen in živi z ženo? Pa jas ne raqzumem in nebom nikoli razumela takih oseb.

Jaz nikoli nisem in 99% nikoli ne bom varala in nikoli ne bom s poročenim moškim, da najprej to razjasnim.
Ampak v tem primeru, ko je ona samska on pa poročen, je za razdor družine definitivno bolj kriv on kot ona. On je tisti ki NE BI SMEL varati in ki bi moral misliti na družino. To ni njena naloga, ampak njegova. In ni ona razdrla družine...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (87%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!