Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 14.12.2007 23:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti priporočam da prijateljico kar se da tolažiš in si ji v oporo. Vzami jo zraven ven na kakšno pijačo itd. Da pride med ljudi in da se malo zamoti. Govori ji da zato ni ona kriva in da si zasluži boljšega.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 0:44:08
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali se res nismo več pripravljeni pogovarjat in sprejemat kompromise in nič več potrpet in da so nam druge zadeve bolj pomembne kot družina a na koncu nastradajo samo otroci. ja egoizem nas napada. in razvajenost.
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 7:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes me je poklicala moja dobra prijateljica in mi vsa v solzah potožila,da ima njen mož drugo da ga dobila.To naj bi bila njegova sodelavka.Ostala sem braz besed in otopela.Imela sem ju za zelo dobra partnerja,ki sta si v marsičem zelo podobna,tako da si tega niti predstavljati nisem mogla.Opažam da je zadnje čase prav moderno da živiš dvojno življenje,če ne nisi več in.Potožila mi je da so se razhajanja med njima začela po rojstvu otoka in da sta se kar naprej prepirala in enostavno nista več našla skupnega jezika.On je čedalj več zahajal ven ,nakar je ona ostajala sama doma z otrokom.Povedala mi je,da sta imela že krize in sta se odločila da odideta v zakonsko posvetovalnico.Od takrat se je malo izboljšalo in nato čez čas zopet zabredla še globje.Pravi da si ni predstavljala da ji bo to naredil.Povejte mi punce kako naj ji pomagam.Ne morem verjet ,da ko pridejo tako angelsko ljubka bitja na svet,da je nekje to začetek konca v družini.Ali se res nismo več pripravljeni pogovarjat in sprejemat kompromise in nič več potrpet in da so nam druge zadeve bolj pomembne kot družina a na koncu nastradajo samo otroci. Predstavljala pa bi si že lahko.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 8:04:32
|
|
|
|
Teya*D.
|
Tudi jaz ne razumem kaj je z dedci, takoj ko bitjece pokuka na svet so čudni. To pravico bi prej imele me, ne oni.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 9:47:12
|
|
|
|
Naja30
|
To je zgleda res postalo moderno. Vsak drug par gre narazen ali pa se vara. Prijateljici bodi v oporo. Kaj drugega kot poslušati jo itak ne morep narediti. Te stvari morata s partnerjem sama rešiti.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 10:01:45
|
|
|
|
cmokec
|
Teya*D. zakaj ima pa ženska večjo pravico varati, kot moški. In s kom pšotem ženska vara, če ne z moškim?
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 11:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je obratno.Tako,da nimam nobenga pametnega odgovora.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 11:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je tale prijateljica očitne znake opazila že dovolj zgodaj. Kaj je dobro za njun zakon in kaj ne pa noben ne ve. Očitno ji je pašalo, da je bila sama od rojstva otroka naprej.Ker prepiri po rojstvu otroka so normalni, ker je ženska zelo zapleteno bitje po rojstvu. Ne vse, vendar veliko. In ko pride otrok se življenje ponekod obrne na glavo. Če mu nisi kos, se lahko zgodi to, kar si opisala o svoji kolegici.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 12:17:57
|
|
|
|
malecka
|
.Ali se res nismo več pripravljeni pogovarjat in sprejemat kompromise in nič več potrpet in da so nam druge zadeve bolj pomembne kot družina a na koncu nastradajo samo otroci. Saj otroke samo še tako vzgajamo. Ne bodi v podrejenem položaju, postavi se zase, naredi kar misliš da je prav, stoj za svojimi besedami.....Otroke več ne učimo poslušaj njegovo zgodbo, zahvali se za pomoč, pomagaj....Največji krivci smo STARŠI In ko otrok zraste in si ustvari svojo družino se enostavno ne znajde, ne ve da treba naredit marsikaj kar ne bi, če bi bil sam....
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 13:28:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Da se ne gre celo za najino isto prijateljico - prav tako on ima drugo - sodelavko in se bosta razšla.
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 15:32:12
|
|
|
|
Teya*D.
|
Cmokec, mogoče si narobe razumela ali pa sem jaz tako napisala. Me bi imele pravico bit čudne, ki rojevamo in po porodu za večino poskrbimo(pospravljanje, kuhanje, dojenje, pranje ....), pa se v večini primerov čudno in zapostavljeno počutijo prav moški! Ne zdi se mi fer in sploh ne pošteno, da katerikoli od partnerjev vara, še sploh ne, ko na svet prikuka otroček. Če je že tako je boljše, da zapusti osebo, kot pa da ji dela kaj takšnega!
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 15.12.2007 16:51:57
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka .Ali se res nismo več pripravljeni pogovarjat in sprejemat kompromise in nič več potrpet in da so nam druge zadeve bolj pomembne kot družina a na koncu nastradajo samo otroci. Saj otroke samo še tako vzgajamo. Ne bodi v podrejenem položaju, postavi se zase, naredi kar misliš da je prav, stoj za svojimi besedami.....Otroke več ne učimo poslušaj njegovo zgodbo, zahvali se za pomoč, pomagaj....Največji krivci smo STARŠI In ko otrok zraste in si ustvari svojo družino se enostavno ne znajde, ne ve da treba naredit marsikaj kar ne bi, če bi bil sam.... Se strinjam, otroke vzgajamo v egoiste brez sprejemanja odgovornosti. Ne vsi, ampak še zmeraj preveč. In v nekaterih ljudeh je ego zelo izražen že brez zanič vzgoje. Kar se tiče tvoje frendice, je pa tako, da ni vse zanič, kar zanič izgleda. Če ti povem, kaj je moj danes meni rekel: Najboljša stvar, ki se mi je zgodila, je bila ta, da mi je prijatelj (za katerega je vzel hipoteko na stanovanje) zakockal stanovanje. Od takrat naprej sem bil svoboden, nevezan na kraj, da sem lahko začel uresničevati svoje sanje. Ali če ti rečem drugače, to, da sem se ločila, ni bilo nič slabega zame. Meni je fajn, mojim otrokom je fajn, bivšemu je fajn, dologoročno smo dobro vsi. A ni boljše, da gresta dva narazen, če nista za skupaj? Če imata drugačne vrednote, je brez smisla vztrajat skupaj.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 21.12.2007 12:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Predstavljala pa bi si že lahko.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 21.12.2007 12:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ženske tudi same lahko vzagajajo otroke, zakaj pa ne. Težko je, verjamem. Zlo boš morala paziti kaj ji rečeš, ker je zdaj v precej občutljivem stanju. Vsekakor ji bodi v oproro, če to želi. če tega ne želi, bodi previdna. dejasta skupaj veliko zanimivih, novih reči, kjerboš videla, da jo lahko kaj osreči. Težko je s takimi nasveti. Tudi sama ga tako biksam, pa vem, kaj meni ne bi pasalo, ampak jaz sem vsaj samska, poročen je on. In ko sem ga vprašala, kaj mu doma ni všeč- je rekel, da se ne znajo pogovarjat, da je pač ona zlo nezainteresirana za sex in da on rabi drugače. Sem rekla, da bi se to pač morala pogovorit, pa menda ona vztraja pri svojem, on pa tud. Mislim, da sta za težave vedno kriva dva. Kakor midva. Žalostno toda resnično.
|
|
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 12:21:56
|
|
|
|
baguSka
|
Sej si njene prijateljica ne!? Torej bos ti najboljs vedla kaj ji pase... :)
|
|
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 12:34:32
|
|
|
|
Taula
|
Mnoge ženske po rojstvu otroka postanejo samo še mame, pozabijo da so ženske, ljubimke.
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 12:35:32
|
|
|
|
tanikaa
|
Ja, to pa je sranje. In to hudičevo sranje. Pomagaš pa ji lahko po moje samo tako, da si ob njej. Jo poslušaš in držiš rame za jokanje. Kaj več pa ne moreš storiti. Vse ostalo je na njej. Žal.
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 12:39:30
|
|
|
|
metuLJchy
|
ja egoizem nas napada. in razvajenost. se podpišem pod to. Preobilje vsega. In misli marsikdo da ga za novimi vrati čaka bogvekaj. A pred samim sabo ne moreš zbežat. Prej ali slej bo to nezadovoljstvo tudi pri ljubici ven usekalo...poznamo 2 para, ko sta možeka v srednjih letih spokala kufre, pustila doma lepe, prijazne in dobre ženke in mislila, da pri ljubici ne bo težav, vsakdanjih problemov. A čez čas sta se OBA skesana vrnila k ženam, ki sta jim obe skok čez plot oprostile, verjeno pa ne bosta nikoli več imele istega zaupanja v moža. Lahko je preteči šprint, malo težje je teči maraton, a ko ga pretečeš, je občutek mnogo boljši kot preteči le 100 m...
|
|
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 12:58:21
|
|
|
|
Taula
|
čez čas sta se OBA skesana vrnila k ženam, ki sta jim obe skok čez plot oprostile, verjeno pa ne bosta nikoli več imele istega zaupanja v moža. Napaka. Jaz vem da ga ne vzamem nazaj.
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 13:22:35
|
|
|
|
smigli
|
Lahko ji pomagaš že samo s svojo prisotnostjo, da jo poslušaš in bodriš. Nikakor pa se ne vmešavaj v njune zadeve.
|
|
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 14:09:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Mislm, kriva sta oba, ni dvoma!!!!! Oz. vsi trije!!! !. doma nekaj ni štimalo!! Čeprav so primeri, ko jim je doma prelepo pa gredo!! (pras..)al pa obratno! 2.kakšna ženska gre s poročenim, al pa obratno, kater dec gre s poročeno?!!! (tle v glavi nekaj ne štima) To velja tudi za izven partnersko zvezo! 3. tud svetovalnice nč ne pomagajo, če je mel on afero že od prej!!! Zakaj pa mislš, da je sploh do svetovalnice pršlo? Ker se je ona najbrš počutila krivo in sta se prjavla, čeprov je blo pr njemu v glavi že vse jasno!! Bogi otroci!! 4.samo bolni ljudje s pomanjkanjem pameti gredo razdirat družino na tak način! Prjatlci pa kr reč, da ji je naredu uslugo!! Če se je tako nizko spustil, kar naj gre!! ni opravičila! Bodi ji ob strani!
|
|
|
|
RE: Poročen moški in ljubica 21.12.2007 15:22:08
|
|
|
|
Sibil_
|
Taula, ne zareči se (kakor sem se sama...).
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 22.12.2007 10:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ženske tudi same lahko vzagajajo otroke, zakaj pa ne. Težko je, verjamem. Zlo boš morala paziti kaj ji rečeš, ker je zdaj v precej občutljivem stanju. Vsekakor ji bodi v oproro, če to želi. če tega ne želi, bodi previdna. dejasta skupaj veliko zanimivih, novih reči, kjerboš videla, da jo lahko kaj osreči. Težko je s takimi nasveti. Tudi sama ga tako biksam, pa vem, kaj meni ne bi pasalo, ampak jaz sem vsaj samska, poročen je on. In ko sem ga vprašala, kaj mu doma ni všeč- je rekel, da se ne znajo pogovarjat, da je pač ona zlo nezainteresirana za sex in da on rabi drugače. Sem rekla, da bi se to pač morala pogovorit, pa menda ona vztraja pri svojem, on pa tud. Mislim, da sta za težave vedno kriva dva. Kakor midva. Žalostno toda resnično. Pa ti si z njim, čeprav veš da ima družino??? Pa saj ni čudno, da se dogajajo take stvari, če pa obstajajo take ženske kot si ti in taki moški kot je ta tvoj ljubimec ki ima družino. Ampak ne razumem žensk ki sprejmejo poročenega moškega z otroci in se od njih vrača k družini. OGABNO . Pa kaj nimate nič samozavesti, da bi se postavile zase? Da bi rekle NE če je poročen in živi z ženo? Pa jas ne raqzumem in nebom nikoli razumela takih oseb.
|
|
|
|
RE: POROČEN MOŠKI IN LJUBICA 22.12.2007 11:27:35
|
|
|
|
Nikita***
|
[/quote] Pa ti si z njim, čeprav veš da ima družino??? Pa saj ni čudno, da se dogajajo take stvari, če pa obstajajo take ženske kot si ti in taki moški kot je ta tvoj ljubimec ki ima družino. Ampak ne razumem žensk ki sprejmejo poročenega moškega z otroci in se od njih vrača k družini. OGABNO . Pa kaj nimate nič samozavesti, da bi se postavile zase? Da bi rekle NE če je poročen in živi z ženo? Pa jas ne raqzumem in nebom nikoli razumela takih oseb. [/quote] Zakaj je treba napadat samo njo, a dejanje moškega z družino, ki se odloči za takšno dejanje, pa ni ogabno? Vedno sta dve plati in zakaj obsojati samo enega?!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?