|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj prideš iz krize?
15.12.2007 16:59:10   
Anonimen
No, danes sva se z možem pogovarjala o tej temi user posted image
In na moje vprašanje, kaj je po porodu drugače, reče: "Odgovornost".

Tako simpl. user posted image

Sam strah jih je, reve moške user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
15.12.2007 18:05:24   
Anonimen
Živ

moj škrat je sedaj star že dobrih 6 let in sedaj so v zakonu krize druge vrste...se pa prav dobro spomnim kako je bilo po porodu... user posted image
Moj je že tako cele dneve delam, to pa sem še bolj spoznala ko sem bila jaz cele dneve doma..saj veliko mi ni manjkalo, šla sem na kavico s kolegicami in hodila sva na plavanje s škratom, pa obiski k nama in midva k njim.kljub temu pa to ni bilo to, nismo bili skupaj  kot sem si jaz predstavljala....
Kljub temu pa sem sama pri sebi in skupaj z možem ugotovila, da je tudi na meni veliko da se nisva več tako dobro razumela...postala sem samo mama in tečna žena, ki ga je takoj ko je stopil čez prag napadla...z bla bla bla idejami... povrhu vsega pa sem se še "zanemarila", oblačila sem prevelike trenirke, lasje so bili več ali manj speti v čop...sex..hmmm kaj je že to??? user posted image user posted image user posted image
pogovor med nama je bil samo o nujnih domačih zadevah in škratu...ostalo pa je bila tišina user posted image  in tako kot je ena napisala "bog ne daj da bi crknu televizor.." user posted image
Potem sva se usedla in pogovorila...jaz sem mu povedala kaj si želim in potrebujem on pa meni...in po dolgem času sva se pogovarjala ne z obtoževanjem, temveč sva govorila samo kaj potrebujeva...in potem sva se oba potrudila..... jaz postati tudi žena in ljubica..on pa me je bolj crkljal in bil več prisoten doma... user posted image
Moje mnjenje je, da se morata potruditi in izpeljati pogovor brez obtoževanja kdo je kaj oz kaj kdo ni naredil/a, temveč o željah in potrebah....
Iz krize je pot če si jo želiš in kaj narediš....srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
15.12.2007 23:37:30   
mami_miki
midva je nisva imela....sva vse nekako na izi vzela....

sva jo imela, ko sem zanosila...zdaj pa je ok...

morata se zdaj potrudit in si odtrgat čas zase, vsaj da se pogovorita, objameta....včasih imamo toliko stvari, da pozabimo drug na drugega-mimogrede...

no...jaz skoz na mojega mislim....sva ful povezana-še zanekrat, ker si to zelo želim, da se imava fajn...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 53
16.12.2007 7:51:57   
Anonimen
Če lahko iz tega izvlečem nek slovenski povpreček potem itak ni čudno, da nam je družba v takem qrcu.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
16.12.2007 10:32:02   
Anonimen
morata se zdaj potrudit in si odtrgat čas zase, vsaj da se pogovorita, objameta....včasih imamo toliko stvari, da pozabimo drug na drugega-mimogrede...

Se strinjam.

Ko pride otrok, je on na prvem mestu, že po sami naravi stvari, ker je odvisen od nas.Meni se zdi, da sploh ženske (pa tudi kakšen moški, da ne bo pomote :), tukaj naredimo "napako", ko to njegovo prioritetnost še dodatno potenciramo in vse delamo v luči tega, da bo otrok vedno in povsod na prvem mestu; pa včasih ne bi bilo treba tega še dodatno forsirat, ker je narava že sama poskrbela za to, da nas otrok že sam opozori na svoje potrebe. In še ko nas ne, se sprašujemo, če mu kaj manjka...namesto da bi ta čas namenili sebi in partnerju.

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
19.12.2007 8:55:02   
Vešča
Midva sva jo tudi imela kako leto. mala je bila ful zahteven dojenček, stalno je hotela biti pri meni, slabo spala, krči cel dan, ... jaz kar naenkrat nisem imela niti pol urce za sebe, iti pod tuš je bil luksuz, neprespana, živčna kot pes. Mož je delal v službi in ko je stopil skozi vrata, je dobil direkt tamalo v roke, da sem jaz tanajnujneše naredila (tuš, kaj pojedla). tako je bil tudi on venomer utrujen, siten....

Najbolj pa me je motilo, da ni imel nobenega občutka in želje biti s hčerko. To me je res bolelo. Ampak on preprosto ni znal, ni vedel, kaj naj počne z njo, kako naj jo pomiri (dojiti je ni mogel:-)), stalno sem ga morila tudi zaradi pravilnega handlinga (mala je imela razvojen težave in je bil ta obvezen)... skratka, samo neko nerganje in nezadovoljstvo z moje strani in totalna zmedenost in potem jeza z njegove strani.

Nekajkrat sva se res pošteno skregala, bila praktično pred ločitvijo, pa nekako nisva storila tega koraka. Potem, ko sem šla nazaj v službo, pa sem si vzela čas in temeljito razmislila sama pri sebi in se odločila, da neham nergati in težiti. In posledično se je počasi sam od sebe spreminal tudi on (postajal manj siten, raje je bil doma, več se je ukvarjal s hčerko...). Hkrati je tudi hčerka postajala vedno bolj odzivna, zabavna, manj zahtevna in tudi bolj zanimiva za očka.

In nekje do drugega leta se je najin odnos zelo popravil in zdaj, ko je mala stara 3 leta lahko rečem, da smo res srečna družinica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.12.2007 9:05:17   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Nisi edina.
Ampak.
Če se pogovoriš, če je partner pripravljen stat ob strani, kriza mine točno takrat, ko si TI pripravljena narest korak naprej.
Ko si TI pripravljena na objeme, poljube in razumevanje.
No, tako je bilo pri meni.
Koliko časa je trajalo? Predolgo. Kakšni dve leti. Zdaj je super. Spolnost končno je. Ne odrivam ga več od sebe. Vem, da bo on ravno tako dobro pomil posodo ali skuhal kosilo. Da bo ravno tako dobro, kot bi jaz, previl otroka in ga nahranil.
Problem je v nas. Pa pustimo tiste partnerje, ki so že tko ali tko "razred zase". Govorim o zdravi, ljubeči partnerski zvezi. V tisti zvezi, kateri smo ME tiste, ki po porodu zablokiramo. Včasih je s pogovorom samo še slabše, ker itak ima partner prav, me smo pa še bolj prizatete...ah, ja, začaran krog.
Ampak mine.
Drži se.

Uh sunqueen, tole je pa tako kot bi jaz pisala.

No, od rojstva je minilo 19 mesecev in se situacija pocasi izboljsuje user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.12.2007 23:50:14   
* Mateja *
Kya te razumem. Tudi z nama je zgodilo enako. Pa traja kriza že 3 leta, tako da se na to navadiš. Imava se rada, ne moreva en braz drugega, en z drugim pa hkrati tudi težko shajava. Mislim, da je problem sam ta, da smo malo skupaj in se pač odaljiš, kar pa ni ujno da je slabo. Je pač delikatna zadeva, s časom se navadiš živet tako, da ti skrbiš za mulčka, on za finance in karkoli že, da se vidiš zvečer, ko si že ful utrujen,pa kaj si čmo. Život je život.  Ni vse z rožcami postlano. Če pa res vidiš, da ne gre je še vedno varjanta odhod od njega, ker pa verjetno še ni tok hudo počakaj, morda se vse uredi!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.12.2007 9:21:02   
taja27
Oh Mateja, takšno življenje pa jst ne bi mogla živet!! A se res lahko človek kar sprijazni in reče 'takov je život'?

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.12.2007 17:15:52   
kaya2007
vešča, pri nama je zelo podobno user posted image  ko pride mož gor, takoj dobi tamalo, da jaz naredim še kaj zase...pa tudi moj "pozabi" na handling user posted image

zdaj sva imela nekaj svetlih trenutkov, danes greva zvečer malo ven...vem pa, da to še ne pomeni spremembe čez noč-mogoče je vsaj začetek. sem se pa zaradi vaših postov zavedla, da je veliko odvisno tudi od mene in res sem dostikrat preveč nepotrpežljiva in prezahtevna do moža..hvala!

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.12.2007 17:22:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Pa traja kriza že 3 leta, tako da se na to navadiš.

Ta je pa dolga....

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
20.12.2007 17:48:54   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Se strinjam.

Jaz tud. No, jaz se nism bla zaenkrat v taki situaciji, ampak se se predobro zavedam, da do cesa takega lahko pride, zato se se danes ukvarjam s to tematiko, da ne bom zanemarjala najinega odnosa. In on prav tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?