|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nespečnost
10.12.2007 14:14:29   
maktub
žiivjo...

uffff pa so se začeli problemčki...sem v 22 tednu!
Že kak mesec imam probleme z nespečnostjo in bolečinami v hrbtu!.... Do sedaj sem vedno spala na trebuščku vendar sedaj to ni več mogoče saj trebušček raste in me moti.. oz. baby začne takoj brcat ko se dam na trebuh s tem da se poskušam dat tako da imam malo bok na strani...vendar nikakor ne najdem pravilne poze in te bolečineee..... ufffff...
a je tudi kera od vas imela nespečnost in kako je to premagovala ter omilila te bolečine v hrbtu!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nespečnost
10.12.2007 14:24:57   
Neni13
Ja, jaz sem sicer v 32 tednu, a se spomnim, da sem že takrat imela nočne pohode.
Zbudila sem se okrog 2 zjutraj.
Zdaj je nočno življenje že postala navada. Tako jem vsako noč jogurt in kosmiče, to mi vedno pomaga in lažje nazaj zaspim. Kar se spanja tiče, na bok, pa zgornjo nogo naprej pokrčeno in naslonjeno na blazino.Meni ta položaj najbolj ustreza.. Sicer se potem blazina zmuzne s postelje, a jaz spim naprej.
Če se pa preveč nagnem naprej na trebuh pa tamali takoj začne brcat..

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 14:46:50   
*mancaG*
jz se strinjam z neni13!
jz sem čist na istem, tko da mislim da ne bom imela problemov če mojauser posted image  ponoči ne bo spalauser posted image  k sm se že čist navadla!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 15:43:34   
urssyy
MancaG in Neni13 tudi jaz se pridružujem vajinemu klubu nespečih nosečnih v 34. tednu. Spim v isti pozi kot ti Manca. Pa tudi jem ponoči, ker ne morn skozi TV gledati al pa mojga user posted image  kak sladko spi.....

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 15:46:19   
tosja
Jaz sem bila prve tri mesece nespeča..sedaj je bolje...bomo videli do kdaj...user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 16:08:04   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

MancaG in Neni13 tudi jaz se pridružujem vajinemu klubu nespečih nosečnih v 34. tednu. Spim v isti pozi kot ti Manca. Pa tudi jem ponoči, ker ne morn skozi TV gledati al pa mojga user posted image  kak sladko spi.....

še ena taka, ki se ponoči sprehaja, je, visi na netu, gldea TV ... vse, sam spim ne.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 16:31:34   
sončnica14
Sem v 23. tednu in tudi jaz že kar nekaj časa ne spim.
Zvečer že kmalu utrujena padem v posteljo, a kaj ko spanca ni in ni. Obračam se po postelji kot vrtavka, pa vsaj pet krat na noč vstanem in kolovratim po stanovanju. 
Očitno bo tako vse do konca (ampak to je še tako daleč).

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 17:23:37   
Pia77
Če ste slučajno odprle klub nosečk-nespečk, se pridruzujem tudi jaz :)

Zvecer se mi ne gre in ne gre spat... Danes je bil moj  user posted image  v nočni, jaz pa sem do dveh zjutraj pospravljala po omarah... Potem obicajno potrebujem se kaksne pol ure, da si 'izpraznim' glavo, potem šele zaspim. Ponoči se običajno 1-2x predramim za WC, ampak na srečo vsaj kmalu spet zaspim nazaj. Zjutraj bi pa spaaalaaa... :)

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 17:33:13   
Ayo
Teh tem in postov o nespecnosti je zmeraj veliko, ko pa ponoci pridem na RR pa nobene nikjer, vse spite! user posted image user posted image

Me pa zanima kako definirate nespecnost? Pri meni to pomeni 2-4 ure prekinjenega spanca na noc! user posted image user posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 17:40:12   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Me pa zanima kako definirate nespecnost? Pri meni to pomeni 2-4 ure prekinjenega spanca na noc! user posted image user posted image

Ojej. To je pa res malo. Kako pa potem prezivis čez dan?

Jaz do dopoldneva naberem okol 7h spanca, kar je kar solidno. Ko pa sem pred nekaj tedni še hodila v službo, sem pa res spala nekje max. 5h na noč, pa sem zadevo za svoje razmere nadnaravno dobro prenašala... Ker drgač, nenoseča, potrebujem okol 8-9h...

Kar se pa nocnega surfanja tice... Obcasno pogledam, ce je kaj novega, drugač pa raje berem ali pospravljam. Minili so časi, ko sem cele noci previsela v chatroomih :)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2007 18:37:06   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Pia77
Kako pa potem prezivis čez dan?

Ne vem niti sama! user posted image  Sem pa sitna kot 100user posted image , to pa ja, in nic se mi ne ljubi. Bi tudi jaz pospravljala, kuhala ali kaj pekla, ampak bi se user posted image  jezil, ker bi ropotala, on pa mora spati... Tako da mi ostane pc, tv in knjiga, ampak sem tudi ze vsega tega navelicana.
No, se dober teden, pa upam da se stvari obrnejo!

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2007 19:19:25   
NELY00
Tudi jaz sem prej vedno spala na tebuhu in mi kaj kmalu ni ostalo kaj drugega da se navadim spati na boku Tudi jaz zaradi tega ne morem spati kaj preveč trdno.No zdaj v zadnjem mesecu pa je miren spanec skoraj nemogoč.Probaj si podložit kaj med kolena da ti bo bolj prijetno.Želim ti lepo nosečnost.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

deily

Katero ime je lepše za fantka

Narik (10%)

Tanej (90%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!