Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 22:40:23
|
|
|
|
eya
|
Včasih so jih imeli v njihovi trgovini v Trzinu...kako je zdaj, ne vem, ker že dolgo nisem bila tam...
|
|
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:03:35
|
|
|
|
monja79
|
Sem jih videla v Šparu/Intersparu, ampak v Savinjski dolini; pa verjetno jih imajo tudi po drugih Sparih al kako. Pa v Lidlu sem jih tudi videla, a niso bile Pečjakove.
|
|
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:05:47
|
|
|
|
solatja
|
interspar jih ima, je pa kilogramskjo pakiranje, nekje 4-6 eurov, se mi zdi. odvisno, če so kake akcije. jaz jih včasih kupim in ker zraven vedno kupim še nekaj drugega, pa ker smo trije, traja kg paket za kake 3-4 zajtrke (v kombinaciji še s čim drugim, npr. mini rogljički).
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:06:53
|
|
|
|
solatja
|
zakaj so pa namesto besede "kupim" zvezdice
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:12:02
|
|
|
|
eya
|
Zato, da se že od daleč ne vidi, da gre za oglaševanje nekega prozvoda/firme...ker se kao ne sme delat reklame tule gor... verjetno, ugibam...
|
|
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:50:14
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Zato, da se že od daleč ne vidi, da gre za oglaševanje nekega prozvoda/firme...ker se kao ne sme delat reklame tule gor... verjetno, ugibam... saj v naslovu teme je pa reklama ne vem zakaj*** hvala! kako se pa reče tem picam?
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 6.12.2007 23:59:15
|
|
|
|
Marogica
|
To pa je res čudna cenzura in še bolj čudna (ne)logika moderatorja. A v naslovu "Pečjak" pa ne bo **** Pa saj to ni res....
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 7.12.2007 8:48:08
|
|
|
|
solatja
|
mini žepki pizza. zgledajo kot da bi prepognila testo in vmes nabasala filo. a je to žepek ni važno. so pa dobri, ja.
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 7.12.2007 9:13:56
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja mini žepki pizza. zgledajo kot da bi prepognila testo in vmes nabasala filo. a je to žepek ni važno. so pa dobri, ja. ja, tako ja točno!mmmmmmmmm
|
|
RE: kje kupim male pice od Pečjaka 7.12.2007 9:14:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica To pa je res čudna cenzura in še bolj čudna (ne)logika moderatorja. A v naslovu "Pečjak" pa ne bo **** Pa saj to ni res.... ampak res no
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?