Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 22:38:06
|
|
|
|
pika74
|
Jst sm pa skoz misnla, da ste že vse poročene gospe tle gor. No midva sva dolg razmišljala o tem. Zdej je blo 13 let in ... sva se odločla, da je dost.
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 22:39:24
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem čakala na tvojo poroko;););) Kdaj pa se poročita?
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 22:40:18
|
|
|
|
pika74
|
enkrat julija - na en sončen dan :)
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 22:42:22
|
|
|
|
pika74
|
No, fajn bodte punce. Jst pa grem v miškovo deželo:zaspan:. Morm jutr zgodej vstat (tm nek pred šesto), domov pridem pa zvečer okol 7h, 8h, če bo po sreč. pa-pa Pika74 :zaspan:
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 22:44:13
|
|
|
|
Anitka
|
Nočka:muca::zaspan::muca:
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 3.1.2005 23:56:11
|
|
|
|
tia
|
Hojla, drage moje punce,sem veliko med vami ali vas le berem kajti za pistai nimam časa oz. ga nisem imela ta december sem mislila da me bo uničil in hvala bogu preživela sem ga.Kot je že Anitka pisala,sem do silvestra delala kot nora vmes imela prvi pregled into je to.Potem sem pa rabila dva dni da sem se malce naspala ,sedaj sem pa spet v pogonu.Le ta moj trebuh mi dela preglavice,moja G. pravi da to naj nebi imelo nič v zvezi z nosečnostjo,tako da bom videla če me bo še naprej mantralbom šla od osebne zdravnice in na bolniško zdaj bi mi že malce pasala. Ja seveda da ne pozabim povedat,moja :duda: je velika 7,4 mm in sem sedaj nekje v 7 2/7 tednu.Naslednji pregled imam 19.1. joj kje je še to,ali bomo zdržali kaj ne,mi bosta pomagale ta čas prehiteti? Sedaj grem v posteljo pa se bom jutri kaj oglasila,sem :zaspan: da je joj. pa pa Tia
|
|
|
|
Za nas (165. nadaljevanje)! 4.1.2005 7:15:40
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, cveke! Vceraj, ko sem bila nazadnje na RR (v sluzbi), se niste nic pisale, danes pa POOOOLNOOO! Pika, cestitke! :rozica::rozica::rozica: Tia, le spocini se (ce je treba idi tudi na bolnisko - pikica je najvaznejsa, zdaj)!!!! Anitka, jaz pa moje M ne cakam danes teden (okoli 10., 11. 1.). Drzim pesti, da sta z Bambi kaj uspicli!!:):) Pia, ti pa se le veseli!!! Stran z neg. mislimi! Jaz sem polno zasedena te dni. Se vidi, da sem lezala celi prejsnji teden, zdaj pa imam guzvo :(. Pa bo ze... Za nas se vedno najdem kaki trenutek! Zdaj pa letim po :kava:, pol pa delat. Lep dan vam zelim!! :miska:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.