Za nas (165. nadaljevanje)! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 13:33:47)

Prav vesela sem da je končno konec lanskega leta, ki niti ni bilo tako slabo, ampak največja želja se mi ni uresničila, zato se veselim tega leta, ki ima tudi lepše številke.... seveda sem tudi vesela, da sem zopet med vami :bravo::bravo::bravo::bravo:

Te praznične dni smo bili tudi zelo pridni, saj smo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: kar vsak dan, in to iz užitka, ker je moj dragi ugotovil, da mu po cinkovih tabletah nonstop stoji... :bravo::bravo::bravo::bravo:, in moram priznat, da res :bravo::bravo::bravo::bravo: Jaz sem si tudi merila O in mu nisem nič povedala, da ne bi bil potem obremenjen in je šlo vse kot namazano.... Seveda se je moja O privlekla komaj v nedeljo na 20. dan, torej bo moj ciklus ta mesec dolg nekje 34 dni :(, no, da je vsaj O bila..... Ta teden tudi pokličem svojo G in odmaširam po napotnice za preiskave.... malo me je strah, ampak bolje prej kot pozneje....

Novo leto sva dočakala na trgu v mestu, potem pa sva doma odprla še šampanjec, nazdravila in lepo zaajala.

Kako pa kaj ve????

A veste, da sem vas kar fejst pogrešala.

LP Bambi

bambi -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 13:42:10)

Sem kar poklicala mojo G in me je naročila že kar jutri ob 14h :bravo::bravo::bravo::bravo:

Urša76 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 13:47:05)

bambi,
jaz ti iz srca želim, da bi zaglegala kar se da hitro :modri::roza:! sporoči kako & kaj je bilo pri G.

upam, da se ti bo tvoja največja želja letos izpolnila.

meni je bilo tudi blazno doooooooooooooolllllllllllgggggggggggcaaaajt po vas, punce. sam sem rabila mal časa samo zase - saj razumete?

pupe, vsem vam želim :modri::roza: in kup :duda::duda::duda:
urša

biba77 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 13:53:07)

Ojla, Bambi!
Jaz sem pa doma ostala za praznike in med njimi. :)- Smo si kar doma lusno naredli (:sloncek: ). :):):)
Zdaj cakamo na izid drugega jemanja Klomifena...
Sem si mislila, kak fajn, zdaj vem, kaki ciklus bo, pa nic ne vem!! Se cist drugace pocutim kot prvic :zmeden:. Upam, da bo vsaj enako dolg kot je bil prvi ciklus.
Drugace pa drzim pesti zate in, seveda, za vse ostale!!!!!!!
:miska:

Anonimen -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 14:19:39)

Bambi, od moje mami sestrična je lani (no, predlani zdaj že) v 6. mesecu rodila fantka (ga ni čudtila popoldne in jo je bolelo, jo je mož peljal v brežice, tam so jo poslali v Lj in v Lj nazaj v Brežice:grrr::grrr::grrr:, kjer je potem rodila mrtvega:duda: ). No in zdaj je pa imela neko opreacijo al kaj (ne vem p akaj, ker o tem noče govorit) in naj bi bilo sedaj vse v redu in zdaj že ponovno lahko poskušata:).

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 14:24:13)

Ojla pupike moje!

No pa RR spet deluje brez motenj in pa seveda v popolni zasedbi. Sem vesela, da se spet začne debatirat v ZA NAS. Se oglasim še kasneje, ker moram še nekaj porihtat.

Pa pa,
Anitka:metulj:

tinkamiška -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 14:56:59)

No, da vas pozdravim in se pokorno javljam, da sem nazaj!

Želim vam vse najlepše:rozica: in joj, tole se mi tako dopade:
"Razširite roke v pozdrav letu, ki se je začelo...
najboljše šele pride!"

Malo sem v zaostanku in ne morem vsega prebrat. Je kaj novega?

Lepo se imejte in se beremo!

Tinka

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 15:46:48)

Hoj!

Eh se bom kar zdajle še enkart javila tukaj, ker imam spet napad lenitisa, pa se mi ne da tipkati nekaj za vrtec.

Ja vidim, da ste uspešno prestale skok v novo leto, leto, ki bo fosilkam in vsem ostalim, ki si tega želite prinesel zavaljene trebuščke in pikice:duda::duda::duda::duda::duda::duda: v njih. To nam bo vsem po vrsti definitivno uspelo. A ste slišale za Romunko, ki ji je uspelo zanositi kar pri 67-ih. Če je njej pri teh letih, bo tudi nam v naših maldih letih. Sicer glede njene starosti ne bom pisala komentarja, je pač njena stvar in to je že čisto druga tema. Je pa morala to biti zelo močna želja. Pa še dvojčka bo rodila.

In kako sem jaz?:zmeden: Tako no, približuje se moj dan, ko dobim spet na obisk M. Jo že kar vidim in čutim kako bo prišla tam nekje okrog četrtka/petka. In kako sem v to prepričana? Ni treba ugibati-moj izcedek je že spet pri meni od 24.12. tako, da sploh ni vaiante, da bi me izpustila. A ne bom še obupala in jokala. Se bova še enkart močno potrudila, potem pa naju že 17.2. čaka ambulanta v MB. Pa bomo tam dorekli kako in kaj naprej. Jaz se ne predajam, ampak sem z vsakim mesecem bolj močna in trdno prepričana v to, da nama uspe. In potem bom najsrečnejša srečka:nosecka: na tem svetu.

A se še spomnite tistega, kaj smo pa danes dobrega storile zase? Kot smo že takrat dolgo nazaj pisale, je treba vsak dan nekaj storiti zase, za svojo dušo. Jaz sicer danes nisem zase osebno naredila ničesar, sem pa naredila nekaj za otroke, ki so jih prizadeli cunamiji. Preko KLIKA sem nakazala na Unicef en prispevek in si tako vsaj malo olajšala dušo, saj me je ta katastrofa globoko pretresla in prizadela.

In kakšna je kaj situacija? Kdo pričakuje O, kdo ne pričakuje M/kdo pričakuje :modri::roza:+ Malce se pofočkajte, da bomo vedele komu bomo najbolj stiskale :miska:

Punce lepo se imejte in prižgite danes zvečer svečko za žrtve cunamija.

Pa pa,
Anitka:metulj:

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 19:01:04)

Pozdravljene!

Moram priznati, da sem tudi jaz zelo vesela, ker se spet nekaj dogaja na naših nadaljevanjih! :bravo::bravo::bravo:

Sicer pa jaz kar nekaj punc pogrešam,... Spet,...

Sem prebrala, da je s tio vse v redu, samo zakaj se nam nič ne javi? A počiva? A še dela? Anitka lepo prosim pozdravi jo v mojem imenu,... :rozica:

Pa Gea naša draga je tudi čist odklopila, verjetno ji tako najbolj paše,... :rozica:

Pa Klarisa se le še redko javlja,...Klarisa pridi zdaj kaj med nas, ko je Anitka spet uvedla akcijo: Kaj smo naredile zase. Saj ti si tudi na tem področju polna nasvetov,... :rozica:

Sem pa vesela, da se je tinkamiška vrnila. Saj kar verjamem, da je bilo težko brez nas,....:rozica:

Aja SIIIIIIIMIIIIIIIII ej punca kaj je zdaj s teboj, daj vsaj kak glas od sebe,... Prebereš itak, pol pa doma možeka zamoti pa hop na rač. Je kaj novega pri tebi???

No, sicer pa upam, da tale mesec najprej zagledajo :modri: Anitka in biba77, nato pa se ji naj pridruži še Pika74 in nato čist v začetku februarja še Koala in če bo vsak mesec tako pester z :modri: pri fosilkah bomo kmalu vse v 9nebesa

Jaz pa sem po starem,...utrujena, slabosti so prehodne, pa če sem čisto iskrena mi tako paše, da mi je kdaj pa kdaj slabo, tako vsaj vem, da se nekaj dogaja,... Se full trudim, da se ne bi še čisto prepustila veselju a vam moram zaupati, da mi ne uspeva,... Z rastjo trebuščka raste tudi moje veselje. Bog daj, da bi bilo vse v redu,... Čeprav tako kot je namenjeno, tako je. In vse moramo preživeti,...

Bodite v cvetju :rozica::rozica::rozica: drage moje,...

LP Pia73 :metulj:

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 21:22:59)

Joj, gospa v zrelih letih ga spet serje,...sedaj ji je mal ponagajal spomin,....:(

Skoraj ni dneva, da se ne bi spomnila na neni,...

neni, če imaš kaj moči, daj se nam javi, če nas še kaj bereš,...vsaj povej nam kako si,... Saj vem, da ne najbolje,...a jaz si te dovoim pogrešat,..:ups:

neni, tele so zate,...:rozica::rozica::rozica:

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 21:37:57)

Hojla!

Pa sem spet tu. Svečke gorijo, jaz pa spet na RR-ji.

Tudi jaz pogrešam vse naštete punce: Neni, Klariso, Geo1,Simi,Koalo, Bibo 77, Piko 74 in vse ostale bojevnice.

Naša draga TIA pa vas vse skupaj prav lepo pozdravlja. Pravi, da je bila do Silvestra non stop v službi, potem je bila dva dni fraj in se je komaj naspala, sedaj pa spet dela. Se je hotla že včeraj oglasit, pa je žal RR štekala. Počuti se še kar dobro, le trebuh jo boli skoraj vsak dan in utrujena je zelo.
TIA jutri imaš prost dan zato si le spočij in nikar ne bodi spet taksistka;)

PIA 73 moja draga ti se kar veseli trebuščka in pikice v njem, jaz upam in ti želim, da bo šlo vse po planu in da bo z vama s :duda: vse v najlepšem redu.

Hja nič lepo se imejte, dobro se naspite kajti jutri je nov dan, ki bo upam, da vsaki prinesel nekaj lepega.

Pa pa,
Anitka (do nepričakovane M še 3-4 dni):metulj:

P.S. Sem se spomnila, da smo malce že pozabile na te naše oklepaje.;)

pika74 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:12:35)

ku-ku bejbike

Vas morm sam mal pozdravt. Glih zdele sm zapekla en CD. Mmmmmmmm kok diši 8)8)8).

Jutr mam pa tea for two
... pr lektorju.

(hehe:)-:)-:)- spet se rima:)-:)-:)-)

Fajn pančkejte!

Lp
Pika74
:zaspan:

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:15:29)

Ojla PIKICA!

Jaz sem pa tako dobre volje. Na forumu Naš vsakdan nas pod temo zabava Radovedni taček (RiT po domače)

pika74 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:16:42)

A dej no. :kuza::kuza::kuza: pogledat.

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:16:55)

:ups::ups::ups: pod temo MAME... sem hotla zapisat.

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:18:01)

Pika74 :)-:)-:)- moj ošpice dobi, ko kdo reče, da si je zapekel CD,...pravi, da se to posname,... Sicer pa dobrodošla spet med nami,...:bravo::bravo::bravo:

:kava::kava::kava: NOČKO

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:18:35)

Men se pa dans ne ljubi z RT ukvarjat,...

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:19:37)

Saj mislim, da se njemu več tud ne da.;)

pika74 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:20:14)

Ja Pia73 jst dam CD u pekač - mam prou eno luštno pečico in pol še mal okol obrnem in pridiši mmmmmmmm:)-:)-:)-:)-.

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:21:32)

Moj pravi, da majo te zadeve žabarji ,... :)-:)-:)- Mi pa imamo snemalnik,.. :)-:)-:)-

pika74 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:22:11)

sej jst sm žabarka 8)8)8) kwa kwa 8)8)8)

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:22:17)

Pika men že diši:)-:)-:)-:)-

Pia73 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:23:01)

:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ja, ja saj to sem hotla povedat,... :)-:)-:)-:)-:)-

Pa brez zamere Pika74,... :ups::ups::ups:

Anitka -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:23:04)

Mi mamo tud pekače. :metulj:

pika74 -> Za nas (165. nadaljevanje)! (3.1.2005 22:23:37)

Joj a vam neki povem. Učeri sm se po mailu prjavla h G na pregled po laparoskopiji (katero upam, da mam januarja) iiiiiiiiin so mi dal datum 9.3.!!! Bemti kok majo dolge vrste.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>