|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj lahko pripravim dan prej?
6.12.2007 10:54:35   
maja1488
Za božič in novo leto bomo imeli goste. Rada bi kako stvar pripravila že kak dan prej, da ne bom norela tisti dan. Rada pa bi imela hladno predjed, juho, glavno jed (kako dve vrsti) in sladico. In valda solato.i
razmišljam o kakem namazu za predjed, za glavno jed pa nimam pojma.

Lani smo imeli narezek, juhico, potem lazanjo, za glavno je bila mehiška (tortilje in dve omaki z mesom), po polnoči je možek škampe na žaru delal, potem pa še kaj sladkega.

Bi tudi letos kaj v tem stilu sam da bi lahko prej pripravila. Mi tamala ne pusti več kuhat user posted image

Z idejami na plano user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj lahko pripravim dan prej?
6.12.2007 14:10:32   
blak
Ti ponudim naš lanski menu, je pa 100% ribji:
hladna predjed: bakala, sipe ali hobotnica  (se ne spomnim več) v solati
topla predjed: rižota z bučkami in škampi
glavna jed: ribe (mi smo imeli brancine) v pečici s krompirjem (narezan na lističe, da hrusta), blitva, solata na tone (pri nas smo kot koze za to zelenje).

Če še hočeš juho, narediš še ribjo juhico. Po polnoči: brodet s polento.

Uf, sem lačna!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 14:30:31   
nuala
1. za predjed francosko z zeliščnim maslom in ploščo sirov
( od meggle kupiš polpripravljeno filano francosko, ki jo pred uporabo za 10min daš v pečico, sirovo ploščo z dodatki pripraviš dan prej, zaviješ v folijo in daš v hladilnik; ali pa že narejeno kupiš v interšparu )
2. goveja juha z zlatimi kroglicami
( juho itak skuhaš prej, samo segreješ in streseš kroglice )
3. pečenka s krompirjem ali nadevan piščanec s krompirjem
( vse se da pripraviti dan prej, potem pa surovo postaviš v hladilnik in daš potem samo 2 uri pred večerjo pečt; med tem ko se peče greš lahko na sprehod, se igraš z otroci,... )
4. kokosova torta
( tisti recept s Kulinarike )
5. sadna solata, minjončki, sirove kocke,... za tiste, ki ostanejo res dolgo pokonci; vse pripraviš dan prej

To je moj novoletni menu, ni sicer nič posebnega, so pa to jedi, ki jih vsi jejo, nasitijo in otoplijo ter ni treba zraven njih stat cel dan ko se kuhajo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 20:27:13   
maja1488
Moj možek definitivno navija za predlog od blak, jaz pa nisem kaj preveč ribja pa se navdušujem nad tvojim predlogom nuala.

hvala za nasvete, bomo iz vsakega malo skombinirali.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Dvojčki, trojčki...
Ela123

Si želite, da bi bili noseči z dvojčki, trojčki, četverčki...

Da (40%)

Ne (60%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!