|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naša bolezen...
1.1.2005 18:55:33   
kimi
se zmanjšuje. Pljučka se do sedaj niso ugreznila. Pediater je rekel včeraj ob 12.30 popoldne da se lahko ugreznejo v roku 1-2 dneh potem pa obstaja zelo malo možnosti. Panična mamica je danes zjutraj zagnala vin in krik ko je mali sonček globoko vdihnil ravno takrat pa sem pogledala pljučka, zbudila očija čisto za brez veze saj ni bilo nič. Glede na to koliko je bolan dobro je. Kaka tako, da ima vse po hrbtu razpackano. Groza. Hripav je pa še kar. Temperatura se mu je zmanjšala.

Minutko čez polnoč sem jaz preživela nad wc školjko-virus.

Očka je celo noč skrbel za sončka, ker mama ni mogla vstati.

Kelimu smo dali sirup Lekadol, ki se ga otrokom le če imajo temperaturo večjo od 38 stopinj. No danes je pa clo hrano zbruhal zaradi sirupa tako, da mu ga ne bom več dala razen če bo temperatura nas 38 stopinj.

Hvla vam za lepe želje mislim, da mu gre zaradi vas na bolje, ko pa je bilo toliko lepih želja

HVALA VSEM SKUPAJ:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naša bolezen...
1.1.2005 19:00:07   
Micy
Joj glih prej sm razmišljala k sm tvoj post prebrala, kje si pa kako je s tvojim srčkom .

Jest držim pesti za tvojga :duda:upam da bo hitr se pozdravu. Jest sm tud bolna.

Tvoja ljubezn do njega mu bo zihr pomagala. :bravo::bravo::bravo::)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naša bolezen...
1.1.2005 19:01:04   
tjaga
Bravo Kelim, bravo mamica, sta se popedenala tako kot je treba. Pošiljamo še kup :angel: , da tako tudi ostane.

Papa
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naša bolezen...
1.1.2005 19:11:15   
lan
samo,da gre na bolje:)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naša bolezen...
1.1.2005 19:45:30   
Sarina
Tudi jaz želim, da čimprej ozdravite!!!:rozica::angel::rozica::angel:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naša bolezen...
1.1.2005 20:19:57   
sa
Kar tako naprej:bravo::bravo:Kelim,
za mamico pa:rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naša bolezen...
1.1.2005 20:54:52   
saba01
Želim vam čimprejšnjo okrevanje!
LP,Sabina:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naša bolezen...
1.1.2005 21:06:43   
puri
Kimi, tut jaz vama želim,da bi se čimprej pozdravila!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jaz sem bla tut ene 4 dni nazaj bolana, pomojem je bil tut kakšen virus, sem bla čist švoh, bolele so me vse mišice, bilo mi je slabo in tut mal vročine sem mela,pa je blo pol čez en dan že skor čist dobr!

lp

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naša bolezen...
1.1.2005 21:20:02   
Anonimen
Upam, da bo vse v redu. Saj bo. Namesto Lekadola mu pa svečko daj, če bo potrebno.

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naša bolezen...
5.1.2005 15:57:18   
barby*
Malo pozno, ampak vseeno držim pesti da se mali sonček čim prej pozdravi!!!
:angel::angel::angel:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?