Naša bolezen... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Naša bolezen... (1.1.2005 18:55:33)

se zmanjšuje. Pljučka se do sedaj niso ugreznila. Pediater je rekel včeraj ob 12.30 popoldne da se lahko ugreznejo v roku 1-2 dneh potem pa obstaja zelo malo možnosti. Panična mamica je danes zjutraj zagnala vin in krik ko je mali sonček globoko vdihnil ravno takrat pa sem pogledala pljučka, zbudila očija čisto za brez veze saj ni bilo nič. Glede na to koliko je bolan dobro je. Kaka tako, da ima vse po hrbtu razpackano. Groza. Hripav je pa še kar. Temperatura se mu je zmanjšala.

Minutko čez polnoč sem jaz preživela nad wc školjko-virus.

Očka je celo noč skrbel za sončka, ker mama ni mogla vstati.

Kelimu smo dali sirup Lekadol, ki se ga otrokom le če imajo temperaturo večjo od 38 stopinj. No danes je pa clo hrano zbruhal zaradi sirupa tako, da mu ga ne bom več dala razen če bo temperatura nas 38 stopinj.

Hvla vam za lepe želje mislim, da mu gre zaradi vas na bolje, ko pa je bilo toliko lepih želja

HVALA VSEM SKUPAJ:rozica:

Micy -> Naša bolezen... (1.1.2005 19:00:07)

Joj glih prej sm razmišljala k sm tvoj post prebrala, kje si pa kako je s tvojim srčkom .

Jest držim pesti za tvojga :duda:upam da bo hitr se pozdravu. Jest sm tud bolna.

Tvoja ljubezn do njega mu bo zihr pomagala. :bravo::bravo::bravo::)

tjaga -> Naša bolezen... (1.1.2005 19:01:04)

Bravo Kelim, bravo mamica, sta se popedenala tako kot je treba. Pošiljamo še kup :angel: , da tako tudi ostane.

Papa
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

lan -> Naša bolezen... (1.1.2005 19:11:15)

samo,da gre na bolje:)

Sarina -> Naša bolezen... (1.1.2005 19:45:30)

Tudi jaz želim, da čimprej ozdravite!!!:rozica::angel::rozica::angel:

sa -> Naša bolezen... (1.1.2005 20:19:57)

Kar tako naprej:bravo::bravo:Kelim,
za mamico pa:rozica:

saba01 -> Naša bolezen... (1.1.2005 20:54:52)

Želim vam čimprejšnjo okrevanje!
LP,Sabina:rozica::rozica::rozica::rozica:

puri -> Naša bolezen... (1.1.2005 21:06:43)

Kimi, tut jaz vama želim,da bi se čimprej pozdravila!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Jaz sem bla tut ene 4 dni nazaj bolana, pomojem je bil tut kakšen virus, sem bla čist švoh, bolele so me vse mišice, bilo mi je slabo in tut mal vročine sem mela,pa je blo pol čez en dan že skor čist dobr!

lp

Anonimen -> Naša bolezen... (1.1.2005 21:20:02)

Upam, da bo vse v redu. Saj bo. Namesto Lekadola mu pa svečko daj, če bo potrebno.

barby* -> Naša bolezen... (5.1.2005 15:57:18)

Malo pozno, ampak vseeno držim pesti da se mali sonček čim prej pozdravi!!!
:angel::angel::angel:

Stran: [1]