BONI*
|
Pikapolonica, jaz se na začetku nisem upala sploh NIČ jesti (uf, kot da je to že tako dolgo nazaj:)- , ker je že mene vsaka stvar napenjala, Luka pa je tudi kar naprej pukal in se zvijal. Pa tudi apetita še par dni po prihodu iz porodnišnice nisem imela nobenega. Potem pa se mi je počasi vrnil apetit,z njem pa tudi želja po bolj raznoliko hrani. Počasi sva začela v moj jedilnik uvajati tudi zelenjavo. Jedla sva že špinačo, brokoli in rdečo peso, pa ni bilo nbenih težav. Jedla sva korenček iz juhe, včeraj pa smo jedli celo mešano zelenjavo iz vrečke. Not je bila cvetača, grah v stroku, koruza, korenje, brokoli in mislim da tudi brstični ohrovt. Mene je sicer malo napenjalo, Luka pa ni kazal, da bi imel kakšne težave. Drugače pa jemo veliko krompirja, pa riž, testenine, ribe, meso... Uporablajava tudi začimbe, vendar manj kot sicer. Jaz mislim, da boš mogla počasi vse stestirati in se tako ti (spet) kot Tia navaditi na vso hrano. Mi imamo za vsak slučaj na polički v kuhinji sirup proti krčkom in vetrovom, ki ga damo, če se nam zazdi, da Lukata vseeno mogoče kaj takega daje. Lp, Boni
|