|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kisla smetana-kaj vse z njo
3.12.2007 18:41:10   
S@nta
Ker mi jutri poteče rok trajanja kisle smetane, mi je škoda celo 180ml vreči stran, nimam pa idej kaj naj z njo naredim, tak da komu se da naj mi malo pomaga in me spomni kaj naj z njo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kisla smetana-kaj vse z njo
3.12.2007 18:42:55   
Anonimen
Lahk jo namažeš na kruh, al pa spečeš kak temen biskvit, in ga namažeš z marmelado in kislo smetano.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S@nta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 18:56:39   
jazz
Kruhov narastek, lahko jo daste na pico, na obložene kruhke popečene v pečici, sirove palačinke, kakšna pita,lahko narediš testo za pico,v smetano 2 jajčki, malo rumovga ekstrakta,limone,in pest rozin in spečeš takšno pico!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 19:02:55   
Anonimen
Lahko jo daš v kremno juho, špinačo, pire krompir, katerokoli paradižnikovo omako, ...

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 20:04:11   
mojsoncek
Poleg ze nastetega jo lahko uporabis tudi za gratinirane makarone, polivko za solato, omako za piscancje meso, kotlete pecene v pecici (proti koncu das na vsak kotlet eno zlico smetane, zmesane z zenfom),...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2007 20:59:40   
tinkamiška
Lakho jo zmešaš z malo sladkorja, dodaš namočene rozine, naribaš malo limonine liupinice in jo uporabiš kot namaz za palačinkeuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2007 23:05:46   
Anonimen
Lahko pa skuhaš sirove kapelete in čez zliješ omako iz kisle smetane in kaper.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2007 9:14:15   
Anonimen
Lahko narediš tud omako za testenine. Daš not še tuno, koruzo, jaz dam še na koščke narezane kisle kumarice....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2007 15:53:59   
Zasanjana
Jaz ji dodam še sladkor in mlete orehe in potem kar z žlico jem, ker je tako dobro. user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 8:31:02   
S@nta
iiiiiii, hvala za ideje, no jaz sem jo na koncu polovico pojedla namazano na kruh, preostanek pa sem potrošla za kruhove cmoke, pa hvala še enkrat, da vem za drugičuser posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 16:17:11   
Lia25
evo, kr nekaj receptov kako porabiti kislo smetano

http://www.mojirecepti.com/mleko/smetana/kisla-smetana.html

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?