|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj zaceti s kasicami
3.12.2007 11:11:14   
raketa
user posted image user posted image zanima me kdaj laho dodajam kasice? Malcek je star 3mesce. Cez slaba dva tedna bo 4.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj zaceti s kasicami
3.12.2007 11:50:53   
biga
Jaz bi na tvojem mestu še počakala, vsaj do 5. meseca. Če pa že misliš začeti uvajati hosto hrano prej, pa po 4. mesecu, pa ne začni s kašicami, ampak z zelenjavo in s sadjem. Veliko jih daje v mleko riževo kašico že pred 4. mesecem, ker naj bi zvečer bolj nasitila, da bi dojenčki bolje spali ponoči, pa ni vedno tako. Vsaj pri meni ni bilo tako, saj se je še vedno zbujal.

(odgovor članu raketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2007 13:09:18   
Liona
Mi smo začeli z rižolinom, ko je bil star 4 mesece. Ampak par žlic pred flašo zvečer. Ostalo pa, ko je dopolnil 5 mesecev in pol. Najprej par žličk zelenjave, pri 6. mesecih sadje. Zdaj pa jemo skoraj vse.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2007 18:39:42   
Naja30
Če se le da, naj se doji do 6m. Moje mnenje. Prvo je to zanj najboljše, drugo pa je zate bolj preprosto.

Jaz sem moji začela dodajat rižolino pri 5,5m ker sem misla, da bo ponoči bolje spala. Pa ni nič pomagalo user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2007 22:54:11   
Anonimen
Pri treh, oz. štirih mesecih pa res še ne. user posted image  Sploh če dojiš. Jaz sem začela (po nasvetu P in sestre) pri 5,5 meseca. Pa mi je malo žal, da nisem počakala do polnih 6, ker sem izključno dojila.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2007 15:30:53   
nerka
jst sm zacela pri 4 mes in mi je zal ker je dobil alergijo.. zdele sva pri 6 spet zacela pa zelo previdno in pocasi... ne hitet!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2007 12:14:41   
jaša2
jaz sem tud začela pri4 mescih, ampak počasi. najprej sma pili sokece, pol pa sadne in zelenjavne kašice. najprej par žličk, pol pa vedno več. včasih sma nardili vmes kak dan pavze. moja ni dobla nobene alergije, vse je blo ok. pač po kakem sadju je dobla malo pleničnega izpuščaja, ampak ni blo hudo.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?