|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zlomljeno srce
4.12.2007 18:47:46   
Anonimen
A vse to sta počela pred otrokom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
4.12.2007 18:51:10   
Anonimen
NE
Je risanko gledal

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
4.12.2007 18:52:10   
natasaom
kaj pa sin? kako je reagiral?  aha si že odgovorila! in kako se držiš? boš vidla da ti bo uspelo.sem 100% da si bolš volje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.12.2007 19:34:32   
Moyca_
če si **** za njega potem tak nimaš kaj za delat s tem debilom

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.12.2007 19:50:36   
Anonimen
In evo ti tega imbecila na vratih.
bi mu vrate v glavo nabila
in mi ravno visi kaj gnjavi.
On pa hinavka glista smrdeča
Sem mu jih vrgla v glavo in ga marš nagnala. 
lepo povedala, da si jih naj kar nekam vtakne.

Krasna komunikacija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
4.12.2007 19:56:16   
Anonimen
veš kaj, kar lepo sem mu povedala to. in z lepim glasom. Z nasmeškom na ustnicah!!! tak sem napisala, ker sem jezna nanj!Nisem mu rekla da je imbecil in vse tisto-se ne bom spustila na njegov nivo. To si mislim o njem!!!!!

Ful sem ponosna nase. Sem pogledala na stopnišče, pa je odnesel ključe. JUHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
4.12.2007 23:36:10   
sandra85
zakaj pa mu ne pokažeš vse vajine pogovore prek msn-ja, ki so shranjeni v zgodovini pogovora, pa nej se prepriča!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 82
4.12.2007 23:45:44   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: pandorcyhka

Kreten!!!user posted image Saj se obnaša kot otročaj ,madona.

Ne, tip se obnaša kot psiho oz je psiho user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.12.2007 8:18:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zakaj pa mu ne pokažeš vse vajine pogovore prek msn-ja, ki so shranjeni v zgodovini pogovora, pa nej se prepriča!
        Zakaj neki?!Takile nikoli ne odnehajo ,vedno ampak čisto vedno bo našel nekaj kar mu ni povšeči.Taki vedno nardijo iz muhe slona.Še tam kjer ni nič bo kej našel.user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
5.12.2007 9:44:15   
Anonimen
Ne znam pokazati tega preko msn, to zgodovino pogovorov.   No, danes sem že dobre volje. Sem se odločila, da bom nekaj zase naredila danes in cel popoldan se bom posvetila sebi. Lepo ne? Kaj pa če pride nov poštar na vrata, jaz pa v trenerki, pa z mastnimi lasmi? user posted image user posted image user posted image

Malo se moram hecat, to me edino drži pokonci. Ponoči sem se prebudila in pogledala na gsm koliko je ura-nimam normalne ure namreč. Pa vidim sms, ki mi ga je ON poslal. Samo lahko noč je napisal, pa me je ful vrglo iz tira!
Kako lahko kar naenkrat pričakuje da bo vse vredu, če pa je take govoril? Pa kaj normalni ljudje to počnejo?  Saj vem da sem sama kriva, ker vsakič ko sva se skregala, sem jaz popustila. Pustila sem ,da me je poniževal in vse to. Pa pismo, če pa ga imam rada-sem si mislila. zdaj po dveh dneh, pa vidim da mi je prav lepo tako in tudi manj živčna sem. Imam mojega malega sinčka, ki mi pomeni vse.  Toliko grdih stvari sem že doživela, pa mi ni treba trpet zopet.Rada bi srečno družinico in da bi se zjutraj zbujala ob nekom, ki bi imel rad in bi mi to pokazal. Ob nekom, ki bi cenil male pozornosti.
Rada bi se zahvalila vsem vam, ki ste mi pomagali in svetovali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

A se počutiš seksi?
Paštetka

V svojem telesu se počutim seksi.

Ja (53%)

Ne (47%)

Število vseh glasov: 90

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!