|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: LETA
2.12.2007 21:38:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

.. ampak pri svojem Abrahamu pa bi praznoval zeninih 35 let.. user posted image user posted image user posted image user posted image

kok si ti dobr...bi jo kr pomlajsu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.12.2007 21:46:54   
Pi-kica 1
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

.. ampak pri svojem Abrahamu pa bi praznoval zeninih 35 let.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni bo tudi všeč, da bo takrat še mlad pa luškanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.12.2007 21:53:06   
puncica
Moja starša sta 11 let razlike in se čist ok štekata. Tako da po moje leta niso ovira

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.12.2007 21:53:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *punka*

Sej verjeten bi tud njej pasalo.. da se pomlajsa.. user posted image

A tebi bi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.12.2007 21:53:33   
viv_
Ne vem, pomoje tudi, da pri taki razliki interesi niso več enaki. 15 let je le veliko.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.12.2007 22:11:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Ne vem, pomoje tudi, da pri taki razliki interesi niso več enaki. 15 let je le veliko.

ja 15 let je velik..

ene 5-6 let pa je po statistiki najboljs.. da je zenska mlajsa.. ker baje... baje... moski mal zaostajamo za zenskami.. in potem je to ravno prav.. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
2.12.2007 22:13:07   
Marogica
ker baje... baje... moski mal zaostajamo za zenskami.. in potem je to ravno prav.. user posted image

Kar fejst, samo vi, moški se s te "mal" samo tolažiteuser posted image ....In ženske smo materinski tipi, tako, da  to "zaostanjanje" kar dobro razumemo user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Leta
2.12.2007 22:20:39   
Anonimen

ene 5-6 let pa je po statistiki najboljs.. da je zenska mlajsa.. 

Ravno obratno, po statistiki :).

Ženske v povprečju toliko dlje živimo...in po tej logiki dva, ki se imata rada, skupaj umreta....kar je bolje kot da je ženska še deset let vdova.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.12.2007 22:26:08   
Anonimen
raziskave (o spolnem življenju) so pa pokazale, da je bljš če so ženske starejše, ker se seksualno gledano razcvetijo kasnej k moški in dosežejo svoj seksualni vrhunec nekje med 28 in 33 letom, medtem k dečkoti to doživijo med 19 in 24 letom (kako leto gor al dol, si let nisem tko zlo natančno zapomnila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.12.2007 22:37:41   
Anonimen
ene 5-6 let pa je po statistiki najboljs.. da je zenska mlajsa

no mene pa zanima če je 4 leta starejša od partnerja.Se vam zdi velik oz bi blo boljš če je on starejši  4 leta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 12:56:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.12.2007 13:14:01   
baguSka
Kako se obnese veza s 13 let mlajšim,on 24 let ona 37.

no takle par sem pa jaz poznala... ona se danes placuje njegove pufe, pa sta ze 2 letni narazen user posted image  iz roke mu je jedla!!! full sta bla zaljubljena in jaz nisem cist nic drugac gledala na njiju... tud noben drug ne, kot jaz vem... je pa kr precej pomoje odvisno od tega, kako zgledata? ker mas kaksne fante pri 24ih k zgledajo 16 in mas kaksne zenske pr 37ih k zgledajo 50.. to bi pa men vseen mal cudno izpadlo!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.12.2007 13:16:02   
baguSka
no mene pa zanima če je 4 leta starejša od partnerja.Se vam zdi velik oz bi blo boljš če je on starejši 4 leta?

cist odvisno od pameti v glavi... kok sta si podobna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.12.2007 13:36:14   
Sophie1
Vse je odvisno od posameznikov...

Enkrat sem hodila s 7 let mlajšim. Bilo je super, dobro sva se razumela, ampak nenehen pritisk okolice je naredil svoje in najina veza se je razdrla.
Srečala sem ga pred kratkim. Zdaj je poročen gospod in ne zgleda ravno mladostnouser posted image . Dobil je vampek, rahlo plešico (hudiča, saj jih še 30 nimauser posted image ) ves čas je jamral. Sem se morala resno zamislit, kaj sem videla na njemuser posted image  

Starejši moški mi pa itak nikdar niso ugajali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.12.2007 13:40:03   
iva01
Moja prijateljica je stara 24 ima partnerja starega 50 let,..ko ju gledam skupaj  mi čist normalno delujeta,....in nikakor ne morem rečt da je on pri 50 letih že prestar,...včasih če  primerjam njega z mojim ki je star 25 se mi zdi da ni neke grozne razlike.
Po mojem je tu dost bol odvisno od karakterja osebe,..dejansko je lahk kaki 25 letnik veliko bol zatežen, zadrgnjen, butast kot 50 letnik.
ja pa moja sestra ma tud 14 let starejšega, pa je tud med njima vse ok.
No ne poznam pa nobenega para ki bi bila ona tulk starejša, oziroma ga da, od prijateljice starši,njena mami je 10 let starejša od očeta in dejansko sta sedaj ločena kakoleto že, mama je stara mislim da 50 ali 49

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2007 13:58:36   
smigli
Po moje je to zveza na kratek rok.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?