|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LETA
2.12.2007 17:09:32   
Anonimen
Pozdravljene,
Kaj si mislite,oz kako gledate na leta,to sprašujem v imenu svoje kolegice.
Kako se obnese veza s 13 let mlajšim,on 24 let ona 37.
Ali pa on 32 ona 37. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LETA
2.12.2007 17:14:05   
Anonimen
Hmmmmmmmmm....

Kolk jst poznam jim laufa.... njima.

O okolici pa raje nebi.

Ma s čim vse se folk obremenjuje user posted image

PS: Velike črke pomenijo kričanje. Tudi v naslovu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 17:38:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

JA IN?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 18:12:49   
mami_miki
leta niso važna! jaz poznam tolk parov, pa midva sva 16 let narazen...

ne vem zakaj bi leta vplivala, če se dva razumeta, imata iste interese in se imata rada...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 18:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

JA IN?

Nič, kar tako:

rr-pravila

•   Naslov teme vedno napišemo z malimi črkami. Velike tiskane črke pomenijo kričanje, so težje berljive. Besedilo napisano z velikimi tiskanimi črkami moderator fouma spremeni in o tem obvesti avtorja, če avtor nadaljuje pisanje z velikimi tiskanimi črkami lahko moderator objavo in odgovore pobriše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 18:46:37   
Anonimen
jaz sem si vedno želela starejšega in zdaj ga imam -15 let! Sem mislila, da so starejši pač toliko bolj zreli kot moji sovrstniki, pa vidim... da je to šele eno budalo včasih!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 18:49:20   
Anonimen

jaz sem si vedno želela starejšega in zdaj ga imam -15 let! Sem mislila, da so starejši pač toliko bolj zreli kot moji sovrstniki, pa vidim... da je to šele eno budalo včasih!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 18:57:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki

pa midva sva 16 let narazen...

Ti si 16 let starejsa?

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 18:59:41   
Anonimen

Obnese se.. nekaj let..
ko bo ona cca 45.. si bo on nasel mlajso..

sem samo realen.. user posted image

hmmm.. da bi jaz bil zdaj s 13 let starejso.. user posted image  Torej bi ona bila ze vec kot 46 let..  user posted image

Neeeeee... ni sans..

in pri svojih 37.. bi praznoval Abrahama od zene?! user posted image  Fak! user posted image   Jst si tega ne morm predstavljat..

.. ampak pri svojem Abrahamu pa bi praznoval zeninih 35 let.. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 2.12.2007 19:04:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 19:09:23   
Anonimen

JA IN?

Nič, kar tako:

rr-pravila

•   Naslov teme vedno napišemo z malimi črkami. Velike tiskane črke pomenijo kričanje, so težje berljive. Besedilo napisano z velikimi tiskanimi črkami moderator fouma spremeni in o tem obvesti avtorja, če avtor nadaljuje pisanje z velikimi tiskanimi črkami lahko moderator objavo in odgovore pobriše.

MENI ni nic necitljivo, saj nisem slepa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 19:12:58   
Anonimen
Za tolikšno razliko v starosti žal ne morem govoriti.
Prijatelj ima štiri leta starejšo punco, pa sta super par.
Stric je bil dvajset let starejši od tete, pa jima je šlo odlično- je ona umrla že pred leti(akutna odpoved ledvic), on še živi.

Statistika ti o tem, kako se bo par v resnici razumel, ne more povedati ničesar. Tisto je realno življenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 19:16:29   
Anonimen
moja zelo obra prijateljica ima 7 let mlajsega fanta - ona 28 , on 21 pa sta par ze dve leti, zivita skupaj in se oh in sploh super razumeta..
Priznam pa, da jaz mlajsega ne bi imela in ga nikoli nisem, ker mi je vsec da je moski starejsi ( do 5 let)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2007 19:18:45   
Gina
btw, meni osebno se zdi, da če nekdo napiše 4 črke z veliko, ali pa dve besedi, da je to malenkost, na katero se ni vredno obešati. Ne vem, če je to nekaj, zaradi česar bi bilo treba ljudi opozarjati, ali se zaradi tega sekirati in oh in sploh. Moje osebno mnenje je, da je čisto vseeno, če kdo piše z velikimi ali malimi, s times new roman ali pa s čimer že če. Saj gre za forum, ne za ne vem kakšno luksuzno izdajo časnika. OK, pravila  v tem smislu, naj bodo, če se avtorji foruma zato kaj boljš počutijo, pa čeprav se morda ne strinjam, pa čeprav ne igrajo prav nobenega posebnega smisla, ampak za 4 črke v naslovuuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2007 19:20:12   
Gina
Kar se let tiče, jaz ne bi imela toliko mlajšega, še pri toliko starejšem zna biti problem včasih, čeprav manj se mi zdi. Načeloma ima najbrž Tjazy prav, v real lifu je skoraj gotovo nekako tako, kot piše.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2007 19:30:49   
Anonimen

JA IN?

Nič, kar tako:

rr-pravila

MENI ni nic necitljivo, saj nisem slepa

Ja in? Vsem ostalim pa je. In takšna so pravila, drugič te bodo brisali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2007 19:31:03   
Anonimen
Ne gre za moje obešanje - naslove se piše z malimi.

V nasprotnem primeru imamo potem moderatorji dost brezveznega dela. A je to tolk težko razumet... nooo.
Pravila so pa ja jasna.

Je bilo samo dobronamerno opozorilo za naprej...mislim se je treba zdej obešat še na to.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2007 20:00:12   
najina pikica*
kar se tiče strarostne razlike parov....pomoje je najbolj važno odraslost para,njuno razmišljanje,karakter,ljubezen in kemija med njima....itd pol pomoje ostalo vse klapa,tut če sta nevem kolk razlike....
....ponavadi se pa tista razlika čuti kasneje ko npr. en od para,tisti k je v letih že mal peša v moči na vseh področjih.....tu se zna pokazat problemček user posted image

npr.od mojga mama je mlaj od tastarga za 20 let,pa morm priznat ko mi takole mal pojamra user posted image  da se šele zdej pozna tista razlika v letih,k jo prej ni opazila....verjetno je pa od para do para različno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Leta
2.12.2007 20:19:49   
Anonimen

Na začetku najbrž dobro....divje user posted image

Za kasneje pa ne vem....sebe si ne predstavljam....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.12.2007 20:33:50   
mulatka
Laufa dokler laufa.....prihodnosti ne vidim....user posted image

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.12.2007 20:34:46   
Anonimen
Pomoje en čas laufa....sam kako pa zgleda k je ženska 60, dedc pa v drugi puberteti pa ne vemuser posted image

(odgovor članu mulatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.12.2007 20:47:04   
solatja
oh, enim laufa tako, da je moški -15, drugim +20 pa kaj češ. če so v splošnem moški starejši, še ne pomeni, da v obratnih primerih veza ne more klapat. lahko se super ujameš z 10 let mlajšim, medtem ko je včasih kak 10 let starejši preveč nezrel. vse je odvisno od zrelosti in karakterja.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.12.2007 20:55:14   
marija pomagaj
lahk da bo laufal z 20 let starejšim al pa 15 let mlajšim al pa tud ne isto kot pri enako starih lahka da se ujameta al pa da se pobijeta. Po mojem je pri vezi najbolj pommben ce mata iste interese.

marija prid dol na zemljo narod razsvetlit!

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.12.2007 21:09:06   
Marogica
Ne vem, če se obnese...SEm malo skeptična. Kot so že nekatere napisale, na začetki najbrž ja, kasneje pa vedno manj, interesi NE morejo biti enaki pri 15 in več letih razlike.

Poznam par, kjer je ona točno 20 let starejša od njega. Hodila sta 10 let, z vsemi up in down-i , na koncu sta se razšla, on se je po nekaj mesecih poročil z drugo in že ima otroka. Ona...pa je trenutno sama, z dvema odraslima otrokoma.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu marija pomagaj)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.12.2007 21:14:05   
vaney
poznam par, ona je 18, on 28. par sta 3 leta. glede na njune probleme (ona je na vrhuncu pubertete z vsemi svojimi izpadi), on bi otroke in družino. in potem je nonstop fajt. ampak vztajata, drugo leto se bosta kao poročila. meni to ne potegne.

poznam pa še en par, on je 55, ona okol 35, imata skupaj 3 otroke in laufa super že 15 let. tako kot so že ene rekle: odvisno od para do para in od njunih skupnih interesov.

(odgovor članu marija pomagaj)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.12.2007 21:23:45   
Pi-kica 1
Hja, res je, resnično življenje je tudi to, kar bom jaz napisala. Moja sestra se je poročila s šest let mlajšim moškim. Takrat sem odzadaj zavijala z očmi in se pridušala, da jaz pa mlajšega že ne bi nikoli imela. In kaj se mi je zgodilo? Poročila sem se z bratrancem sestrinega moža in med nama je še leto več razlike.
Kakorkoli, midva se super razumeva zaenkrat, pa sva že sedem let skupaj, kaj pa bo prinesla prihodnost, njegova puberteta, moja mena itd., pa ne more nihče povedati ne pri najini razliki v letih, ne pri kakšni drugi. Seveda so med nama razlike, pogojene z leti, z življenjskimi izkušnjami, jaz imam že odraslega sina itd., a midva se zaenkrat sprejemava taka, kot sva.
Je pa res, da si 15 let razlike že težje predstavljam. To je pa skoraj cela generacija razlike. Tak, začasno, je verjetno res super, a trajno? Mogoče, če je res dosti ljubezni med njima.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?