Špacka
|
Ojla! Men je pa mal dolgčas,zato ker čepim na netu in iščem stvari, ki sem jih že stokrat pregledala. Še vedno ne vem kako se naj odločim glede previjalne mize, ker prostora nimam v izobilju, bi mi pa prišli prav tisti predalčki, da bi imela lepo vse spravljeno za najinega :duda: pa ful mi je všeč banjica, ki je v kombinaciji s previjalno mizo, ki se pritrdi na klasično kopalno kad, tako da ne trpi križ. Ja no imam še nekaj časa za razmislek. Vam pa še nisem povedala, da nisem več v službi, koristim stari dopust, nadure, potem pa grem na porodniško sploh ne morem verjet, da je tako hitro minilo.Če sem čisto iskrena, bi še kar malo delala, glede na to da se dobro počutim, samo nadure jim pa ne pustim, saj nič ne plačajo, delati jih pa morem, ne zaupam pa v to da jih bom lahko izkoristila po koncu porodniškega dopusta, ker so takšni biserčki da lahko gre v enem letu vse v rit:grrr: Lu nisi edina, ki se premetava iz enega boka na drug, ker na hrbtu absolutno ne morem spati, mi buši rata čisto trd, zadnje čase pa mojem :duda: tudi ne odgovarja spanje na levem boku začne kar nekaj protestirat, buši otrdi kot da naredi obrambni zid, ko se pa skobacam na desni bok je pa vse OK.Bodoči očka komentira z besedami, da je :duda: že sedaj trmast po mamici:bravo::bravo::bravo: Pri vsem tem kobacanju pa tudi mene včasih kaj zaboli... ampak mislim da ni panike, če bolečina mine, če pa ne je pa boljše da pokličeš G. Tako sedaj grem pa pospravljat in likat se bom probala cunj znebit do novega leta sicer mi ne bo uspel, ker moj moški obožuje srajce(mam srečo) in imamo srajce za v službo, za prosti čas... ... v glavnem pa-pa pri nas še nič ne sneži- fiši kje je sneg? Špacka&:duda:
|