9.nebesa ****. nadaljevanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pia1 -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 13:47:53)

kva je zdej bejbe?!? kje ste vse?
gnilo vreme, ne :grrr: bi kr pasala mal snega ta cas. ce ze ne sneg pa vsaj sonce.
jaz sem sla mal novoletna darila kupobat, pa nisem kupila popolnoma nic. vse kar sem hotela kupiti niso imeli, al pa je bilo sam cist drugace kot sem si jaz predstavljala. zdej se moram pa spet kej novega zmislit. brezveze.pol sem hotla it se zase kupit sp. hlacke, ker mam same tangice, pol po porodu pa to ne bo lih pripravno ;) pa modrcke za dojenje, pa me je vse minilo. tko, da sem zdej spet tki za pc-jem in se basem s cokolado. njami.
drugac bi pa jest ze kr rodila...
pa ve, kako ste?

Anonimen -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 14:16:50)

hej:sloncek:
grdo vreme je ja..:grrr:ni sonca pa ni snega, nikakvo je:ups:
jaz sem zadnjic sla po nakupih za modrcke pa sem prisla domau z navadnimi, z kostjo, ker ilokeri sem probala mi ni bil oki:zmeden:nekak tak ja.prej sem mela kosilo, pa ze dalje jem, ceprav zdaj cips hamam...nekak tak no.drugace pa komaj cakam da bo novo leto, da bo vsega tega prerivanja,popivanja,.. konec:)-
in kje boste za silvestrovo??jaz se pojma niam:zmeden2:, ceprav mislim da bova z dragim kar doma;)

nita -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 14:27:08)

Živjo!!!

Evo, da se še jez malo javim, čeprav ni nič posebnega (pa saj to je dobro, a ne??), vreme pa je tudi pri nas za nič.

Jaz pa sem si naročila preko Queeleja dva moderčka za dojit, samo jih še nisem dobila, upam pa da bojo O.K. Košarico in št. sem vzela eno več. Upam, da bo dost?!?!?

Za silvestrovo bomo pri prijatlih, upam, da bo vsaj kaj snega, ker men se sploh ne zdi, da je zima, kaj šele, da se bliža novo leto! Pa še tatarca ne bom smela jest, ga bojo pa sigurno mel.:((

Zdej grem pa na kosilo.

L.P. Anita (34t)

Lu -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 15:14:36)

Ojla!

Ja tole vreme je res čist out :(.

Jaz še vedno delam, ampak že veselo odštevam dneve ko bom doma.:bravo::bravo::bravo: Še malo.

V sredo moj dragi praznuje roj. dan, ki pa ne vem kako se bo iztekel. Ja spet sva se sporekla. To ne pelje več nikamor. Me je včeraj vse tako tiščalo, da sem mislila, da bomo šli kar rodit. Mah sej bo boljš. Upam, da bova do novga leta že OK. Je trma ni kaj, jaz pa tudi.

Glede modrčkov pa tudi jaz ne vem, ne kako ne kaj. Pred nosečnostjo sem imela nekje 70, 75 B, potem sem prešla na 80B, ki pa bi šla tudi še blazinica vmes. No samo bi me verjetno že malo tiščalo. A mislite, da si nabavim 80 C da bo preveliko??? Sploh ne vem.

Vsem skupaj želim en lep pozdravček.

lp Lu in :duda:
32 6/7:love:

pia1 -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 15:15:35)

ma tole glede modrckov pa sp. hlack. zdej nosim se "ta stare" tangice, tiste k so bolj nizke, so mi cist lepo prav. kaksno st. navadnih nej pa zdej kupim se mi pa tud sanja ne. no ja ampak to lahko vsaj probam. modrcek pa mi nic ne pomaga probavat sej bo pol itak cist drugac, ampak sem tud mislila eno st. vecje kupit.
za silvestrovo bova tud midva verjetno kar doma. mal ze zaradi nase :kuza: sej, je ze zdej cist fertik zaradi petard. ponavadi smo bili na morju ali v hribih in je bila z nama, pa tam tud tolk ne poka. ce jo pa pustiva tuki samo doma, se ji po moje odtrga, zamerila bi nama pa tud verjetno tko, da naju par dni sploh ne bi pogledala. ja taka je nasa :kuza:.
vceri je bla pa polna luna, a kej veste, a je sla kera rodit? pravjo, da kr dela tale luna?! :zmeden: sem se jest mal cakala ce bo kej. glede na to, da so me zadnjic ze neki s popadki strasil. pa ce bi se vceri kej zgodilo pol bi bila za novo leto tud ze iz porodnisnice. no zdej naj pa, tud ce misli priti prej, nase detece kr pocaka, da bodo prazniki mimo.;)
nc lepo se mejte!!!

Špacka -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 15:20:22)

Živjo!
Tudi v našem koncu usrano vreme:grrr: prav nič božičnega oz. novoletnega vzdušja, pa darilo za dragega moram še kupit, ostali smo si to razdelili že za božič, midva pa še vedno vztrajava pri izmenjavi daril za novo leto- tako imam občutek da več dobim:)-
Pri teh letih pa tako otročja...

Nita sporoči kako je z modrčki, ko jih boš dobila jaz tudi razmišljam da bi jih naročila preko kataloga.

Najdaljšo noč v letu bomo praznovali pri naju v bistvu to prakticiramo zadnji dve leti, ja s hrano pa ne vem, sem se že veselila, da bom malo pršuta, vendar pa imam probleme z urinom, zadnji izvid je bil slab, tako da imam prepovedano slano, suho, prekajeno, veliko moram piti, joj punce včasih se mi zdi da bo moj buši kar razneslo od vse te tekočine...

Sicer sem si pa sama polepšala praznike, ker sva prejšni teden nakupila nekaj večjih stvari za :duda:
tako da imam sedaj vse razstavljeno po stanovanju, ki pa je bolj majhno, ampak me trenutno nič ne moti, ker mi je kar toplo pri srcu, ko gledam vse te stvari.

Lepo se mejte

Špacka (31t)

nita -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 15:33:22)

Lu, danes je ponedeljek, do srede bosta že nekako uredila stvari, drugače pa ti ne preostane nič drugega kot počakat, saj veš kaj pravjo : "Saj po novem, saj po novem, saj po novem letu boljše bo !" In hvala bogu novo leto ni več daleč. Drugač pa je tut moj že začel jambrat, da sem čedalje bolj tečna. Meni se pa ne zdi :).

A ja, tut jaz sem imela prej 75B, naročila pa sem si 80C. Nekaj moram met preden rodim, če mi bo prav pa itak ne bom vedla prej. Upam, da bo.

Špačka, jaz sem tud iz Krškega. A greš v Brežice rodit? Kdaj imaš pa rok?

L.P. Anita

pika78 -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 15:36:24)

Tudi jaz sem baje ful tečna???:zmeden:Ampak meni se ne zdi.
upam, da bosta prej kot do srede že ok - ma, se sploh ne splača kregat.
Lp vsem!

Lu -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 16:02:04)

Ja moj pravi da sem grozna in da komaj čaka na srečni dogodek. Kdo ve. Mogoče bom takrat še bolj tečna :)- No pa upam, da ne bom.

lp Lu

Špacka -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 17:53:08)

Nita nisem mela pojma, da si iz našega konca.
Rodili bomo pa kar v Brežicah, odkar sem noseča se mi zdi brezveze kar koli komplicirat,moja G je tudi v Brežicah, tako da poznam že nekaj sester, pa v materinsko šolo grem tudi v Brežice.
Rok imam 28.02.05, kaj pa ti?

Špacka

nita -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 18:19:12)

Špacka!

Ja, enkrat sem zasledila, ko si napisala, da si iz KK. Ene dve so še nekje v bljižni okolici in to smo tud vse.

V materinsko šolo hodim v ZD KK, ker imam tu tudi G. Rodila pa bom tudi v Brežicah, ampak mislim, da se ne bomo vidle - rok imam namreč 8.2.05. No, nikoli se pa ne ve, a ne? Ti boš mal bolj zgodnja, jaz pa mal bol pozna, pa se vidmo!!

:rozica::rozica::rozica:

Špacka -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 18:31:18)

Ja, Nita vse je možno, čeprav je večja verjetnost da se srečava na ulici:) sicer pa sem trenutno kar malo neučakana, komaj čakam da bo tu februar.

Anonimen -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (27.12.2004 20:15:10)

Ojla :nosecka:!

Jaz sme bila pa danes v MBju na obisku pri Štajerkah...bilo je fuuuuuuull lepo....samo zdej sem čist out. Sva šle z mami z vlakom...

lp,:fis:

Lu -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 9:51:18)

Jutro :nosecka:!

Kako smo? Jaz sem se očitno malo prehladila, ker me boli grlo, samo desna stran :(. Se bom mogla kar pazit, da ne zbolim ravno za novo leto.

Ribica a tako se ti potepaš? Aja saj zdaj imaš počitnice, a ne? Fajn, fajn.

Punce danes ponoči. Naj povem, da se premetavam iz enega boka na drugega non stop, ampak to tako kot da bi imela 100 let. He, he, he,... No kaj sem hotla povedat. Med tem obračanjem me je čisto spodaj, bolj na desni strani dvakrat močno zabolelo. Kot da bi se :duda: v kaj zapletu? Kaj bi to lahko bilo? Zdaj je kakor toliko v redu.

Še nekaj me zanima. Na prejšnem pregledu mi je predpisala neko kremo DALACIN. Jo je katera kdaj uporabljala??? To zaradi belega toka.

A danes naj bi pa sneg zapadel, a ne. No le naj. Že komaj čakam.

Dekleta lepo se imejte še naprej, pa oglasite se tudi kaj.

lp Lu in :duda:
33t:love::bravo::sloncek::bravo:

Špacka -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 10:32:39)

Ojla!
Men je pa mal dolgčas,zato ker čepim na netu in iščem stvari, ki sem jih že stokrat pregledala. Še vedno ne vem kako se naj odločim glede previjalne mize, ker prostora nimam v izobilju, bi mi pa prišli prav tisti predalčki, da bi imela lepo vse spravljeno za najinega :duda: pa ful mi je všeč banjica, ki je v kombinaciji s previjalno mizo, ki se pritrdi na klasično kopalno kad, tako da ne trpi križ. Ja no imam še nekaj časa za razmislek.

Vam pa še nisem povedala, da nisem več v službi, koristim stari dopust, nadure, potem pa grem na porodniško sploh ne morem verjet, da je tako hitro minilo.Če sem čisto iskrena, bi še kar malo delala, glede na to da se dobro počutim, samo nadure jim pa ne pustim, saj nič ne plačajo, delati jih pa morem, ne zaupam pa v to da jih bom lahko izkoristila po koncu porodniškega dopusta, ker so takšni biserčki da lahko gre v enem letu vse v rit:grrr:

Lu nisi edina, ki se premetava iz enega boka na drug, ker na hrbtu absolutno ne morem spati, mi buši rata čisto trd, zadnje čase pa mojem :duda: tudi ne odgovarja spanje na levem boku začne kar nekaj protestirat, buši otrdi kot da naredi obrambni zid, ko se pa skobacam na desni bok je pa vse OK.Bodoči očka komentira z besedami, da je :duda: že sedaj trmast po mamici:bravo::bravo::bravo:
Pri vsem tem kobacanju pa tudi mene včasih kaj zaboli... ampak mislim da ni panike, če bolečina mine, če pa ne je pa boljše da pokličeš G.

Tako sedaj grem pa pospravljat in likat se bom probala cunj znebit do novega leta sicer mi ne bo uspel, ker moj moški obožuje srajce(mam srečo) in imamo srajce za v službo, za prosti čas...

... v glavnem pa-pa pri nas še nič ne sneži- fiši kje je sneg?

Špacka&:duda:

Anonimen -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 11:29:32)

Ojla!

Jaz sm pravkar pršila domov iz BTCja, sva šle s Katjušo&Dašo po :darilo: za Žiga od Beti1-nas jutri peljeta na tortice:)

Špacka, sneg je v hribih:)- Na žalost. Mani je tokrat važno, da tam fejt fejst snežka, da bom očija zvlekla smučkat:)

Zdej pa na hitr RR preberem, pol grem pa delat- mal za šolo, mal za RR:)
lp,:fis:

Lidy -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 12:25:33)

Živjo

Da se še jaz malo oglasim. Sem že pogrešala 9nebesa . Vidim da ste polno zaposlene z nakupovanjem daril. Jaz bi tudi bila, če bi imela malce več prostega časa. Pa žal ne gre ker kae naprej delam, ker nas je premalo se "štukamo". Ker me šparajo potem delam kokr je - dop. -pop.. Če po pravici povem imam že vsega dovolj.

komaj sem čakala december, da bova šla pogledat za voziček Pegperego na Celovško ker imajo akcije, pa še približno nisem uspela pridet do tja :(( .

Zadnič sem si pa naredila pa "sramoto" :ups: . me je ena vprašala v katerem mesecu sem - jaz pa v 6 (24t). Čisto avtomatično sem bleknila, nakar moj dragi pravi da to ne bo čisto držalo :ups: , šele takrat mi je potegnilo. Ampak kaj čmo blond pa še noseča :love: a ne.

Vse pišejo kako jih mali "brcajo", jaz mojega čutim kot kakšno utripanje, zdej dva dni pa se moram kar potruditi da ga čutim. a je to OK???

Če se ne uspem več javiti vam vsem želim lepo praznovanje prihajajočega leta. V letu 2005 pa veliko veselja in užitkov z našimi sončki.

pozdravček
Lidy 24t

nita -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 13:07:40)

Dan!

Da se na hitro oglasim, ker potem šibam v labaratorij, popoldan pa v materinsko šolo.

Špacka, tud pri nas primankuje prostora, pa sva namesto pravijalne mize kupila kar en oren predalnik (ima absolutno več prostora, kot previjalna mizica) in za povrh kupila previjalno blazino. Banjico pa bomo imeli kr v kopalnici.

Ja, tud jaz se cele noči premetavam. Zadnji mesec mi je prišlo že v navado, da se zbujam ob 4:00 in se potem nekje dve uri premetavam, predno spet malo zadremam. Hvala bogu, da sem že doma (tut jaz koristim dopust), ker drugač ne vem kako bi lahko šla zjutraj v službo.

Lidy, tisto utripanje je verjetno kolcanje tvojga sončka, drugače pa jaz tud ne čutim naše pupe skoz. Najboj zvečer, ko se umirim in pa zjutraj (ja, včasih pa mi ne da mira tud ponoč). Moj prav, da bo verjetno gimnastičarka.

Zdej pa šibam.

L.P. Anita (34t)

:sloncek::sloncek::sloncek:

Lidy -> 9.nebesa ****. nadaljevanje (28.12.2004 13:35:37)

Ja Anita ne vem, naš je sedaj kar precej miren. Glede na to da sta se mama in oči ukvarjala z gimnastiko pričakujejo da bo naš sonček "ta pravi" gimnastičar :)- :)- :)- .

Čeprav bi rada da je baletnik, s tem najrajši hecem bodočega očija :)- , ja gimnastiko imamo v krvi :bravo: .

Stran: [1]