|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Riževa kašica
27.11.2007 7:11:10   
bačko
Mene pa zanima kako se naredi iz riža kašica?Sem bolj blond in nikjer ne piše kako se naredi!Prosim pomoč za eno blondinko!!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Riževa kašica
27.11.2007 8:13:43   
siskamiska
Pomoje da skuhaš riž, ga spasiraš in zmešaš z mlekom.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 10:09:25   
blue sky
Če kuhan riž spasiraš, je potem pacast in lepljiv. Najbolje, da kupiš riževe kosmiče, ki se mešajo z mlekom (npr. Milupa)  - to je riževa mlečna kašica.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 11:48:31   
neja24062007
Mi imamo riževe kašice od Milupe in Hippa, drugače pa ji rižek dodam k juhici in tudi k mleku sem ji že dodala.
Riž sem skuhala, odcedila in dodala mleko (adaptirano-ker se ne dojiva) ter vse skupaj zmiksala. Je jedla ko velika, zraven pa seveda lahko dodaš kakšno sadje (ampak sadje ni priporočljivo za zvečer).

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2007 15:33:41   
nerka
mene pa zanima kaj lahko vse mesam v rizolino? ker samega noce jest. 

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 8:12:15   
Paštetka
nerka, vso sadje. Lahko dodaš tudi malo jabolčnega soka ali katerega drugega.

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 22:07:07   
soncnica07
Lahko pa zamenjaš kašico. Pri nas določenih ni hotla jest.

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 22:09:25   
soncnica07
Nerki še enkrat: ali pa ji kupiš mlečne žitne kašice s sadjem, npr. Hippova good night je zelo dobra.

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 23:11:00   
nerka
oo super hvala za nasvet, nisem vedla.. jst mam tisto od milupe.pa je res taka fuj,, hehe... bomo probal te nove.. sam se neki.. koliko krat na dan pa mu lahk ponudim rizolino,,, namrec sele uvajava GH, in mava tak nered v prehranjevanju da je groza.. 

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 0:18:19   
massylou
Naša milupine riževe ni hotla jest (razen če je bla 1 tona jogurta zraven). Kašica iz keksov je malo bolj človeška, ampak mora biti dete malo večje zanjo, ker so jajca not pa mokca.

Preden sem uvedla instant riževo kašico, sem ji kak teden pripravljala tako: v mikserju sem zmlela surov riž (!!! rezilca se mal poškodujejo, če so mala - boljši je večji multipraktik) in sem zmletega skuhala v prilagojenem mleku + ščepec sladkorja + malenkost masla. To pa zato, ker če sem mlela kuhanega, je blo ogabno (meni), z vilico se pa ni lepo speštal.
Pa je kar jedlauser posted image  

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 12:13:00   
soncnica07
Nerka, če šele uvajaš, potem najboljš, da samo dopoldan (če daš popoldan in pride do kakšne reakcije, potem boste lahko imeli neprespano noč). Jst ji pa sedaj, pri 7m, dajem samo zvečer.

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 20:34:40   
nerka
kupila sem danes hippovo z jabolkom za lahko noc, jedu je ampak ne prevec navduseno.. a dam lahk not hippove piskotke?? pa zanima me ce ve katera ali so not tudi jajca(v piskotih)? tam nism nc zasledila.. lp

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 12:02:40   
soncnica07
Kr počasi, sej bo šlo. Moraš pa pogruntat ali je preveč tekoče ali obratno. Tud to je lahko razlog, da ne je. Jst ji delam bolj gosto, kot piše na škatli. Kar se piškotov tiče, jih seveda lohk daš noter. V sestavinah jajca niso navedena. No, pa dober tek vašemu malemu..

(odgovor članu nerka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime
anijaa

katero ime je bolj všeč?

Ella (25%)

Leni (13%)

Ema (44%)

Adelina (8%)

Marlie (2%)

Fiona (7%)

Število vseh glasov: 445

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!