Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 16.2.2008 17:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaliope... res so padale kar krepke besede takrat od določenih deklet. Hvalabogu pa je bilo kar nekaj takšnih, ki so mi tako ali drugače ponudile pomoč po ZS ali mailu. Tebi in tudi vsem dekletom, ki se spomnite na nas, hvala za misli in hvala za spodbudne besede. Hvala
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 15.3.2008 15:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vse punce, ki ste v mislih z nami, naj povem, da je Lara že prišla domov pred 3 tedni, ampak je danes morala zaradi hude driske in bruhanja nazaj v bolnico. Izgubila je na teži in je rahlo dehidrirana. Upamo na najbolje LP
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 16.3.2008 0:06:57
|
|
|
|
birdy
|
Držim pesti, da bo čimhitreje mala spet doma, pa da se boste spet crkljali.
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 16.3.2008 11:45:23
|
|
|
|
dodi
|
Hermina-s teboj sem v mislih.......in vam želim vse najboljše v življenju
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 16.3.2008 21:02:38
|
|
|
|
katj
|
Nisem spremljala zgodbe in zato ne vem kaj se je zgodilo oz. dogajalo. Sem pa prebrala tele strani in vem vsaj približno. Tudi jaz vam želim, da čimprej okrevate in se pocrkljate. Veliko sreče vam želim!
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 7:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem za tople besede. Lara ima adeno virus in bo potreben čas, da se ga znebi in dobro okreva.
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 9:14:31
|
|
|
|
Anonimen
|
za laro pa za mamico
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 9:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O Hermina kako lepo da si se javila še tu. Verjamem da ste vsi trije uživali, ko je bila Lara doma. Mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 10:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, matovilcica, sem se opogumila in se javljam puncam , ki mislite na nas. Hvala Naj povem, da gre Lara danes že domov, začasno ampak mislim, da ne bo problema. LP
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 10:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
O super. Sem vesela za vas. Mislim, da bo Lari doma še bolj všeč kot nazadnje. Super, res lepa novička.
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 17.3.2008 10:40:56
|
|
|
|
Lusa
|
O hermina nisem vedela ,da ste bili v bolnici.Oh ta adeno pa zna bit zoprn ,ampak očitno je tvoja srčica borbena ,da ga je tako hitro premagala. Za Laro zate Hermina pa n.
|
|
|
|
RE: Iščem, pa ne najdem... 26.3.2008 15:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Me z Laro imava ves čas neke kontrole teže, preglede, cepljenja, menjavanje sonde in tako ni veliko časa za javljanje. Adeno virusa se je Lara znebila, vmes je imela še slinavko, sedaj pa mislim, da je končno spet zdrava (če pozabimo na njen ubogi srček). Pridno je začela jesti po flaški in upamo, da se bomo v naslednjih tednih znebili tudi te nadležne sonde. LP Hvala vsem ki mislite na nas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?