Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:09:09
|
|
|
|
*
|
Kaj je to ta rdeča?..hahahhahhaha... No upam, da je ne bom fasala sedaj, ko sem se pohecala:zmeden2:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:14:06
|
|
|
|
puri
|
Jaz sem jo pri prvem:duda: dobila 9 mesecev po porodu,dojila sem pa 8 mesecev(6 mesecev polno)! Druge:hudicek::hudicek::hudicek: pa še ni,:duda:je pa star 5 mesecev in pol! lp:kuza:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:14:08
|
|
|
|
African queen
|
Hojla, To je pri vsaki drugače...jaz sem jo obakrat dobila ko sta bila ta mala stara tri mesece,pa sem oba dojila...enega še sedaj dojim... Nima veze z dojenjem..
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:28:15
|
|
|
|
Taša
|
Joj, tudi meni jo je prinesel, vendar že v sredo je mal pohitel.:hudicek::hudicek:. Me je skoraj kap, saj je že kar nekaj časa nisem imela. Maša bo čez en teden stara 6 mesecev in se še vedno dojiva. Sicer ne polno (en obrok ima sadje-4x se dojiva). V knjigah sicer piše da jo dobiš, ko nehaš dojiti, ampak to je teorija čisto drugačne pa je v praksi... Ene prej druge kasneje....
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:37:17
|
|
|
|
li ming
|
Meni jo je tudi včeraj prinesel Božiček za :darilo:, dobila sem jo pa takoj po porodu:(( oziroma takoj po končani čišči:hudicek:, se je kar skupaj držalo:(! :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 21:56:37
|
|
|
|
Pikabu
|
Jaz sem jo pa dobila dva meseca po porodu ob polnem dojenju. :hudicek::hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 26.12.2004 22:48:43
|
|
|
|
sonček2*
|
Jst sm jo dobila 6 tednov po porodu, pa polno dojim.
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 9:32:30
|
|
|
|
mehurčica
|
En mesec po porodu. Sem polno dojila.:grrr:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 11:30:09
|
|
|
|
Pupica
|
"fasala" sem jo 5.teden po porodu, pa polo dojim še danes:zmeden::zmeden: nimam te sreče da je nekaj časa ne bi vidla:hudicek::hudicek:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 13:27:53
|
|
|
|
tanjicka
|
Tudi meni jo je prinesel božiček :darilo: :grrr:, pa je moj :duda: star osem mesecev in pol :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 16:49:09
|
|
|
|
Dadi
|
točno 5 mesecev po porodu ob polnem dojenju...pol je pa kar nenadoma zginila... in jo še iščem če bi se kje pojavila:zmeden:
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 16:52:32
|
|
|
|
JASNA D
|
Isto kot Pikabu - točno 2 meseca po porodu, prinesel mi jo je pa letošnji Miklavž..... Sedaj se je končala že druga - sem jo po 14 - dneh fasala še enkrat! Lp, Jasna
|
|
|
|
Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo 27.12.2004 18:31:11
|
|
|
|
puncica
|
Po 3 mescih polnega dojenja:(( Jaz nič več ne verjamem knjigam. Tu so sfalil na celi črti:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
odnosi med spoloma(prosim odgovorite saj potrebujem za šolo hvala že v naprej)tina152Kakšni so odnosi z partnerjam pri vas doma?slabi (
6%)
dobri z občasnimi pepiri (
32%)
dobri (
20%)
zelo dobri (
36%)
nimam partnerja (
6%)
drugo (
0%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!