Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

zmaga -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:05:23)

Ojla punce !
Torej, včeraj zvečer, preden sem šla spat, se je prikazala gospa ta rdeča.:hudicek::hudicek::hudicek: Sem bila jezna !!! Iza je stara 5 mesecev in pol in se samo dojiva.V knjigah piše, da jo dobiš, ko nehaš dojit !?
Kdaj ste jo pa ve dobile ??? (če vprašanje ni preveč intimno )
Lep večer in mirno noč !!! :duda:

* -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:09:09)

Kaj je to ta rdeča?..hahahhahhaha...
No upam, da je ne bom fasala sedaj, ko sem se pohecala:zmeden2:

puri -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:14:06)

Jaz sem jo pri prvem:duda: dobila 9 mesecev po porodu,dojila sem pa 8 mesecev(6 mesecev polno)!
Druge:hudicek::hudicek::hudicek: pa še ni,:duda:je pa star 5 mesecev in pol!

lp:kuza:

African queen -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:14:08)

Hojla,
To je pri vsaki drugače...jaz sem jo obakrat dobila ko sta bila ta mala stara tri mesece,pa sem oba dojila...enega še sedaj dojim...
Nima veze z dojenjem..

Taša -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:28:15)

Joj, tudi meni jo je prinesel, vendar že v sredo je mal pohitel.:hudicek::hudicek:. Me je skoraj kap, saj je že kar nekaj časa nisem imela. Maša bo čez en teden stara 6 mesecev in se še vedno dojiva. Sicer ne polno (en obrok ima sadje-4x se dojiva). V knjigah sicer piše da jo dobiš, ko nehaš dojiti, ampak to je teorija čisto drugačne pa je v praksi... Ene prej druge kasneje....

li ming -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:37:17)

Meni jo je tudi včeraj prinesel Božiček za :darilo:, dobila sem jo pa takoj po porodu:(( oziroma takoj po končani čišči:hudicek:, se je kar skupaj držalo:(!

:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Pikabu -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 21:56:37)

Jaz sem jo pa dobila dva meseca po porodu ob polnem dojenju. :hudicek::hudicek::hudicek:

sonček2* -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (26.12.2004 22:48:43)

Jst sm jo dobila 6 tednov po porodu, pa polno dojim.

mehurčica -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 9:32:30)

En mesec po porodu. Sem polno dojila.:grrr:

Pupica -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 11:30:09)

"fasala" sem jo 5.teden po porodu, pa polo dojim še danes:zmeden::zmeden:

nimam te sreče da je nekaj časa ne bi vidla:hudicek::hudicek:

tanjicka -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 13:27:53)

Tudi meni jo je prinesel božiček :darilo: :grrr:, pa je moj :duda: star osem mesecev in pol :bravo::bravo::bravo:

Dadi -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 16:49:09)

točno 5 mesecev po porodu ob polnem dojenju...pol je pa kar nenadoma zginila... in jo še iščem če bi se kje pojavila:zmeden:

JASNA D -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 16:52:32)

Isto kot Pikabu - točno 2 meseca po porodu, prinesel mi jo je pa letošnji Miklavž..... Sedaj se je končala že druga - sem jo po 14 - dneh fasala še enkrat!

Lp, Jasna

puncica -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 18:31:11)

Po 3 mescih polnega dojenja:(( Jaz nič več ne verjamem knjigam. Tu so sfalil na celi črti:)-

Una -> Božiček mi je prinesel ........... menstruacijo (27.12.2004 22:33:10)

No zmaga, jst sm jo dobila pa danes ponoči. Bi lahko rekli na državni praznik. Ne dojim več kot en mesec in sm bila kr srečna, da sem jo dobila, ker sm nameravala sicer iti po clear blue, ker mi je bilo ful čudno, da je nisem dobila toliko časa. No, ampak zdj sm se jo že naveličala in je nočem več. Pa še takšne krče mam... Groza!!!
Papa
Una

Stran: [1]