Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogodba za nedoločen čas 24.11.2007 15:41:28
|
|
|
|
ona
|
Kolikor jaz vem,se pogodbe "lahko"podaljšuje 3 leta,na žalost je pa vse odvisno od delodajalca
|
|
|
|
RE: Pogodba za nedoločen čas 24.11.2007 16:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
3 leta je - na žalost. Moraš pa vedeti tudi, da lahko delodajalec npr. spremeni naziv tvojega delovnega mesta in te spet zaposli za določen čas. Npr. sedaj si poslovni sekretar, potem si pa tajnica. Delo isto, naziv drugačen in ti spet lahko podaljšuje.
|
|
|
|
RE: Pogodba za nedoločen čas 24.11.2007 22:27:10
|
|
|
|
lukec
|
Al pa finta - en dan prekinitve. Konec prve pogodbe 30.8., začetek druge 1.9. Tud to sem že videla. Meni pa se zdi, da imaš prav, ko praviš največ dve leti ... sem našla: Pogodba o zaposlitvi se sklene za omejen čas, ki je potreben, da se delo v primerih, navedenih v prvem odstavku 52. člena Zakona o delovnih razmerjih, opravi. Bistveno novost predstavlja 2. odstavek 53.člena Zakona o delovnih razmerjih, ki določa, da delodajalec ne sme skleniti ene ali več zaporednih pogodb o zaposlitvi za določen čas z istim delavcem in za isto delo, katerih neprekinjen čas trajanja bi bil daljši kot dve leti, razen v primerih, ki jih določa zakon, in v primeru: - nadomeščanja začasno odsotnega delavca,
- zaposlitve tujca ali osebe brez državljanstva, ki ima delovno dovoljenje za določen čas, razen v primeru osebnega delovnega dovoljenja,
- poslovodne osebe in
- voljenih in imenovanih funkcionarjev oziroma druge delavce, ki so vezani na mandat organa ali funkcionarja v lokalnih skupnostih, političnih strankah, sindikatih, zbornicah, društvih in njihovih zvezah.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?