Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na pomoč - ne najdem recepta za moževe najlju... 22.11.2007 13:46:27
|
|
|
|
buči
|
Problemček: mož ima prihodnji teden rojstni dan, sploh ni sladkosned, ampak le ene piškote ima res rad. Pa bi se mu rada oddolžila, ker je tako prijazen, nič ne teži in mi res stoji ob strani, posebno sedaj, ko mi ni najbolje ... ( o tem kdaj drugič). Torej, rada bi mu naredila piškote, ki so vedno na vsaki poroki ali pa kakšni domači zabavi: krhko testo, marmelada, čez pa sladkorjev obliv. Naj bi bili linški piškoti, ampak po receptih, ki sem jih iskala to niso. Če se kateri mogoče sanja, o čem govorim, bom zelo vesela vsake informacije ali pa recepta. Hvala!
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne najdem recepta za moževe na... 22.11.2007 13:51:18
|
|
|
|
jagoga
|
Ko sem brala, sem sklepala da govoriš o linških piškotih oz. linške očke. Ali so takšni ko sta en piškot navrhu drugega in vmes marmelada ali takšni ki so prepognjeni in je notri marmelada, čez pa posuti s sladkorjem. kot ena zaprta školjkica?
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne najdem recepta za moževe na... 22.11.2007 16:21:58
|
|
|
|
buči
|
Joj, kako ste prijazne, ampak ne, to ni to. V bistvu so kot neke rezine, narediš jih na pladnju, potem narežeš na podolgovate rezine oz. ploščice. Oblite so pa s sladkornim prelivom (voda, sladkor v prahu, limonin sok ali nekaj podobnega), tako da je malo trdo povrhu. Tudi jaz imam pod "linškimi piškoti" v mislih to, kar sta mi svetovali, mapk žal ne ... Sem zoprna, a ne?! Vseeno hvala!
|
|
|
|
RE: Na pomoč - ne najdem recepta za moževe na... 22.11.2007 18:31:50
|
|
|
|
lex
|
Londonske rezine?http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1736
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?