|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet neprespana noč
24.12.2004 8:47:31   
PIAF
Zdaj že en teden nič ne spimo ponoči. Sinek je star 3,5 mes. in je imel vedno krčke čez dan, zdaj so le-ti izzveneli, začelo pa se je napenjanje ponoči. Vsake pol ure se v spanju joče, napenja, prda in ga moram vzeti iz posteljice, drugače ne bi nehal jokati. Ne pomaga trepljanje po ritki. Ko ga dvignem, se še malo napenja, potem zaspi.Ga odložim v posteljico, čez 15 minut spet in spet...Zato ga dam raje kar v zakonsko posteljo in ga stisnem k sebi ter trepljam po ritki. Zbujanje na 15-20 min. se nadaljuje, s tem, da je meni lažje, ker ne rabim vstajat.
Kaj se še kateri to dogaja?
Dajem mu kuminov sirup, pa nič ne pomaga. Razmišljala sem o komarčkovem čaju od Hippa, pa ne vem, če pomaga, če je proti napenjanju bolj komarček kot kumina?:zmeden:
Prej smo ponoči lepo spali, zdaj pa to.
Podnevi pa zaspi na rokah in ko ga odložim v posteljico ali ležalnik, vzdrži 15 minut in potem joče. Ga vzamem ven, spet zaspi.
Ja, saj vem, razcartan je. Pa kaj hočem.
Hotela sem ga navaditi na samostojno spanje, pa me njegov jok :((:((preveč gane do srca.:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet neprespana noč
24.12.2004 8:59:24   
dory
Uf prav nic vam ne zavidam polozaja v katerem ste se znasli...pri nas je bilo isto...vendar najhuje le prvih 8 tednov...potem se je stanje zacelo izboljsevat...pomagalo ni cisto nic...mali je krical od krckov..poskusili smo vsemogoce,ker sva na koncu jokala ze oba...zal neuspesno...

Moj edini nasvet je potrpljenje...ker krcke,tako hude umiri le cas...

Ko smo se pri nas resili krcev so prisli na vrsto zobki...cez dan nekako gre,ker se ga da lazje zamotit, ponoci pa je katastrofa...

Drzim pesti,da se kmalu umirijo krcki...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet neprespana noč
24.12.2004 10:23:43   
Joe
Pri nama je, potrjeno, Vasjo napenjalo vedno in samo takrat, ko sva mu k (izključnem) dojenju dodala AD3 kapljice (ki jih nisva dodajala po predpisu, ampak mnogo redkeje). Nakar sva si priskrbela kapljice Oleovit D3-, ki se jih žal dobi le v Avstriji.

Skratka, pri AD3 kapljicah ga je vedno mučno napenjalo, sicer pa ne.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet neprespana noč
24.12.2004 10:27:34   
limaš
Nam je pa za krče, zaprtje in napenjanje pomagal čaj Plantex, ki se dobi samo v lekarni.
Pa čim več prespanih noči ...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet neprespana noč
24.12.2004 10:29:51   
Anonimen
Ja, na Plantex se res prevečkrat pozabi. Ta čajček je napim otrokom (sestrinim) zelo, zelo pomagal. Tudi mojemu tiste dvakrat, ko jih je imel. Pa res, če imate Plivit, ga zamenjajte z Oleovitom.

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet neprespana noč
24.12.2004 11:02:59   
HuAnita
:((HA, EVO, PRAVKAR SO ME PRIKLPILI NA SPLET!!:bravo:

Tudi naša Pina ima močne krče - res je huje ob jemanju kapljic AD3, pa ji jih vsseno dajem...
Kljub temu je parkrat že spala skupaj 7 ur - sem bila taok zmedena, da mi ni delovalo več kot ura spanja. ŽZadnje noči pa se zbuja skoraj na uro... vzela sem jo k sebi, da mi ne zbudi polnega bloka upokojecev, pa jo masiram in ji prigovarjam. opazila sem, da ji pomaga komanje na trebuščku, potem prdeki kar letijo iz nje, pa lovorjevo mazilo+topel obkladek.
Ampak kakor kdaj - skoraj vedno naredim vse to, pa sva se recimo danes ponoči bolj gledali kot spali.

Lp,
HuAnita

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet neprespana noč
24.12.2004 11:09:18   
Bejba
Mi smo probali totalno vse. Kapljic in čajev imamo za celo lekarno. Tako naših kot iz Avstrije. Nič ni pomagalo. Še najbolj kapljice Lefaxin iz Avstrije, pa še te se mi zdi da nič več. Potem pa smo odkrili "čudežno" zdravilo. Brinova mast. Ko ga začnejo matrati krčki mu samo namažem oz zmasiram trebušček z mastjo in čez par minut že nazaj sladko spimo. Hvala Maliki, ki mi je mazilo poslala! Poskusite, se splača!

LP; Bejba

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet neprespana noč
24.12.2004 11:27:11   
Joe
Najin sosed je priporočal podobno kot pravi Bejba, vendar je rekel kar navadno, a toplo olje. Mislim, da je pomembno dejanje, ne snov, vendar naj ne bo na vodni osnovi, ker takšne tekočine hitro hlapijo in ohladijo dojenčka.

Tore: princip je nekaj toplega na oljni osnovi z masiranjem trebuščka.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?