PIAF -> Spet neprespana noč (24.12.2004 8:47:31)
|
Zdaj že en teden nič ne spimo ponoči. Sinek je star 3,5 mes. in je imel vedno krčke čez dan, zdaj so le-ti izzveneli, začelo pa se je napenjanje ponoči. Vsake pol ure se v spanju joče, napenja, prda in ga moram vzeti iz posteljice, drugače ne bi nehal jokati. Ne pomaga trepljanje po ritki. Ko ga dvignem, se še malo napenja, potem zaspi.Ga odložim v posteljico, čez 15 minut spet in spet...Zato ga dam raje kar v zakonsko posteljo in ga stisnem k sebi ter trepljam po ritki. Zbujanje na 15-20 min. se nadaljuje, s tem, da je meni lažje, ker ne rabim vstajat. Kaj se še kateri to dogaja? Dajem mu kuminov sirup, pa nič ne pomaga. Razmišljala sem o komarčkovem čaju od Hippa, pa ne vem, če pomaga, če je proti napenjanju bolj komarček kot kumina?:zmeden: Prej smo ponoči lepo spali, zdaj pa to. Podnevi pa zaspi na rokah in ko ga odložim v posteljico ali ležalnik, vzdrži 15 minut in potem joče. Ga vzamem ven, spet zaspi. Ja, saj vem, razcartan je. Pa kaj hočem. Hotela sem ga navaditi na samostojno spanje, pa me njegov jok :((:((preveč gane do srca.:angel:
|
|
|
|