Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lep Božič od fosilke...... 23.12.2004 16:41:54
|
|
|
|
bambi
|
Punce, ker imamo danes novoletno zabavo, je vprašanje kakšna bom jutri, zato vam vsem skupaj že danes želim resnično lepe in vesele Božične praznike, predvsem pa polne ljubezni in seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, naj letošnji Božič obrodi sadove, tiste ki si jih najbolj želimo in naj bo leto 2005 polno lepih :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: ali pa :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:, naj vse RR-ovke začutijo, kaj pomeni biti mamica, kaj pomeni spočet, nosit, rodit in vzet v naročje drobceno bitje, ki je sad ljubezni dveh, ki se ljubita.... Ah, kako lepo sem to napisala :bravo::bravo::bravo::bravo: Še enkrat vse najlepše Bambi
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 23.12.2004 17:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Bambi in ostale.... tudi jaz vam želim,da bi se vam uresničile želje kakršne koli so!!!!!!! Naj vam bo usoda naklonjena,naj vaše telo sprejme sad ljubezni,naj vam se napolni življenje z srečo:duda:naj vam izpolni tisto praznino ki jo že toliko časa poskušate napolniti. Vse to vam želi Neva:rozica: Pa tudi njena družina,kateri sem napolnila ušesa,kako srčno si želite:nosecka:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 23.12.2004 19:38:52
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo:Bambi!:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:Na tako cestitko se jaz cin cin naredim. Da bi vse, fosilke in "ta nove" cimprej zagledale :roza:! :rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 23.12.2004 19:41:36
|
|
|
|
tia
|
Tudi jaz bi vsem žaželela miren Božič in naj novo leto 2005 prinese čimveč :modri::roza::roza::modri::modri: in iz tega :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:,ki si jih najbolj želite. Vsem :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: pa želim,da bi imele čimmanj slabosti in da bi cartlale svoje štručke,ki bi bili najbolj razvajeni otroci. V letu 2005 veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Vsaki pošiljam velik koš :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo in naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo dan in noč. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tia
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 6:31:28
|
|
|
|
anajmad
|
Tudi jaz vam želim lepe božične praznike:bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo:.Čimprejšnje videnje:modri::roza::modri:in veliko:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:v prihodnjem letu,oz.veliko:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 7:21:35
|
|
|
|
klarisa
|
"Novo leto nas vedno znova vabi na pot do iskanja sreče. To je pot do svojega srca, do lastnih želja in vrednot življenja. A tople besede in dlan, ki jo stisnemo drug drugemu, so namig da smo s svojo pomočjo in prijateljstvom nekje v bližini, da v tem iskanju nismo sami..." Hvala vam za vse to... Srečen Božič, klarisa
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 7:32:49
|
|
|
|
tejč
|
Punce, kako lepe misli vas prevevajo! Res ste čudovite. Nekaj mesecev sem tudi jaz delila "nebo" (Forum Zanositev) z vami in ni mi žal. brez vas ne bi bila tam, kjer sem zdaj- srečka nosečka. držim pesti za vas, resnično vas vse po vrsti čakam na prvič noseča. Pa še to: berem vas redno, nisem pozabila na vas. Lepe praznike in naj se TISTE :modri::roza:želje uresničijo. Tejč:angel:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 7:34:08
|
|
|
|
anadejka
|
Jutrčka punce!!! Jaz bom pa ceeeel teden doma,pa piškotke bom pekla;).Ampak ker doma nimam računalnika,Vam že zdaj vsem zaželim VESEEEEL BOŽIČ IN SREČNO SREČNO NOVO LETO 2005,VELIKO ZDRAVJA SREČE IN USPEHOV NA VSEH PODROČJIH,PA VELIKO LJUBEZNI IN SEJ VESTE....PIKIC;):modri::roza::modri::roza::duda:9nebesa!!! Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 7:59:49
|
|
|
|
enci
|
Ne sme vam biti žal za stvari, ki jih niste naredili:)-, tudi ne za tiste, ki ste jih naredili:bravo:. Postavite se pokonci:sloncek:. Odjadrajte stran od pristanišča:kuza:. Ujemite veter v svoja jadra:miska:. Raziskujte:morje:! Sanjajte:zajcek:! Odkrivajte:darilo:! Bodite srečni TUDI V LETU 2005:):):):)! lp enci:metulj:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 9:16:16
|
|
|
|
koala
|
Joj punce ste to lepo napisala. Tudi jaz vam želim veliko veliko srečnih trenutkov v letu, ki prihaja, da nas vse razveseli novička, ki jo čakamo, za vse ki ste pa jo že dočakale, pa da vam naosečnost mine brez zalpetov! Koala
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 9:23:52
|
|
|
|
ZARA
|
...ojla punce,jst pa vam vsem zelim,da bi vam leto 2005 prineslo cimvec :modri: in :roza:!!! Naj se vam uresnicijo skoraj vse skrite zelje...skoraj vse pa zato,da lahko vedno po necem hrepenis... lp, :miska: Zara
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 9:27:45
|
|
|
|
Mina1
|
ku-ku nevem, nekatere se me še spomnite, ko smo se bodrile, še predno sem postala srečka:nosecka: Zato vsem vam, ki si želite tisto najlepše, torej:duda:, naj se vam v letu 2005 izpolni najlepša in največja želja, ter naj se pravljica nikoli ne konča. Lepe praznike, Mina1 konec 32t:nosecka:
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 11:31:26
|
|
|
|
lutkica
|
Bambi, tudi jaz tebi in vsem ostalim želim srečen in lep Božič v krogu svojih najdražjih. Božično jutro naj vam uresniči najlepše sanje, :angel: pa naj vas vedno čuvajo. :rozica: Lutkica
|
|
|
|
Lep Božič od fosilke...... 24.12.2004 13:18:21
|
|
|
|
cmokec
|
Toliko lepih besed, toliko iskrenih želja in optimizma. Hvala, hvala, hvala. Tokrat vam ne bom zaželela veliko, le črtico sreče, solzo veselja in čimveč pokakanih pleničk. cmokec
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za dečkabrinikaKatero ime?Rok (
31%)
Tine (
15%)
Dominik (
21%)
Vid (
33%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!