|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   goveji zrezki v omaki
19.11.2007 12:59:41   
Spark
Imam goveje zrezke, pa nimam nekega fajn recepta za omakco. Kako naj jih pripravim, pa da bo fajn tista omakca za pire ali pa riž ali polento?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: goveji zrezki v omaki
19.11.2007 13:05:38   
mojsoncek
naravna omaka
gorcicna omaka
gobova omaka
zelenjavna omaka
omaka z vinom
lovska omaka
omaka s hrenom
porova omaka
goveji zrezki v pikantni omaki
duseni goveji zrezki s korenovkami



< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 19.11.2007 13:06:49 >


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: goveji zrezki v omaki
19.11.2007 13:12:07   
Anonimen
Goveje zrezke potolci (če so tanki, jih ni treba - boljši so tanki, da niso trdi) in popeči na olju z obeh strani. Potem jih vzami iz posode. Dodaj še malo olja in žličko moke, to prepraži in zalij z vodo. Dodaj začimbe (meni zadnje čase ful pašejo notri tudi brinove jagode, dsrugače pa po želji sol, poper, drobnjak, česen ...), prevri, daj nazaj meso in to še malo pokuhaj. Vmes moraš mešati, da se ne prime, pa lahko daš še vsake toliko časa malo vode, če jo bo preveč izparelo. Namesto vode lahko daš tudi malo vina.

Če želiš hrenovo omako, daš na koncu žličko hrena notri.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: goveji zrezki v omaki
19.11.2007 13:18:07   
Spark
Super Splišni, ta recept je na izi, grem zdej kuhat. Hvala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: goveji zrezki v omaki
19.11.2007 14:24:15   
Anonimen
Če bi želela daš lahko zraven čebulo-ko pražiš narezano na lističe in na koncu zenfuser posted image

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?