Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 13:10:13
|
|
|
|
Magi*
|
pa saj hlače, krila in tudi bluze dobiš v kakem La Vie. ni ravno neke izbire, dobiš pa vsaj klasične črne hlače in potem itak lahko kombiniraš. tudi kaka bolj poslovna bluza bi se našla. jaz sicer nisem v službo oblečena strogo poslovno ala kostim, vendar pa moram biti urejena. v bistvu sem samo hlače imela nosečniške, ostalo pa vse običajno. rekelček sem oblekla čez bombažno oprijeto majico in je zgledalo čisto v redu. še zdaj, tik pred koncem, nosim od nosečniških stvari samo hlače, ostalo vse normalno garderobo. pa imam kar velik trebuh. seveda rekelci in plašči niso zapeti
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 14:12:31
|
|
|
|
Lubici
|
AnjaPH odlična oblačila za vse priložnosti imajo v Kepici, BTC Lj, Hala A. Cene so mejbi malce višje, vendar je veliko stvari za kombinirat, zato ni treba nabaviti veliko. http://www.kepica.com/kolekcija.html LP.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 14:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O hvala za linke mateyka Magi - v La Vie sem šla pogledat, pa mi deluje bolj športno kot elegantno... Lubici - v Kepici sem tudi že bila...vendar se mi ne zdi nič posebnega...
< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 17.11.2007 14:18:11 >
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 14:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa s petami? Nosite še vedno visoke (8-10 cm)?
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 14:34:43
|
|
|
|
polma
|
Jaz sem vidla nosečniška oblačila tudi v Zari. Se ne spomnim točno vsega, vem pa da so se mi zdele njihove kavbojke najboljše kar sem jih vidla- definitivno niso vrečaste kot ostale hlače, take ozke in lepe barve.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 18:45:46
|
|
|
|
bina30
|
V Zari imajo obupna nosečniška oblačila, v bistvu raztegnjene modele navadnih oblačil. Za kozlat. Tudi jaz sem hodila v službo lepo zrihtana, samo nisem imela vsega nosečniškega. Kupila sem črne hlače in kavbojke, navrh pa sem oblekla ozke majčke ali bluze in kak sako čez itd. Mi je ful lepo, da se vidi bušek.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 19:35:54
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia77 http://www.isabellaoliver.com/io/Shop Lepe stvari, ampak precej zasoljene cene. Pia77, ti si pa hudoo fensi spletno ubodla če gremo tekmovat, kera bolj fensi nosečniško blagovno znamko najde, mam jest še ene par linkov na zalogi - woohoo!
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 21:26:29
|
|
|
|
Pia77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Pia77, ti si pa hudoo fensi spletno ubodla če gremo tekmovat, kera bolj fensi nosečniško blagovno znamko najde, mam jest še ene par linkov na zalogi - woohoo! ...sicer men niti na kraj pameti ne pade, da bi po teh cenah kaj narocila... So mi pa ful lepe stvari. Sprintala sem si skice krojev in po posti narocila katalog, pa mi bo moja sivilja, ki je sposobna in precej poceni, mogoce kaj od tega sesila.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 23:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mothercare?
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 17.11.2007 23:26:15
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Vendar zadnjič sem po Muri gledala ali imajo kakšna krila ali hlače, ki rastejo skupaj s trebuhom...pa nič Če bi poznala Muro, bi vedela, da je pri Muri popolnoma vse, ampak res vse (vsaj LeOna in Mura Basic, predvidevam pa, da si oblačiš predvsem ti dve Murini znamki, glede na to, da te zanimajo poslovne zadeve) narejeno s pasom in nič ni delano tako, da raste s trebuhom. No, če si pripravljena plačati, pa ti tudi v Muri Zdenka naredi nosečniški kostim samo zate in ti ga zašijejo. To je najmanjši problem. Ne vem pa, kaj ti razumeš pod bussines look, ker za slednjega potrebuješ dvoje temne hlače, 2 krili, nekaj svetlih/temnih bluz ali majic, 2 obleki in 2 reklca. Visoke pete? Ti jih kar nosi - krčne žile so poleg zvitega gležnja najmanj, kar boš dobila. V La vie so imeli temne reklce (nosečniške) in hlače (pravzaprav je bil kostim) pa so čisto OK izgledali. Za bussines look.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 8:06:25
|
|
|
|
Dashenka
|
Jaz pred nekaj leti pri nas nisem našla poplnoma nič normalnega za v službo. Zato sem vse kose nosečnikih oblačil kupila v Italiji, večinoma v Prenatalu. http://www.prenatal.com/
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 11:02:14
|
|
|
|
Magi*
|
ja, tole tudi mene zanima, kaj pravzaprav je mislila pod poslovno modo oz business casual? jaz sem bila vedno urihtana tipi topi za v službo in sem vse dobila pri nas. edini problem, ki sem ga imela, je bila velikost trebušnega dela pri hlačah, ker je moj trebuh nesorazmerno večji od ostalih delov telesa. in tiste hlače, ki kao rastejo od začetka nosečnosti do konca s tabo, so pri meni nehale rasti nekje v 6. mesecu :) glede visokih pet pa ti je že Raho odgovorila. ne priporočajo jih iz več razlogov, predvsem nepravilna obremenitev hrbtenice - pač v N je hrbtenica že itak bolj obremenjena in se spremeni težišče. sicer sedaj lahko nosiš štikle, ti bo pa v prihodnosti verjetno žal, ker imaš lahko resne probleme s hrbtenico in jih zavoljo teh par mesecev celo življenje več ne boš mogla obuti.
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 12:14:59
|
|
|
|
polma
|
isabellaoliver-če zgledaš v nosečnosti tko hudo kot tele manekenke, greš lahko ven tut samo v šal zavita! Noro... a mislite, da so res noseče?
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 12:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Raho, "čisto OK" je sinonim šlamparije. Dashenka, hvala za link.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 15:05:02
|
|
|
|
Dejča
|
Ja, Raho, kaj si jo pa tako napadla?? Vsem pač ni všeč čisto vse - tudi meni se zdi večina nosečniških cot v SLO za bruhat. Tiste, ki so lepe, imajo pa ceno, ki je za par mesecev nisem pripravljena plačati. Sem raje dajala stvari sešiti tašči in šivilji. Pa delam na delovnem mestu, kjer protokol zahteva svoje. Delati sem si dala predvsem hlače, krila, kakšen suknjič. Majice in bluze sem nosila kar navadne, mogoče številko včeje, ker sem imela velik trebuh, itak pa so danes večinoma raztegljive, moderne pa so tudi tunika variante. Pete sem v prvi nosečnosti nosila do 5. meseca (pa ne vsak dan tistih najvišjih, da ne bo pomote), v 2. sem bila v bolniški in problemov s cotami in petkami ni bilo .
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 19:12:35
|
|
|
|
Taula
|
Raho, "čisto OK" je sinonim šlamparije. Vsak ima svoj okus. Cunje in čevlje katere sedaj nosiš pa ne boš mogla več nositi..sprijazni se. Sej smo noseča samo 9 mesecev madona.
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 20:52:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* krila in tudi bluze dobiš v kakem La Vie Meni so bile tudi bombažne bluze iz H&M lepe In krilo se je tudi našlo, vsaj za poletje.....
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 20:59:51
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Magi* krila in tudi bluze dobiš v kakem La Vie Meni so bile tudi bombažne bluze iz H&M lepe In krilo se je tudi našlo, vsaj za poletje..... evo, jaz sem bila celo nosečnost res lepo zrihtana, ker sem se tako tudi bolje počutila. pa sem v glavnem kombinirala z normalnimi oblačili, tudi iz H&M, Only, Zara,... zraven pa kak detajl, ki je naredil cel outfit poseben - v bistvu se tako oblačim tudi kadar nisem noseča. ena dobra torbica ali poseben šal, super čevlji naredijo še tako "preprosta" oblačila šik. je pa treba investirat v dobro torbico... ampak to ostane.
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 18.11.2007 21:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* zraven pa kak detajl, ki je naredil cel outfit poseben - v bistvu se tako oblačim tudi kadar nisem noseča. ena dobra torbica ali poseben šal, super čevlji naredijo še tako "preprosta" oblačila šik. je pa treba investirat v dobro torbico... ampak to ostane. Ja, točno tko
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 19.11.2007 7:26:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem nekaj kosov nasla v H&M-u v Avstriji, pa Prenatal ima tudi kar nekaj izbire.
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 19.11.2007 9:50:54
|
|
|
|
pizamca
|
Elkroj dela nosečniške hlače. Za reklc pa v Sloveniji ali vsaj kje blizu nisem slišala, da bi ga imeli - pa bi takoj imela, vsaj enega. Na srečo je letos taka moda, da je od prsi naprej vse nabrano, kar pomeni, da ni nujno, da kupim prav nosečniške bluze in puloverje, pa mi bodo še vedno nekaj časa prav.
|
|
|
|
RE: Poslovna moda v nosečnosti 19.11.2007 12:01:50
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča Ja, Raho, kaj si jo pa tako napadla?? Vsem pač ni všeč čisto vse - tudi meni se zdi večina nosečniških cot v SLO za bruhat. Tiste, ki so lepe, imajo pa ceno, Kot prvo je nisem napadla, ampak marsikaj se da najti, le čas si moraš vzeti in ne razglabljati, da Mura ne dela stvari, ki bi rasle s trebuhom. Vsakemu, ki pozna Muro je to jasno ko beli dan. In samo to sem napisala, da Zdenka naredi tudi model po želji, ampak je treba plačati... Kot drugo - če si pripravljen plačati, dobiš marsikaj, vsaj jaz sem. Dobi pa se marsikaj tudi pri nas, samo čas si moraš vzeti in seveda imeti dober okus, da si znaš skombinirati posamezne kose, da dobro izgledajo kot celota. Kot tretje - čisto OK in šlamparija sta dve zelo različni zadevi, draga AnjaPH. Nisi edina, ki je potrebovala casual ali pa tudi elegant (sama ga imam raje) bussines look, ker nas dela kar nekaj na takih delovnih mestih, kjer se zahteva urejenost od glave do pete. Sicer pa - spravi se za comp in si naroči stvari iz Anglije, tako kot sem naredila jaz. Pa je zadeva v trenutku rešena, a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.