Raho -> RE: Poslovna moda v nosečnosti (19.11.2007 12:01:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča Ja, Raho, kaj si jo pa tako napadla?? Vsem pač ni všeč čisto vse - tudi meni se zdi večina nosečniških cot v SLO za bruhat. Tiste, ki so lepe, imajo pa ceno, Kot prvo je nisem napadla, ampak marsikaj se da najti, le čas si moraš vzeti in ne razglabljati, da Mura ne dela stvari, ki bi rasle s trebuhom. Vsakemu, ki pozna Muro je to jasno ko beli dan. In samo to sem napisala, da Zdenka naredi tudi model po želji, ampak je treba plačati... Kot drugo - če si pripravljen plačati, dobiš marsikaj, vsaj jaz sem. Dobi pa se marsikaj tudi pri nas, samo čas si moraš vzeti in seveda imeti dober okus, da si znaš skombinirati posamezne kose, da dobro izgledajo kot celota. Kot tretje - čisto OK in šlamparija sta dve zelo različni zadevi, draga AnjaPH. Nisi edina, ki je potrebovala casual ali pa tudi elegant (sama ga imam raje) bussines look, ker nas dela kar nekaj na takih delovnih mestih, kjer se zahteva urejenost od glave do pete. Sicer pa - spravi se za comp in si naroči stvari iz Anglije, tako kot sem naredila jaz. Pa je zadeva v trenutku rešena, a ne?
|
|
|
|