|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bučno olje -katera firma?
16.11.2007 22:21:07   
solatja
še nikoli nisem poskusila nobenega drugega kot od Oljarne Fram. danes sem pa gledala v Mercatorju, da ga sploh nimajo, da obstaja pa nekaj od Jeruzalem Ormož (user posted image kaj se ne bavijo oni z drugimi stvarmi?) in pa od Gee pa Mercator, ki je pa skoraj enkrat cenejši od tega Ormoža, polni ga pa Gea. zdej pa ne vem, če naj dam nekaj čez 4 eure za pol litra M proti 7, še nekaj od Ormoža (od gee nisem gledala cene).

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bučno olje -katera firma?
16.11.2007 22:23:46   
rija
draga moja, nobeno od teh, če mene vprašaš....vse to je samo podobno pravemu, dobremu bučnemu olju, ki ga dobiš v kakšni domači oljarni v Prekmurju za 5 eur po litru....

...vox populi...

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 22:24:03   
eya
Nam ga pripelje en kolega iz štajerskih koncev, domačega in je izvrstno. Za kupljene v trgovini pa ne vem, pozorna bodi na sestavo...nekatera olja imajo samo majhen procent bučnega olja, vse ostalo je pa navadno rastlinsko.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 22:26:19   
Dream
Jaz osebno najraje uporabljam olje Petovar (iz Lenarta). Da se ga kupit v trgovinah (mislim, da sem ga videla v Sparu), lahko pa ga kupiš kar direktno pri njih. Cenovno je ugodnejši od obeh (če ga kupiš direktno pri njih).

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 22:27:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: rija

draga moja, nobeno od teh, če mene vprašaš....vse to je samo podobno pravemu, dobremu bučnemu olju, ki ga dobiš v kakšni domači oljarni v Prekmurju za 5 eur po litru....

Rija, fališ. Dobro bučno olje dobiš izključno pri kmetu, ki ga poznaš in si lahko ziher, da ni razredčen. Pod 12 ojrov pa ga ne dobiš. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2007 22:30:36   
sonce36
Zdravo,

ko se videla, da te zanima dobro bučno olje sem šla ponj v shrambo in sedaj ti prepisujem: Bučno olje - Diši po rekmurju; Za šunkarno Kodila izdeluje Oljarna Pojbič G. Petrovci 31 Slovenija _prekmurje. Olje je hladno stiskano(saj po njihovih besedah) meni pa je nadvse okusno. Ko so ga prodajali so ti ponudili košček kruha, da ga pomočiš v olje in stestiraš. Sem si mislila kdo bo pa jedel to olje. No pa je probam super okusno ... ali lahko še. Prodajajo ga tudi v Kranju na tržnici ob sobotah, dugače pa pripeljejoi tudi na dom, vendar ne vem do kakšne razdalje.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 22:39:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Rija, fališ. Dobro bučno olje dobiš izključno pri kmetu, ki ga poznaš in si lahko ziher, da ni razredčen. Pod 12 ojrov pa ga ne dobiš. user posted image

uh, pa res falim.....user posted image

te pa sem nekaj zbrkala s ceno user posted image  meni ga je prejšnjič mama prinesla od znancev, ki imajo oljarno v križevcih, in tam je tudi tapravo user posted image
pojbičevo iz G. petrovec ni tak dobro...

sicer smo ga pa do nedavnega delali sami zase, vendar je moja babica prestara, da bi se še matrala s tem, mi pa žal nimamo časa....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2007 22:39:37   
lex
moj dela preše za te oljarne in sva samo 1x dobila resnično skoraj 100% bučno olje.
kajti buče najpre spražijo potem to sprešajo in nato prgo namočijo še 1x  belo olje in jo še 1x stisnejo tako da res čisto bučno olje je premastno in je kot med

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sonce36)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2007 22:41:02   
tanikaa
Ja, če ste ga sami delali ... ni boljšega. Ko še tak frišnega prinesejo iz oljarne...mljask. Pravim, bučno olje je potrebno nabavljat pri tistem, katerega poznaš. Da te takoj obvesti, da delajo olijovo, pa takoj dobiš frišnega. Laaaaaaaaaačnaaa.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2007 22:42:02   
rija
ja, samo po tistem ko ga delaš, pa še tudi dva dni smrdiš po oljarni user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2007 22:44:00   
tanikaa
Ka te pa briga. Glavno ka je dober. Pa tak ga fajn osoliš, pa domači kruj vo s krušne peči notre namačeš. No, te pa zakoj man debelo rit. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2007 22:46:32   
rija
ccc... koja debela rituser posted image

še moja ni več tak strašna user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2007 22:47:22   
kofetek2010

Ka te pa briga. Glavno ka je dober. Pa tak ga fajn osoliš, pa domači kruj vo s krušne peči notre namačeš. No, te pa zakoj man debelo rit. user posted image

sem vse razumela user posted image user posted image user posted image  jaz! user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2007 22:48:12   
tanikaa

ccc... koja debela rituser posted image

še moja ni več tak strašna user posted image user posted image user posted image

Si shujšala??? Jaoooo, kaaaaaaaaaaaaaaaak???

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2007 23:06:37   
rija

Si shujšala??? Jaoooo, kaaaaaaaaaaaaaaaak???

s težavo.....user posted image

zdaj pa zopet pridobivam, ker sem pod stresom in žerem.....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2007 8:14:29   
solatja
še vedno pa ne vem, katero od teh je najboljše user posted image (pa ne mi delat lušt z nekimi domačimi, ker ga nimam doma niti kapljice več in ga rabim še danes user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2007 9:52:50   
tina104
Jaz imam od oljarne Fram, mora pa bit ono prav bučno, meni ga prinese direktno od tam ata, pravi, da je ta pravo, je včasih delal tam.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2007 10:46:52   
mala pikica
Najboljše je sigurno kakšno domače user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2007 11:31:10   
Peteršilj
k dobremi bučnemi olji pa  rdeči ptujski  luk paše,  (PREGLASA NA U NE VEN NAPISATI), poleg pa rebra svinjska iz razsola kuhana, domačui kruh pa južina tu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2007 11:38:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Najboljše je sigurno kakšno domače user posted image  

Saj pravimuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2007 12:04:02   
solatja
ma ve ste vse za pretepst. user posted image sprašujem vas, kaj od možnosti, ki jih imam na izbiro, je najboljše. domače bučno olje je od mene oddaljeno kakih 400 km user posted image

kakorkoli, kupila sem mercatorjevo.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?