Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če delam v Trzinu, kam v vrtec? 21.12.2004 13:35:17
|
|
|
|
BarbaraO
|
Sem v zoprni situaciji, zato se obračam na vas, Ljubljančanke, da mi pomagate z nasveti. Zaposlena sem v Trzinu, doma pa iz Gornjega Grada. V službo se peljem skozi Črnivec-Stranje-Kamnik-Mengeš in v Trzin. V Stranjah nimajo jasli, v Kamniku, Mengšu in Domžalah je absolutno vse zasedeno (kolikor je meni znano), v Trzinu in Črnučah (kamor sem dala vlogi že pred poletjem) pa trenutno ni nobenega prostega mesta in očitno tudi slabo kaže za sredino januarja, ko bi morala začeti Enjo uvajati v vrtec. Pripravljena sem jo voziti tudi v LJ (vsaj začasno), vendar iščem vrtce, ki bi bili najbližje izvozom iz obvoznice, ker zjutraj ne bom mogla izgubljati časa še z vožnjo v mesto (že tako imam skoraj uro vožnje od doma do Trzina). Groza me je vsega skupaj, ampak nekako se bomo morali prebiti. Lepo prosim, če mi katera lahko svetuje, v kateri vrtec se mi splača poklicati, da ne bom klicala kar vseh po vrsti. Ljubljano malo poznam, vendar bolj center in Vič, o vrtcih pa nimam pojma (do zdaj se s tem pač ni bilo treba ubadati). Hvala za pomoč in pozdravček vsem!
|
|
|
|
Če delam v Trzinu, kam v vrtec? 21.12.2004 17:06:50
|
|
|
|
Gina
|
Ne razumem. Ali niti en vrtec med tvojim domom in Lj. nima prostega mesta? Jaz sem zagovornik tega, da je otrok v vrtcu v svojem domačem kraju, če je le mogoče. Kaj pa privat varstvo v vašem kraju? P.S. meni se sicer zdi, da v Črnučah imajo prostor, vsaj lani vem da je bil tudi med letom. ampak a ti ni to daleč>? lp:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?