BarbaraO -> Če delam v Trzinu, kam v vrtec? (21.12.2004 13:35:17)
|
Sem v zoprni situaciji, zato se obračam na vas, Ljubljančanke, da mi pomagate z nasveti. Zaposlena sem v Trzinu, doma pa iz Gornjega Grada. V službo se peljem skozi Črnivec-Stranje-Kamnik-Mengeš in v Trzin. V Stranjah nimajo jasli, v Kamniku, Mengšu in Domžalah je absolutno vse zasedeno (kolikor je meni znano), v Trzinu in Črnučah (kamor sem dala vlogi že pred poletjem) pa trenutno ni nobenega prostega mesta in očitno tudi slabo kaže za sredino januarja, ko bi morala začeti Enjo uvajati v vrtec. Pripravljena sem jo voziti tudi v LJ (vsaj začasno), vendar iščem vrtce, ki bi bili najbližje izvozom iz obvoznice, ker zjutraj ne bom mogla izgubljati časa še z vožnjo v mesto (že tako imam skoraj uro vožnje od doma do Trzina). Groza me je vsega skupaj, ampak nekako se bomo morali prebiti. Lepo prosim, če mi katera lahko svetuje, v kateri vrtec se mi splača poklicati, da ne bom klicala kar vseh po vrsti. Ljubljano malo poznam, vendar bolj center in Vič, o vrtcih pa nimam pojma (do zdaj se s tem pač ni bilo treba ubadati). Hvala za pomoč in pozdravček vsem!
|
|
|
|