|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 12:13:10   
dory
No pa se nam je zgodilo...vceraj med sprehodom po asfaltirani poti je sprednje kolo odlocilo,da bo slo po svoji poti...meni pa bi skoraj tamal padu ven iz vozicka...skratka kolo koncno ulovim in poskusam namontirat nazaj...ni slo..poleg tega sem tudi ugotovila,da sta sprednja kolesa kar precej na x...kaksne tezave ste imeli pa vi? Jest sem tko jezna, tolk dnarja pol gre pa vse po svoje...pa ne bi rekla,da bi terenski vozicek kot je ta ker prevec obremenjevala...zadnje case sminkira samo po asfaltu:zmeden:..

Kam se obrnem za servis? Glede na to,da sem vozicek kupila pri Schmidu se mi ga ne splaca zdej vozit v avstrijo,pa ceprav ima garancijo...pa zanima me se,ce kaj ves kaksni so stroski popravil?
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 12:26:36   
kimi
:grrr:ko mene to ujezi. Nebi vedela za servis

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 12:39:52   
_Arwen_
Po moje pa se ti ga splača vozit v Avstrijo...saj nimaš tako daleč... Sploh če vzameš v zakup, da bo Schmid manj kompliciral ker je še v garanciji kot pa kak Ariel...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 12:47:25   
kimi
pa še Maju kaj kupiš saj veš 80 št je težko najti;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 12:58:39   
dory
:)- ja to pa ...v avstriji vsaj za ziher dobim :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 13:12:23   
Anonimen
Za čas popravila ti pa jaz moj voziček psoodim. Če ga že eno leto prodajam, bo pa še toliko časa počakal.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 13:17:21   
dory
hehe Splisni...se javim,ce bo treba...zdej bo dedi naprej strokovno pogledal kaj se dogaja z masino,pol pa v akcijo ce ne bo slo drugace:)

Drgac pa ne morem verjet kako je to mozno...ful hitr priskocite na pomoc,pa ce tudi gre cisto za banalno stvar...ma ni veliko takih ljudi a tukaj so ocitno zbrani :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 15:52:06   
Pupica
teja. a še kje drugje v Slo prodajajo asahije???

me kr mal mrazi, kaj če b se nam to naredilo (jaz namreč poleti mislim kar precej rolat????):zmeden::ups::(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ziga...asahi ;(
21.12.2004 16:21:11   
dory
Ja Ariel je zastopnik...sam bomo vidl kako so kej dojmljivi za popravila...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!