Ziga...asahi ;( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 12:13:10)

No pa se nam je zgodilo...vceraj med sprehodom po asfaltirani poti je sprednje kolo odlocilo,da bo slo po svoji poti...meni pa bi skoraj tamal padu ven iz vozicka...skratka kolo koncno ulovim in poskusam namontirat nazaj...ni slo..poleg tega sem tudi ugotovila,da sta sprednja kolesa kar precej na x...kaksne tezave ste imeli pa vi? Jest sem tko jezna, tolk dnarja pol gre pa vse po svoje...pa ne bi rekla,da bi terenski vozicek kot je ta ker prevec obremenjevala...zadnje case sminkira samo po asfaltu:zmeden:..

Kam se obrnem za servis? Glede na to,da sem vozicek kupila pri Schmidu se mi ga ne splaca zdej vozit v avstrijo,pa ceprav ima garancijo...pa zanima me se,ce kaj ves kaksni so stroski popravil?
hvala in lp

kimi -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 12:26:36)

:grrr:ko mene to ujezi. Nebi vedela za servis

_Arwen_ -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 12:39:52)

Po moje pa se ti ga splača vozit v Avstrijo...saj nimaš tako daleč... Sploh če vzameš v zakup, da bo Schmid manj kompliciral ker je še v garanciji kot pa kak Ariel...

kimi -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 12:47:25)

pa še Maju kaj kupiš saj veš 80 št je težko najti;)

dory -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 12:58:39)

:)- ja to pa ...v avstriji vsaj za ziher dobim :)

Anonimen -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 13:12:23)

Za čas popravila ti pa jaz moj voziček psoodim. Če ga že eno leto prodajam, bo pa še toliko časa počakal.

dory -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 13:17:21)

hehe Splisni...se javim,ce bo treba...zdej bo dedi naprej strokovno pogledal kaj se dogaja z masino,pol pa v akcijo ce ne bo slo drugace:)

Drgac pa ne morem verjet kako je to mozno...ful hitr priskocite na pomoc,pa ce tudi gre cisto za banalno stvar...ma ni veliko takih ljudi a tukaj so ocitno zbrani :)

Pupica -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 15:52:06)

teja. a še kje drugje v Slo prodajajo asahije???

me kr mal mrazi, kaj če b se nam to naredilo (jaz namreč poleti mislim kar precej rolat????):zmeden::ups::(

dory -> Ziga...asahi ;( (21.12.2004 16:21:11)

Ja Ariel je zastopnik...sam bomo vidl kako so kej dojmljivi za popravila...

Stran: [1]