Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:28:56
|
|
|
|
ery
|
saj sem ugotovila, d aje ta puder super. In barva tudi. In res je tako nobene razlike med obrazom in vratom in si z bronzerjem mal lička poudariš. Karin, jaz imam puder št.27 in mi je super. Se skosk hodim v ogledalce gledat, kolk lepo kožo imam...
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:29:57
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Če majo dost svetle odtenke zame. K sm ful bela. Pa večina firm ima roza odtenke ....no upam da mi bo odgovarjal. Mene tudi to zanima, če boš šla pogledat, poročaj, ok?
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
A ktera ve če ga majo tud v DMu na viču v interšparu? K se mi ne da v mesto hodit. Špacka....bom sporočila
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 10:32:03
|
|
|
|
ery
|
Kolikor je prodajalka rekla sploh ni roza odtenkov. In ta 27 je svetel in čisto nič roza lep odtenek kože. v Dm ga nimajo ker imajo bolj cenovno nižjo kozmetiko, če ga imajo pa na Viču, pa ne vem.
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 14:55:00
|
|
|
|
ery
|
No samo toliko, da vam povem, da mi puder Clinique še zmer lepo "drži na obrazu..pa je 9 ur, odkar sem se namazala. Ni tako kot pudri, ki sem jih uporabljala, da so vsi mozolji ven pokukal, Imam še vedno lep obrazek in sem danes super zadovoljna...
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 15:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery No samo toliko, da vam povem, da mi puder Clinique še zmer lepo "drži na obrazu..pa je 9 ur, odkar sem se namazala. Ni tako kot pudri, ki sem jih uporabljala, da so vsi mozolji ven pokukal, Imam še vedno lep obrazek in sem danes super zadovoljna... super ....jst sm se odločila da se do citya zategnem dns pa ga kupim....pa še mal bom šla čist slučajno cunce gledat
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 16.11.2007 15:18:56
|
|
|
|
binica
|
Prakticiram to, da vsakič pred miklavžem (ko zaloge že pojemajo) naročim prek neta vse kar uporabljam, možek plača in mi zavije in da pod jelko in za naslednje novo leto spet tako. Njemu je pa tudi fanj, ko točno ve kolko bo zapravil Maja kje pa to naročaš preko neta?? A dobiš kaj ceneje?
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 18.11.2007 8:08:28
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kaj pa pder od Pascal-a?Je med dražjimi in jih upor. prof. maskerji.Mene je prodajalka prepričala in sem ga kupila, je enkraten, pa tudi drag.Je napol suh na pol kremast.Mogoče ga imajo v mullerju.Jaz semn ga kupila v trgovini pri moji maskerki (me je mazala za poroke).
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 18.11.2007 11:04:10
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ery No samo toliko, da vam povem, da mi puder Clinique še zmer lepo "drži na obrazu..pa je 9 ur, odkar sem se namazala. Ni tako kot pudri, ki sem jih uporabljala, da so vsi mozolji ven pokukal, Imam še vedno lep obrazek in sem danes super zadovoljna... sem vesela tudi jaz mala zirafa, za Pascal kozmetiko še nisem slišala. bom mal pogooglala. če ti odgovarja, je ziher fajn
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 18.11.2007 12:28:27
|
|
|
|
Abra
|
mala žirafa, jaz tudi še nisem slišala za pascal. Če pa je to profi zadeva za vizažiste, najbrž ni v redni prodaji. Ko si s tem namazen je ponavadi res super, držijo dolgo, izgled pa ne more bit bolj popoln ... ne smeš pa pozabit, da so narejeni za snemanja, ko je svetloba ful močna in se nobena napaka ne sme videt (ok, saj si veliko pomagajo s photoshopom, no pri filmu ravno ne) .. hotla sem povedat, da funkcija teh ličil je čisto drugačna od teh, ki jih imamo vsak dan. Koža pod debelo masko težko diha in na dolgi rok pušča posledice, zato je vseeno bolje uporabiti nekaj, kar koži pusti dihat. Saj, če malo poslušaš igralke, kako jamrajo zarad ličil in v "normalnem življenju" prisegajo na "natural look". Jaz sem pred parimi leti tudi imela neke te profi pudre, celo paleto. Potem pa se je čez čas začelo obdobje aken, rešit se jih pa tudi ni dalo čez noč. Zdaj uporabljam clinic superfit, ni tko kriten, mi pa tko tudi čisto paše, da se mi tudi kaka pegica skoz vidi. Kožo sem si pa v teh letih že tudi tko porihtala, da ga pravzaprav ne rabim. Bolj za občutek, da mora bit gor
|
|
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 18.11.2007 13:10:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
kaj pa vem, veliko teh profesionalnih pudrov in kozmetike, je narejenih tudi za prodajo saj skoraj vsaka vizažista s tem tudi služi, ker strankam prodaja izdelke. niso vsi pudri popolnoma prekrivni, maš tudi barvne kreme, ki so veliko bolj prepustne in manj prekrivne. je pa seveda narejena tako, da je bolj obstojna, kar pa sigruno ni najboljše za kožo... sama kombiniram, za kakšne "daljše ture" uporabim prof. kozmetiko, nasploh senčila, šminke, barvice in zemljo, za vsak dan pa se tako ne namažem veliko, toliko, da skrijem nepravilnosti, za ta namen imam pa "lažjo" kozmetiko.. lp, tinka
|
|
RE: Saj vem-neštetokrat-puder 23.11.2007 9:31:14
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pascal puder ima moja maskerka v redni prodaji.Izdelan je v Italiji-Firenze. pam da razumete nemško.če ga želite kpit, mi pišite na zs, vam bom posredovala trgovino. V firencah pa obstaja tudi šola ličenja, ki se imenuje po Pascalu.Moja fizažistka se je tam šolala, pa tudi vizažistka iz firenc me je prišla naličit v trgovino zastonj-reklama. if (efa_fontSize) efa_fontSize.efaInit(); Zur Navigation springen Zum Content springen www.personalvisagist.de | Startseite PRODUKTE Shop&Katalog if (efa_fontSize) document.write(efa_fontSize.allLinks); Sorry, Sie haben Javascript im Browser deaktiviert! Es entgeht Ihnen eine Bilderschau. @import "modules/mod_jw_sir/mod_jw_sir.css";ul#jw-sir,ul#jw-sir li#jw-sir-loading {width:800px;height:160px;} var delay=5000;var transition=40;var preLoader='jw-sir-loading'; Warenkorb zeigen Ihr Warenkorb ist derzeit leer. Hauptmenü Startseite PRODUKTE Shop&Katalog SCHULEN Kontakt Links GALERIE Anmeldeformular AUSBILDUNG HAMBURG INSTITUT Anmeldung Benutzername Passwort Angemeldet bleiben Passwort vergessen? Noch kein Benutzerkonto? Hier erstellen .ontab { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; background-color: #ffae00; border-left: outset 2px #ff9900; border-right: outset 2px #808080; border-top: outset 2px #ff9900; border-bottom: solid 1px #d5d5d5; width: 14%; text-align: center; cursor: hand; font-weight: bold; color: #FFFFFF; } .offtab { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; background-color : #e5e5e5; border-left: outset 2px #E0E0E0; border-right: outset 2px #E0E0E0; border-top: outset 2px #E0E0E0; border-bottom: solid 1px #d5d5d5; width: 14%; text-align: center; cursor: hand; font-weight: normal; } .tabheading { background-color: #ffae00; color: #FFFFFF; font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 8pt; text-align: left; } .pagetext { visibility: hidden; display: none; position: relative; top: 0; } .number{ font: 8pt Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; text-align: center; text-decoration: underline; border-right-color: Black; border-right: 1px; border-style: none solid none none; } .modtableborder { border-width: 1px; border-color: black; border-style: solid; } Neu Top Special Mascara Red Fashion bestellen Mascara Red Fashion bestellen 01 Lifting Color Make-up Kompakt 02 Rouge Lifting Color 03 Rouge Lifting Color 04 Lidschatten Ombretto Lifting Color 05 Sfuma Fissa Fixierpuder 06 Sfuma Fissa Fixierpuder 07 HANIMA Eyeliner kompakt mit Highlighter als Duo 08 Puderpinsel stumpf weiße Ziegenhaare 09 Lippenmalstifte 10 Hyaluronsäure Verkaufsgröße 15ml New Lifting Color Schülerangebot [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=211&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen New Lifting Color Palettenaufsteller [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=212&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen Nagellack Pascal Firenze [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=270&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen Komplette Pflegemappe Stand 2007 [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=238&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen Hyaluronsäure 6+1 Naturalrabatt [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=217&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen HANIMA LIPGLOSS GLANZ [/link] [link=http://www.personalvisagist.de/index.php?page=shop.cart&func=cartAdd&product_id=277&option=com_virtuemart&Itemid=26]bestellen dhtml.cycleTab('tab3'); Produkte suchen Suchen PRODUKTÜBERSICHT MAKE- UP PFLEGE AUFSTELLER DaVINCI Pinsel MAKE-UP KOFFER DOWNLOADS LIFTING COLOR STAR LIFTING COLOR LIFTING COVER - CAMOUFLAGE LIFTING COLOR - CORPO HANIMA DERM MAKE-UP BRIVIDO Make-up RED FASHION GOLDMEN - Farbpflege SPECIALS AEP Complex PYCGNOGEN GELID R - Körperpflegeprogramm 100 Karat GOLD Pflegeserie PCA Acne Skin BAOBAB Naturkosmetik OLIO VELURE - SONNENPFLEGE GOLDMEN PFLEGE DaVinci CLASSIC DaVinci PROFESSIONAL DaVinci SOFTSYNTHETICS DaVinci SPEZIALS, NEUES UND PINSELPFLEGE MAKE- UP PFLEGE AUFSTELLER DaVINCI Pinsel MAKE-UP KOFFER DOWNLOADS Kategorien MAKE- UP PFLEGE AUFSTELLER DaVINCI Pinsel MAKE-UP KOFFER DOWNLOADS Vielen Dank für Ihr Interesse an den von uns vertriebenen Produkten. Grundsätzlich beliefern wir nur gewerbliche Kunden, Schüler und Ehemalige von durch uns betreute Kosmetikschulen, Make-up Artist Studenten, betreute Theatergruppen, Visagisten und persönliche Endkunden von Personalvisagist.de Als Endkunde/Konsument stellen wir gerne einen Kontakt zu einem Institut in Ihrer Nähe her, von wo aus Sie dann die Produkte beziehen können. Als gewerblicher Interessent vereinbaren Sie bitte auf Wunsch zur Produktpräsentation einen Termin. Diese Website und der Shop befindet sich noch im Aufbau und sind noch nicht komplett. Wenden Sie sich bei Fragen bitte direkt an mich. Tel: 0178 2870632 Marco Seypelt PS: Solange Sie nicht angemeldet sind, können Sie nur die für Endkunden zur Verfügung stehenden Produkte einsehen. Bitte lassen Sie sich für eine komplette Ansicht kostenlos registrieren. YAML Joomla! Template © 2006 - 2007 by Reinhard Hiebl [ HieblMedia WebSolutions ] XHTML | CSS | Layout based on YAML 0,057 sec.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?