|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj vem-neštetokrat-puder
15.11.2007 10:42:28   
ery
Po precejšnjem nadlegovanju Magi, sem se še enkrat odločila, da vas povprašam o pudru: CLINIQUE, ker mi ga je predlagala Magi. verjamem, da je dober , ampak ful odlašam zaradi cene in to.

sedaj pa, če ga še katera ima, naj mi prosim še kaj pove, če je zadovoljan z njim..itd...

Pa brez zamere, papa

P.s. Že dolgo iščem enega, ki bo obstojem, prekriven in ne bo delal mozoljev.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Saj vem-neštetokrat-puder
15.11.2007 10:48:24   
blue sky
Kateri puder Clinique pa kupuješ?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 10:51:52   
Anonimen
Kaj pa če bi v drogeriji prosila za tester?
Ker lahko nekomu zelo odgovarja nekomu pa sploh ne.
Jaz sem si sedaj za pozimi kupila puder od Vichya, je zelo prekriven, obstojen in mi ne povzroča mozoljev.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 11:01:59   
ery
Ni testerja, sem že vprašala.

Puder je pa ta: Clinique Stay True Makeup

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 11:23:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 11:53:03   
ery
Lukrecija, hehe, tako kot jaz nisem maher o pudrih.. Ali je dober ali ne. user posted image
Ja tko, itak je že zadnjič Magi ful lepo napisala o negi kože, sem se držala njenih nasvetov. Njej je ta puder fajn. No jaz imam T predel masten, pojava mozoljev in to, pa me res zanima, če je ta tkofajn, da jih ne dela , da je prekriven?  Ker Revlonov mi je take mozolje delal, da če ne bi prekinla "odnose" z njimuser posted image , bi bila zdele za ne vem kam.... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2007 11:54:09   
Anonimen
Uf revlon je tud pri men katastrofe delal.
No če ga boš kupila poročaj....da še jaz kupimuser posted image
Kolk pa stane?

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2007 12:04:36   
jerikou
Ja Clinique kozmetika je znana po tem, da je dobra. Je pa baje dobro ,če se odločis da imas vse tri korake žajfica+krema+puder (primerno za kozo).Je že dolgo tega ko sem vse to troje uporabljala ampak se spomnem ko sem sem imela zelo prijeten obcutek na obrazu. Sej prodajajo tut tak MALI komplet v torbici, kjer je žajfica+krema+puder pa mogoče probaj prvo s tem preden se odločiš za velike doze.
Jaz uporabljam zdej že kr nekaj časa puder od loreala True Match, mi je všeč je taka mehka razmazljiva tekstura pa se mi zdi da mi tko naravno prekrije nepravilnosti. Imam pa tudi jaz T predel svetleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2007 12:14:18   
Una
Jst sm z Vichyjem fuuuul zadovoljna. Mi je pa enkrat zmanjkalo cvenkov, sm si kupla Revlonovega in sm bla zelo razočarana... Po četrtini sem nafehtala denar za Vichy in razlika je bila očitna!

Na žalost pa še nisem mela Clinique, ker se že ene 6 let držim samo Vichyja.

LP, Una

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2007 12:38:05   
ery
ta Clinique puder stane 28 eur. Ali je to drago? Hm, ja je, za tiste ki imajo nič ali malo denarja....
Hvala za mnenja..ampak zdej imam za nego tisto kar je Magi zadnjič na tem forumu predlagala. Bomo vidli. rada bi pa še ta puder, ker baje je res fajn no...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.11.2007 13:06:46   
smigli
ery

Jaz ga imam, se strinjam da je drag (zame je to kar velik fin. zalogaj), ampak je vreden tega denarja, ker je super, sem probala že dražje od tega, cenejše, ampak ta je the best, ga ne zamenjam več. Cel dan ga imam na obrazu in ko se zvečer umijem, je moja koža žametna, skratka jaz ti ga toplo priporočam. Imam tudi maskaro in je ravno tako dobra.

lp

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.11.2007 13:09:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ery

ta Clinique puder stane 28 eur. Ali je to drago? Hm, ja je, za tiste ki imajo nič ali malo denarja....
Hvala za mnenja..ampak zdej imam za nego tisto kar je Magi zadnjič na tem forumu predlagala. Bomo vidli. rada bi pa še ta puder, ker baje je res fajn no...

Men se ne zdi ne vem kako katastrofalna cena. Če je dober seveda. Ga bom šla tudi jaz pogledat, pa mogoče ga celo kupim.
Nego mam pa tud jaz isto k magi.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.11.2007 13:12:04   
maja1488
Sem "goreč" privrženec Cliniqa in imam tudi tale puder. Moja koža je na T predelu ful mastna, pojavljali so se mi mozolji. No zadevo sem rešila s 3 step nego. Imam pa milo za mastno kožo, lation števika 3 (zdaj sem naročila white verzijo) in potem total turnaround kremico za mastno kožo.
Zadeva deluje. Vsaj pri meni.

Kar se pa tiče cene si približno na istem. Prej sem kupovala druge kremice in sem na leto kupila 3 do 4. Zdaj kupim eno ali dve in mi zadostuje za celo leto.
Prakticiram to, da vsakič pred miklavžem (ko zaloge že pojemajo) naročim prek neta vse kar uporabljam, možek plača in mi zavije in da pod jelko user posted image
in za naslednje novo leto spet tako. Njemu je pa tudi fanj, ko točno ve kolko bo zapravil user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.11.2007 13:18:39   
smigli
Glede testerjev je pa tako, enkrat sem  lepo prosila eno prodajalko v dm-u,  glede na to da je to izdelek višjega cenovnega razreda in posledično drag, da mi da tester. Iz stekleničke na polici, ki je njihov tester, mi ga je malo odlila v majhno belo škatlico namenjeno za testerje, tako da če prijazno prosiš in naletiš na eno fajn punco, se da dobit.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.11.2007 13:20:05   
ery
Punce hvala, ga bom šla verjetno res kar iskat. tako bom vsaj vedela kako in kaj.

Karin , pol sva pa na istem..uporabljava vse nasvete od Magi...user posted image  in zadovoljna?

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.11.2007 13:21:40   
Anonimen
V bistvu so ti testerje dolžni dat. Ker noben pri zdravi pameti ne pričakuje da boš dal 30€ za puder za katerega ne veš al se bo obnesu al ne. Je pa problem k testerje običajno prodajalke same poberejo. Sam jst če mi ga noče dat pač rečem da grem pač drugam, se obrnem in grem.
V limoniju vedno dobim testerčke.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.11.2007 13:21:49   
smigli
maja,
mene pa zanima katera krema je to, jaz imam isto kožo in ravno tako ugotavljam, da je nakoncu najdražji nakup zgrešeni nakup

lp in hvala v naprej

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.11.2007 13:51:15   
Magi*
sam še okol 3-step Cliniqueove nege. sem preskusila, meni ni bila v redu.

ni mi pasal tonik, ki vsebuje precej alkohola. Dramatically Different Moisturizing Gel (ki je sestavni del te 3-stop nege) sem poskusila, tega si ponoči nanesem (nima zaščitnega faktorja in ima v bistvu samo vlažilne sestavine, premalo antioksidantov). dobila sem pa veliko testerjev tega gela, ko sem kupila kremo Clinique Superdefece in puder Stay True. ostalo kozmetiko pa imam bistveno cenejšo (Scheller Seealge, tonik Balea Med Sensitive...)- tako kot ima Karin. Karin, ti si tudi zadovoljna z njo, a ne?

v bistvu bi kremo tudi kako cenejšo poskusila, pa si ne upam menjat, ker mi tale odgovarja. za puder mi pa definitivno ni škoda denarja. saj, če pogledate, da preskušate 2 ali 3 pudre in z nobenim niste zadovoljne, vas pride gotovo več kot 28€. bi pa tudi jaz zahtevala tester, ker res nima smisla kopičiti kremice in pudrčke na polički in stran metat denarja. morajo dati tester user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.11.2007 17:47:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

V limoniju vedno dobim testerčke.

Pa v kakšnem Muellerju tudi :).

Dobra prodajalka ti bo pomagala izbrati pravi puder za tvojo kožo; ja, in tester se vedno da dobit, če drugače ne, ti ga "zapakirajo" v majhno škatlico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.11.2007 8:14:24   
ery
Da vam povem, grem včeraj v Müllerja,, ni hotla dat testreja, niti v škatlico, ker je rekla, da potem testerja prehitro zmanjka, user posted image , ok, grem drugam, in sicer v Mercator v Buetique in tam ga brez problema da v škatlico.

Tko da sem se namazala že včerja, ko sem šla ven zvečer in danes, in zaenkrta mi je res ful dober. Ne vem pa, če je prava barva, ker ni nič temnejši recimo od vratu, ponavadi sem imela malenkost temnejšega.... No skratka, zaenkart je fajn, lepo kožo naredi, prekrije super....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.11.2007 8:56:58   
maja1488
maja,
mene pa zanima katera krema je to, jaz imam isto kožo in ravno tako ugotavljam, da je nakoncu najdražji nakup zgrešeni nakup

lp in hvala v naprej

Total turnaround je kremica od Clinique stane pa cca 30€.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.11.2007 9:17:34   
Magi*
ja, ene prodajalke očitno dajo testerje na podlagi subjektivne ocene - al si dovolj kul, al ne. al se jim zdi, da boš kej zapravil pri njih al ne? user posted image

glavno, da si ga dobila. z odtenkom se pa jaz tudi vedno lovim user posted image  nočem imeti pretemnega, presvetel me pa tudi nardi bledo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.11.2007 10:09:27   
tinkamiška
odtenek določiš tako, da si ga namažeš na čeljustno kost in ne sme biti nobene razlike med vratom in obrazom.
meni  osebno je zelo grdo, če je obraz temnejši od vratu. tako intako si lahko malo z bronzerjem pomagaš, da nisi tako bleda. jst si poživim obraz tako, da si z zemljo obarvam lične kosti in malo po čelu in bradi. ampak res malo, da potem spet ne dobim take razlike med obrazom in vratom.

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.11.2007 10:16:10   
Anonimen
Karin, ti si tudi zadovoljna z njo, a ne?

Ja sem. Sm prou vesela da sem končno najdla nekaj k mi odgovarja. Zdej morem sam še ta puder it pogledat. Če majo dost svetle odtenke zame. K sm ful bela. Pa večina firm ima roza odtenkeuser posted image ....no upam da mi bo odgovarjal.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.11.2007 10:27:46   
Magi*
tinkamiška, to je res, ja. jaz imam tudi rajši malo svetlejši odtenek in potem dodam malo žviljenja s senčenjem user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (67%)

ne (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!